Sub weet raad

Sub weet raad · 22. juni 2023
Hoe ver ga je in de opdrachten van je Dom(me)… Doe je alles wat hij of zij zegt als jullie naar buiten gaan? Of heb je grenzen? En hoe zien die eruit? Soms kom als sub in grappige of bizarre situaties terecht. Van mijn Meester krijg ik weleens de opdracht om met boeien aan te (gaan) werken. Niet om te ‘shockeren’, maar puur om mijn Meester te pleasen. Je ziet ze niet echt goed zitten onder mijn broek. Maar als ik op een bepaalde manier in de bus ga verzitten, zie je wel degelijk een...
Sub weet raad · 08. juni 2023
“Mijn speeltjes zijn binnen”, laat een mannelijke sub-vriend weten. Hij staat te springen van blijdschap en te poppelen om te beginnen. Ondanks dat de meesten van ons veel speeltjes hebben liggen, blijft het spannend om rond te snuffelen op de vele online sites die er zijn. Zeker als je geen speelmaatje hebt, kunnen deze sites uitkomst bieden. Mijn kast puilt behoorlijk uit. Dus zoek ik het vaak buiten de standaard dingen om. Wat is jouw favoriete speeltje? Los van de gebruikelijke...
Sub weet raad · 09. mei 2023
Ik kom regelmatig de vraag tegen: 'Wat ben je? Een slaaf of een sub'? Gevoelsmatig is er wel een verschil tussen deze twee termen. Maar het is ook hoe je er persoonlijk tegenaan kijkt. Ik krijg deze vraag regelmatig van Dom(mes) gesteld die mij via Insta benaderen. Daarnaast heb je eigenlijk nog een derde categorie. Of ik een slet ben? Met dat laatste heb ik totaal niets en ga daar verder ook niet op in. Een slaaf is voor mijn gevoel iemand die slaafs alles doet wat zijn of haar Dom(me)...
Sub weet raad · 20. maart 2023
Heb jij een persoonlijke mantra? En gebruik je die vaak? Ik heb van (vrijwel) het begin af aan een persoonlijke mantra gehad en ik heb er nooit bij stil gestaan of anderen ook mantra’s hanteren. Dagelijks zeg ik mijn mantra op waardoor ik mij (onder meer) meer bewust ben van mijn sub-zijn. Ik heb mijn eigen mantra mogen kiezen. Uiteraard met goedkeuring van mijn Meester. Ik zou mij ook kunnen voorstellen dat je Dom(me) er een voor je uitkiest als je er zelf (nog) niet uitkomt. Het is ook zo...
Sub weet raad · 06. maart 2023
Heeft je sterrenbeeld iets te maken met je seksuele voorkeur? Komt een bepaald sterrenbeeld (iets) meer voor in de wereld van BDSM dan een ander sterrenbeeld? Niet dat ik echt iets aan deze informatie heb, maar het is meer nieuwsgierigheid. Als ik internet moet geloven, zouden Rammen 'vurig' zijn en Vissen 'dromerig ' om maar een voorbeeld te noemen. Zelf ken ik behoorlijk wat Rammen die zeker elementen van een Dom(me) met zich mee dragen. Toeval? Ik vind het altijd wel leuk om iets met deze...
Sub weet raad · 28. februari 2023
Afgelopen week zag ik op TLC een programma over Armie Hammer en zijn seksuele verlangens. Een man die zijn voorkeuren haalt uit de wereld van BDSM. Dominant is, maar totaal geen rekening houdt met zijn subs. En rucksichtslos over de grenzen van de ander gaat. In de uitzending kwamen ook diverse mensen uit de wereld van BDSM aan het woord. Gelukkig, want na deze uitzending zou je anders wel een heel ´eng´ beeld krijgen van BDSM. Zelfs ik kreeg er de ‘creeps’ van. Het niet gebruiken van een...
Sub weet raad · 31. januari 2023
Mag iemand iets van jou eisen? Zeker als er nog geen sprake is van een Dom(me)/sub relatie? Een vraag die ik vaker voorbij zie komen. Veel mensen (lees subs) zijn op zoek naar, maar vinden het lastig om iemand te vinden die eerlijk en oprecht is. Ik laat de betaalde Dom(mes)s achterwege, maar heb het over mensen die op iemand op bijvoorbeeld Insta reageren. Soms wordt bij het eerste contact al van alles van de ander verwacht. Iemand stelt meteen allerlei eisen waaraan de ander moet voldoen. Zo...
Sub weet raad · 22. januari 2023
Wat doe je met dickpics? Eens in de zoveel tijd vind ik, ongevraagd, een foto van een stijve piemel tussen mijn berichten. Waar een ander begint te steigeren, word ik doorgaans net echt warm en of koud van dit soort afbeeldingen. Je kunt er op verschillende manieren tegenaan kijken. Veel mensen blokkeren de persoon in kwestie. Ik laat het meestal voor wat het is, reageer niet en dan houdt het al snel op. Er zijn mensen die er veel werk van maken. Zo las ik ergens dat mensen een dickpic...
Sub weet raad · 28. november 2022
Het blijft een ´probleem´ van velen. Waar vind je een goede Dom(me)? Vooral naar ‘niet betaalde’ Dommes is veel vraag. Die laatste categorie is volop aanwezig. Uiteraard snap ik de dames goed die er geld voor vragen, maar subs snap ik ook. Ik ben dan ook altijd benieuwd naar waar iemand zijn/haar Dom(me) heeft gevonden. Veelal gaat het toch via-via of door middel van social media. Toch merk ik dat veel contacten vluchtig zijn en blijven bij een paar spannende ontmoetingen. Dat kan voor...
Sub weet raad · 29. september 2022
Gelden er ongeschreven regels in de BDSM wereld? En houdt een Dom(me) zich er aan? Dat is een vraag die ik af en toe per mail krijg gesteld. Ik bedoel hiermee niet onderlinge afspraken zoals het hebben van bijvoorbeeld een stopwoord, maar meer hoeveel respect er is voor elkaar. De wereld van de BDSM heeft zeker ook zijn mindere kanten. Er lopen veel zogenaamde Doms(mes) rond die denken dat ze iedereen kunnen aanspreken met woorden als: slet, hoer en of slaaf. Die als ze geen gehoor krijgen, je...

Meer weergeven