· 

Hoe leuk kan sexting zijn....

Wat doe je met dickpics? Eens in de zoveel tijd vind ik, ongevraagd, een foto van een stijve piemel tussen mijn berichten. Waar een ander begint te steigeren, word ik doorgaans net echt warm en of koud van dit soort afbeeldingen.

 

Je kunt er op verschillende manieren tegenaan kijken. Veel mensen blokkeren de persoon in kwestie. Ik laat het meestal voor wat het is, reageer niet en dan houdt het al snel op.  Er zijn mensen die er veel werk van maken. Zo las ik ergens dat mensen een dickpic terugsturen, maar dan een maatje groter. Of er een tekening van maken voorzien van oogjes, oren en een neus. Mij net iets te veel moeite. Als je er ´last´ van hebt, is het goed om te weten dat (bron nporadio1.nl) het ongevraagd sturen van foto's van je geslachtsdeel te vergelijken is met potloodventen. Volgens seksuoloog Ronda gebeurt het al jaren en is het eigenlijk geen nieuws meer. Doordat steeds meer mensen gebruik maken van ‘social media’ gaat het allemaal wat sneller, anoniemer en daardoor soms vaker. "Het is eigenlijk digitale potloodventerij, digitale aanranding. We hebben nu misschien minder potloodventerij fysiek, en vaker online. Het is ook makkelijk om online een anoniem profiel aan te maken bijvoorbeeld. Maar dat is niet waar we het nu over hebben natuurlijk, want hier gebeurt het niet anoniem", zegt Ronda.

 

Daarnaast heb je sexting. Voor degene die er (nog) niet van hebben gehoord, gaat het hier om het versturen van seksueel getinte berichten, foto’s of filmpjes. Het beeldmateriaal wordt via een mobiel of tablet verstuurd.  Voor een sub kan het enorm spannend zijn om zijn/haar Dom(me) beeldmateriaal te sturen. Zeker als je niet samen kunt zijn, maar toch wilt laten zien dat je een goede sub bent en aan je Meester(es) denkt. Heerlijk om te doen. Wel blijf ik altijd alert, Want de foto’s die ik stuur zijn  uitsluitend bedoeld voor mijn Meester. En niemand anders. Zo zorg ik ervoor dat mijn ‘gezicht’ er nooit  op staat. Het versturen van dit soort beeldmateriaal is alleen ‘oké’ als het in vertrouwen gebeurt en met respect voor elkaar.

 

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Laat je Dom(me) eens beslissen wat hij met jou gaat doen en laat hem/haar beslissen om dit vast te leggen. Dat hoeft echt niet heel spectaculair te zijn. Het kan zijn dat hij/zij bijvoorbeeld beslist wat je wel of niet nar je werk aantrekt. Maak er een foto van als ‘bewijs’. Voer je de opdracht ‘slecht’ uit dan staat daar straf op. Maar je kunt ook denken aan andere spelletjes. Ik vertel wel eens dat ik elastieken op mijn bovenbeen doe en ze een paar keer uitstrek en loslaat. Dit laat sporen achter en staan zeker mooi op de foto. Zo kun je van alles bedenken. Laat je fantasie de vrije loop. Ik vind het dus wel wat hebben dat sexting.  Het belangrijkste is dat je weet dat je, als sub, nooit iets hoeft te doen wat je niet wilt doen. Voel je nergens tot verplicht. Maar geloof mij, het kan wel heel spannend zijn.