Verhalen van een Sub

Verhalen van een Sub · 05. november 2022
Ondanks dat ik niets kan zien, voel ik de warmte van de vlam langs mijn huid gaan. Ik huiver. Het is doodstil en probeer uit alle macht of ik ook maar iets kan opvangen. Even ruik in een lichte schroeigeur. Het brandt, maar doet geen pijn. De vlam komt dichtbij en gaat weer weg. Langs mijn tepels en mijn lipjes. Mijn polsen zijn geboeid en hangen boven mijn hoofd strak aan een balk. Mijn enkels zijn aan elkaar geklonken. Af en toe wieg ik heen en weer. Op mijn hoofd draag ik een kap die mijn...
Verhalen van een Sub · 11. augustus 2022
We lopen door het ruwe zand. Het brandt aan mijn voeten. De zon schijnt er al weken op. Het liefst zou ik een sprintje trekken, maar Meester maant mij tot kalmte. ``Makkelijk praten´´, denk ik. ``U heeft schoenen aan´´. Eindelijk bereiken we via een grote boog de zee en vinden mijn voeten verkoeling in het zeewater. Ik haal opgelucht adem. Wetend dat het slechts voor even is. Ondanks het prachtige weer, is het strand nagenoeg uitgestorven. En enkele zeemeeuw vliegt krijsend rond op zoek...
Verhalen van een Sub · 19. juni 2022
Ik lig languit op mijn bed en hoor mijn hart kloppen. Meester heeft mij nog geen half uur daarvoor ingetapt met huishoudfolie. Anderhalve rol en ik ben van boven tot onder ingepakt in doorzichtig tape. Het broeit maar niet te. Bij mijn neus en mond zijn kleine gaatjes gemaakt en ook bij mijn schaamlipjes en tepels is er genoeg ruimte om te spelen. Ook deze keer voelt het weer veilig aan en lig ik dan ook lekker in mijn eigen coconnetje. Maar Meester heeft uiteraard andere plannen. ´Ik lig net...
Verhalen van een Sub · 16. juni 2022
Ergens hoor ik zachtjes een deur opengaan. Ik heb geen idee waar ik ben. Na een vrij lange rit in het donker zijn we enige tijd geleden hier aangekomen en ben ik achtergelaten op een plek die voor mij onbekend is. De vloer voelt hard aan. Geen beton, maar eerder hout. Met mijn neus zit ik voor een stenen muur. Het is er niet koud, maar zeker ook niet warm. Mijn ogen zijn afgedekt en slechts een klein deeltje van mijn neus is vrijgelaten. In mijn mond draag ik een bit. Gevoelsmatig zit ik hier...
Verhalen van een Sub · 12. mei 2022
Na een flinke spanking beneden mag ik de trap oplopen naar de zolder. Meester komt achter mij aan. Ik mag gaan staan met mijn neus naar de muur. Mijn billen gloeien goed na. Dan voel ik hoe de vingers van mijn Meester mijn kutje in glijden. Met zijn duim drukt hij tegen mijn klitje. Ik merk dat ik nat begin te worden en kreun zachtjes. Meester wrijft over mijn klitje terwijl ik mijn ogen sluit en mij even laat wegdrijven. Een heerlijk momentje. Meester roept mij tot orde. Als ik mij omdraai en...
Verhalen van een Sub · 10. april 2022
Hoe lang de reis heeft geduurd, durf ik niet te zeggen. Maar eindelijk stoppen we. Het is donker aan het worden en ik ruik de geur van het platteland. Ik mag alles uit en af doen behalve mijn collar. Meester klikt een ketting aan mijn collar waarna ik hem in een snelle pas volg. We staan stil voor een klein huisje. Het oogt prima. Meester is in zijn element en heeft er duidelijk zin in. Ik ben moe en houterig van de lange reis vastgebonden te zijn geweest. Ik mag plaatsnemen aan een tafel in de...
Verhalen van een Sub · 03. april 2022
Het is vroeg in de ochtend als ik een appje binnenkrijg. De boodschap is kort en duidelijk. Er staat een tijd en plek aangegeven. Ik mopper in mezelf en strek mij nog een keer uit. Gelukkig ben ik gisteren onder de douche geweest en heb ik mij geschoren. Dat geeft speling. Beneden zet ik gauw een kopje koffie en neem het mee naar boven. Snel duik ik nog even onder de dekens om wakker te worden en mij voor te bereiden op de dag. ´Google maps´ geeft aan dat het niet meer dan 10 minuten fietsen...
Verhalen van een Sub · 26. maart 2022
Ik kijk mijn ogen uit. Eigenlijk ben ik wel wat gewend, maar deze rommelmarkt heeft wel heel aparte kraampjes ertussen zitten. Natuurlijk is er het gewone werk met prullaria. Eén van de laatste kramen springt eruit. Victoriaanse jurken, of wat er voor moet doorgaan, worden afgewisseld met heel oude kinderwagens. Overigens veelal in zwart. Op de planken liggen vreemde voorwerpen die ik niet kan thuis brengen. Mijn aandacht word getrokken naar wat nog het meest lijkt op een soort van boeien voor...
Verhalen van een Sub · 20. maart 2022
Meester heeft een uitstapje gepland. Het is prachtig weer en het beloofd een mooie dag te worden. Van tevoren is Meester op zoek gegaan naar een geschikte locatie. Geen gemakkelijke opgave vooral omdat met mooi weer de mensen erop uit trekken. Maar het is hem gelukt. Na een korte rit en een klein stukje lopen, komen we in een gebied dat eruit ziet als een park in combinatie met een niet al te dicht, begroeid bos. Meester is opgewekt en ziet tijdens de wandeltocht overal mogelijkheden. Ik wat...
Verhalen van een Sub · 12. maart 2022
Met een korte klop op de deur ben ik meteen bij de les. Ik knik en volg de persoon voor mij. We lopen een volle zaal in en ik merk dat ik bepaalde mensen begin te herkennen van eerder. Ik zie weinig van hun gezichtsuitdrukkingen. Eigenlijk best wel een beetje jammer omdat ik ergens heel benieuwd ben hoe ze dit weekend ervaren en waarom ze hier zijn. Voor mij staat een zwarte massagetafel. Het enige verschil eraan is dat het klemmen heeft waarmee je polsen en enkels vast kunt maken. Mijn badjas...

Meer weergeven