Ervaringen (en overpeinzingen) van een Sub

Ik ben altijd nieuwsgierig naar wat anderen doen. Hoe ziet jullie spel eruit en wat zijn bijvoorbeeld jullie grenzen? Maar nog leuker vind ik het om te weten wat er nog aan verlangens zijn. Hebben jullie een lijstje? Dingen die je bijvoorbeeld nog niet met de ander hebt gedaan, maar graag zou willen uitproberen. Dus wat staat er op je ´verlanglijst´? Ik hoop dat er subjes en/of Dom(me)s zijn die dat met mij willen delen. Stuur een mailtje naar subje98@gmail.com. Ook al zijn het wensen die...
Als iemand mij had verteld dat ik ooit voorovergebogen over de balustrade van mijn zolder zou hangen met mijn slipje in mijn mond, op een maandagochtend, had ik voor gek verklaard. Datzelfde geldt voor vijftig slagen op je rug verdragen of met een brandende kaars in bed liggen. Ik, met niet eens zo’n hoge pijngrens, zoek het elke keer weer op. Met lichte ‘marks’ op mijn lijf schrijf ik dit stukje. Alle attributen liggen weer in de kast en een verdwaald stukje kaarsvet zit nog op mijn...
Ondanks dat ik er steeds vaker voor uit kom dat ik een sub ben, blijven mensen vragen wat dat toch is…onderdanig zijn. Een spanking ondergaan om maar een voorbeeld te noemen. Ik raak niet per definitie seksueel opgewonden van een ‘pak op mijn billen’, maar het doet uiteraard wel iets met mij. In mijn dagelijks leven ben ik eigenlijk altijd wel onderdanig. Het ‘pleasen’ van een ander loopt dan ook als een rode draad door mijn leven. Wat ik vroeger eerder als een zwakte zag, zie ik nu...
De wereld is aan het verharden. Dat is natuurlijk allang geen nieuws meer. Voor mij een reden om bijvoorbeeld minder vaak naar het ‘nieuws’ te kijken en mij meer te richten op mijn eigen wereldje. Tijdens mijn werk als gastvrouw, kom ik voortdurend in aanraking met andere mensen. Vaak vertellen zei mij in een ‘notendop’ wat hun bezighoudt. Soms zijn dit leuke en mooie verhalen, maar dikwijls ook erg verdrietig. Steeds meer besef ik mij dat ik ‘happier’ ben in mijn eigen bubble. Ik...
Inmiddels zitten alweer (bijna) de eerste twee maanden van het nieuwe jaar er op. Eén van mijn goede voornemens was om minder te werken. Of anders gezegd minder dagen meer uren. Daar is nog weinig van terecht gekomen. En komen er voor dit moment eerder meer dagen bij. Ook de afspraken tussen mij en mijn Meester verlopen moeizaam door allerlei omstandigheden. Het is overigens niet het niet willen. Een beetje flexibiliteit kan soms uitkomst bieden. Zo hadden we allebei afgelopen vrijdagmiddag de...
Meester is een paar dagen weg, maar heeft een opdracht achtergelaten: zelfkastijding. Ik hou van opdrachten. De dag van uitvoering was er één waar ik ook echt zin in had. Dat geeft een extra dimensie. Helaas was ik niet alleen thuis dus moest ik de opdracht een beetje aanpassen. Ik besloot om de opdracht over de dag te verdelen. Soms een beetje meer, soms een beetje minder spannend. Er zaten zeker ook dingen tussen die niet direct iets met zelfkastijding te maken hadden. Om goed voorbereid te...
Wat doe je als zin hebt om een keer met jezelf bezig te zijn…doorgaans heb ik daar mijn roze vriendje voor. Ik heb veel andere speeltjes, maar die halen het niet bij mijn roze vriendje 2.0. Hoe spijtig is het als je er achter komt dat de batterijen op zijn. Een beetje teleurgesteld ga ik op zoek naar een lader. Omdat het apparaat uit China komt, moet er een ander stekker op. Het kabeltje heb ik wel weer. Na alle kastjes te hebben doorzocht, weet ik dat er die dag niet meer gespeeld gaat...
Boeken en…Ik hou van lezen en van BDSM. Toch kom ik weinig boeken tegen op dit gebied. Na een dag werken, kan ik het heerlijk vinden om op tijd mijn bed in te duiken met een kop thee en een boek. Het mag van mij een 'simpel' verhaal zijn als het maar gaat om wat het beloofd. Natuurlijk zitten er heerlijke exemplaren tussen, maar vaak is het verhaal in mijn ogen zwak. De boeken die ik tegenkom over dit onderwerp gaan inderdaad over onderdanigheid. Af en toe wordt er een uitstapje gemaakt naar...
Ik krijg best wel vaak de vraag of ik weet waar Doms een goede sub kunnen vinden. Niet zomaar iemand om een keer mee te `spelen´, maar waar ze serieus een band mee kunnen opbouwen. Goede Doms die weten waarover ze praten en waarmee ze bezig zijn. En dat is zo belangrijk als je wat dieper in deze wereld wilt duiken. Ik weet dat ze er zijn: subs. Misschien zijn ze door slechte ervaringen moeilijker te vinden of hebben ze nog niet ontdekt dat ze een sub zijn. Of weten ze niet waar ze een Dom...
Dromen jullie weleens dat je een sub (of Dom) bent? Ik bedoel niet erover fantaseren als je bijvoorbeeld in bed ligt, maar daadwerkelijk een droom. En hoe zag je droom eruit? Ik hou van slapen (dromen). Soms is mijn droom zo realistisch alsof ik in de nacht een ander leven heb. Helaas word ik vaak door iets of wat wakker en ben ik niet in staat om verder te gaan met waar ik in mijn droom gebleven was. Zo jammer. Dromen zijn vluchtig. Vorige week had ik een fantastische droom dat ik sub was. Van...

Meer weergeven