Ervaringen (en overpeinzingen) van een Sub

Hebben jullie een mantra? En gebruik je hem ooit? Wat betekent een mantra voor jou? Eén van de belangrijkste reden voor mij is dat ik mij voortdurend bewust ben van mijn sub-zijn. Elke keer opnieuw. Natuurlijk weet ik dat wel, maar ook dat je het tot in je tenen voelt. Van binnen en buiten. Dat je echt doordrongen bent van wie je bent en waar het (sub-zijn) voor staat. Een mantra is niet alleen om een ‘betere’ sub te worden, maar ook om lekker in mijn vel te zitten. Want hoe beter het met...
Soms gebeurt er van alles waardoor we geen tijd hebben om te spelen. Vallen plannen in het water. En was, ondanks dat we geen onenigheden hebben, onze relatie in zwaar weer terecht gekomen. Verdriet en het gevoel hebben dat je hart in duizend stukjes breekt. Want de vonk is er nog en ik ben nog lang niet uitgespeeld. Het vinden van iemand (D) die bij je (s) past, is niet zomaar iets. Zeker niet in deze wereld. Vooral niet als dat stukje jouw leven moet aanvullen op het gebied van BDSM en dat...
Wat is jouw favoriete seksspeeltje? Ik heb mijn roze vriendje waar ik super ‘blij’ van word. Natuurlijk ben ik altijd benieuwd naar andere ervaringen. Soms laat ik mij daardoor verleiden en schaf mezelf een nieuw speeltje aan. Zo kocht ik, denk ik een klein jaartje geleden, de Satisfyer. Het werkt en doet zijn ding, maar of ik echt sta te springen… Nee. Waar letten jullie op? Er zijn genoeg sites te vinden waarop je speeltjes kunt vinden die geselecteerd zijn op ervaringen, maar ook die...
Soms loopt het leven van een sub anders dan gepland. Teleurstellingen horen daar ook bij. Afgelopen vrijdag kwam mijn Dom onverwachts bij mij eten. Super leuk natuurlijk. Na een week werken, ben ik altijd moe, maar vond het erg leuk om voor hem te mogen koken en zo het (bijna) weekend te beginnen. In een BDSM-relatie draait het niet alleen om het spel(en). Een goede verstandhouding kan het spel juist meer verdieping geven. Het eten was dan ook aangenaam en een lekkere spanking op de billen, als...
‘Sub-zijn…wat houdt dat eigenlijk in?’ Dat is een vraag die ik regelmatig te horen krijg. Ik kan dat onmogelijk voor een ander invullen want elke sub staat er anders in. Zo kan ik het dus alleen vanuit mezelf beantwoorden. Daarnaast merk ik dat ik op een ander moment er weer een heel ander antwoord op geef. Ik weet dat ik een sub ben. Los van het spel, het hebben van een Meester enz. Sub-zijn is wie ik ben en past bij mijn karakter, mijn persoon. Ik ben eerder een ‘pleaser’ dan...
Sub-zijn is zoveel meer dan….Soms laat ik mij teveel leiden door anderen. Alsof sub-zijn afhankelijk is van de momenten dat je met elkaar speelt. Of hoe je eruit ziet. Daarnaast ben je ook een sub als je niet direct speelt. Als je gaat werken bijvoorbeeld. Het is iets wat je dagelijks bent. Vandaag was mijn Meester op de koffie. Los van een heerlijke spanking en een blowjob, hadden we ook tijd voor een gesprek. Want hoe beter ik in mijn vel zit, hoe blijer mijn Meester is. Dus hoe ik mij...
Ben ik in mijn dagelijks leven altijd een sub? Afgelopen weekend was ik voor een paar dagen in Parijs met mijn dochter. Op dat moment ben ik toch echt even geen sub. Alhoewel… Ik ben niet op ‘commando’ een sub. Het is iets wat in mij zit en ik meedraag. Uiteraard ben ik er niet 24 uur per dag mee bezig. Toch loopt het als een rode draad door mijn leven. In Parijs word je overspoeld met visuele zaken zoals beelden, winkels, mensen die rondlopen etc…die bij mij associaties oproepen met...
Dagelijks zie ik de ´mooiste´ afbeeldingen voorbij komen gevolgd door commentaren. Doorgaans op Insta. Sommige foto's spreken mij aan, anderen vind ik te heftig. Discussies of je een sub, slaaf of slet bent of hoever je gaat voor je Dom(me). Iedereen geeft er zijn/haar eigen draai aan. En zolang het allemaal gebeurt in overleg met elkaar is er niets aan de hand. Toch blijf ik mij verbazen dat velen (buitenstaanders) een raar beeld hebben bij een BDSM-relatie. Ondanks dat het 2023 is, wordt er...
Doorgaans bestaat ons (Meester/sub) samenzijn uit elke keer een ander soort van spel. Wel met vaste onderdelen als: zwepen, touw, boeien, blinddoek. kaarsen, radeerwieltje enz. En pijn...Er is zeker ook ruimte voor zijn en mijn genot. Vandaag eindigde het spel op mijn slaapkamer. Vastgebonden op bed met een kaars in mijn mond en mijn roze vriendje op mijn G-spot, Dit alles terwijl Meester met een radeerwiel en/of prikkers over mijn huid ging. Ondanks dat deze speelmomenten af en toe pijnlijk...
Mijn vrienden kunnen zich er maar weinig bij voorstellen… Wat levert sub-zijn voor je op? Wat is het dat je een sub wilt zijn? De meesten vinden het allemaal wel prima wat ik doe, maar zullen er nooit uit zichzelf naar vragen. Een enkeling uitgezonderd. De meeste zaken zijn bijna niet uit te leggen, maar is eerder een kwestie van ervaren. Wie nooit een radeerwiel of mes over zijn/haar lichaam heeft gevoeld, weet niet hoe ‘lekker’ gevoel dit kan zijn. Gevoelig, beetje pijnlijk, maar ook...

Meer weergeven