· 

Voer jij alle opdrachten van je Dom(me) uit?

Hoe ver ga je in de opdrachten van je Dom(me)… Doe je alles wat hij of zij zegt als jullie naar buiten gaan? Of heb je grenzen? En hoe zien die eruit? Soms kom als sub in grappige of bizarre situaties terecht.

 

Van mijn Meester krijg ik weleens de opdracht om met boeien aan te (gaan) werken. Niet om te ‘shockeren’, maar puur om mijn Meester te pleasen. Je ziet ze niet echt goed zitten onder mijn broek. Maar als ik op een bepaalde manier in de bus ga verzitten, zie je wel degelijk een glimp.

Regelmatig zie je iemand nog een keer extra kijken. Alsof hij of zij er zeker van wilt zijn in wat hij zojuist dacht gezien te hebben. Hoe leuk is het om hem of haar daar niet achter te komen door de pijp van je broek naar beneden te trekken. Ik ben geen sub, alhoewel het idee er achter natuurlijk super spannend en opwindend is, die midden in de stad haar rok omhoog doet en dan een plug anaal naar binnen duwt. Wel vind ik het prima om zonder ondergoed te lopen of vooraf of ter plekke op bijvoorbeeld het toilet, iets in te brengen.

 

Ik schaam mij niet dat ik een sub ben, maar loop er ook niet mee te koop. Zo probeer ik voor een deel mijn privé leven gescheiden te houden. Daarbij denk ik onder meer aan werk, familie en vrienden. Dus ja, ik voer graag opdrachten uit mits ze passen in… Misschien als ik in een vreemde stad zou zijn, dat er grotere rek (hier)in zou zitten. Uiteraard ben ik heel benieuwd hoe andere (subs) dat doen. Draag je bijvoorbeeld opvallend een kuisheidsgordel? Laat je wel midden in de stad zien dat je een plug draagt? En wat doet met je? Ben je nooit bang dat je iemand tegenkomt die je kent of dat het invloed heeft op je privéleven? Of ben ik nu een tuttenbel?

 

Wel weer heel grappig is als je iets koopt waar jezelf heel andere denkbeelden bij hebt. Onlangs stond ik aan de kassa om een mattenklopper af te rekenen. Aan de kassa stond een oudere en jongere verkoopster. De oudere verkoopster legde uit waarvoor ‘het ding’ diende. Ook vertelde ze dat ze vroeger voor de klas stond en leerlingen ermee dreigde te slaan als ze vervelend waren. Ik moest er bijna van glimlachten want ze moest eens weten wat mijn Meester en ik er mee gaan doen.

 

Preuts ben ik niet. Zo heb ik jaren geleden naaktfoto’s laten maken in een bos. Het zou een rustige plek zijn waar we ‘toevallig’ die dag wel mensen tegenkwamen. Ik geloof nog steeds dat hij meer schrok. Maar het was een plek waar ik niemand kenden dus het deed mij niet zoveel. Ik ben heel benieuwd naar verhalen of denkwijzen van andere subs. Dus als iemand zijn ervaringen zou willen delen, hoor ik dat heel graag. Voel je vrij om het delen door een mail te sturen naar subsworld555@gmail.com. Dankjewel alvast…