Ik ben op zoek naar

Ik ben op zoek naar · 17. februari 2024
sub (v)…Ik, man (50) uit de omgeving Antwerpen, ben op zoek naar een vrouwelijke sub ( rond de veertig) die samen met mij wil groeien in mijn dominantie. Ik wil haar respectvol trainen in haar vrouwelijke energie als sub. Ik ben niet op zoek om een sub platvloers te vernederen of te misbruiken voor mijn eigen genot. Voor mij is het veel meer dan dat. Interesse? Stuur een mailtje naar subsworld555@gmail.com onder vermelding R.
Ik ben op zoek naar · 04. februari 2024
Dom (m). Krachtige, intelligente, mooie 50+ dame uit de Randstad is op zoek naar een D0m waarmee ze een BDSM-relatie kan opbouwen. Ze kan niet ontvangen. Alleen serieuze reacties graag en iemand met (enige) ervaring. In het verleden heeft deze dame vaker geëxperimenteerd met verschillende Doms. Geïnteresseerd? Stuur een reactie naar subsworld@gmail.com onder vermelding M.
Ik ben op zoek naar · 04. februari 2024
vrouwelijke Domme...Ik zelf (m) kom uit Brabant en ben dus op zoek naar een Domme. Leeftijd veertig/vijftig. Ik kan ontvangen en bezoeken. In het verleden heb ik zowel ervaring als Dom en sub opgedaan. Switchen zou eventueel dus ook kunnen. Geen commerciële reacties. Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar subsworld555@gmail.com onder vermelding van G.
Ik ben op zoek naar · 04. februari 2024
sub (v) ...ik, man (59), heb altijd interesse gehad in BDSM. Los van het online bekijken, zoek ik een vrouwelijke sub /Domme om 'kinky' mee te chatten op WhatsApp. Zonder enige verplichting. Met leuke opdrachten. Geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar: subsworld555@gmail.com onder vermelding S.
Ik ben op zoek naar · 16. oktober 2023
Ik ben Bert en op zoek naar een sub (v). Helaas kan ik niet ontvangen, maar wel verplaatsen in Friesland, Drenthe en Overijssel. Zelf ben ik een beginner dus heb nog een hoop te leren. Het mag dan ook een sub zijn die mij iets kan leren. Leeftijd is niet belangrijk. Wel het liefst een vrouw met mooie rondingen... Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar subsworld555@gmail.com. Ik bemiddel slechts voor deze site.
Ik ben op zoek naar · 02. oktober 2023
J (m) is een vijftiger en op zoek naar een Domme om een relatie mee op te bouwen. Het liefst iemand die uit het Noorden van het land komt. Hij kan niet ontvangen. Het gaat dus niet om seks of een Meesteres uit de commerciële sector. Wie kan hem helpen? Ik breng graag mensen in contact in hun speurtocht naar. Interesse? subsworld555@gmail.com