· 

Waar vind je een Dom(me)....

Het blijft een ´probleem´ van velen. Waar vind je een goede Dom(me)? Vooral  naar ‘niet betaalde’  Dommes is veel vraag. Die laatste categorie is volop aanwezig. Uiteraard snap ik de dames goed die er geld voor vragen, maar subs snap ik ook.

 

Ik ben dan ook altijd benieuwd naar waar iemand zijn/haar Dom(me) heeft gevonden. Veelal gaat het toch via-via of door middel van social media. Toch merk ik dat veel contacten vluchtig zijn en blijven bij een paar spannende ontmoetingen. Dat kan voor veel subs zeer teleurstellend zijn. Want daarna zijn ze weer terug bij af. Het voordeel van een ‘vaste partner’ is, dat als je bijvoorbeeld door privéomstandigheden even niet kunt afspreken, weet dat het wel weer goed komt. Maar dat is natuurlijk geen antwoord op de vraag. Omdat het een beladen onderwerp is, heb je het er minder gauw met vrienden over. Laat staan dat je de vraag stelt, dat je op zoek bent naar. Afwachten tot er een mooie Dom of Domme langs komt, is dan ook een lot uit de loterij.

 

Dus zelf actie ondernemen, zou je denken. Ook dat is  vaak teleurstellend. Ik zie op Insta regelmatig vragen/oproepen staan van subs die op zoek zijn naar... Helaas reageren hier vooral vrouwen en of mannen op die voor hun diensten betaald willen worden . Of het zijn personen die met de meest bizarre vragen en eisen komen die niets met een BDSM-relatie te maken hebben. Ik verwonder mij daar weleens over omdat ik denk dat er veel vraag is (onder ons) naar serieuze ‘kandidaten’. Uiteraard snap ik dat er ook mensen zijn die gewoon een keer willen ruiken aan... Misschien geldt dat ook voor Dom(mes) die net komen kijken en nog niet zo lang bezig zijn. Je zou juist denken dat zij openstaan voor ontmoetingen met (nieuwe) subs.

 

Het is jammer dat er een groep is die denkt er hun eigen invulling aan te kunnen aangeven. Daar is niets mis mee zolang je daar achterstaat. Veel van dit soort relaties hebben echter niets met BDSM te maken, maar met macht en wellust van de ander. Dat kan heel frustrerend zijn voor een sub. In mijn ogen moet je voor deze groep oppassen wil je als (aankomende) sub niet worden gekwetst. Ik zie wel eens dat een sub blij is iemand (eindelijk) te hebben gevonden en daardoor mee gaat in de wensen en/of eisen van een Dom (me). En daardoor geneigd is om over zijn/haar grenzen heen te gaan door dingen te doen die eigenlijk niet goed voelen.  Alleen iemand pleasen en niet aan jezelf denken is nooit de bedoeling als je daarmee uiteindelijk je eigen persoon schaadt.

 

Ik gun ieder een Dom(me) die past bij waar hij of zij naar op zoek is. Het zet mij tot nadenken om iets met deze vraag te doen. Hoe en in welke vorm ik dit zou willen gieten, weet ik nog niet. Wel kom ik er zeker op terug. Want hoe leuk zou het zijn als, in 202, ik enkele  subs zou kunnen helpen in hun zoektocht naar een Dom(me). Een mooi streven voor het nieuwe jaar.