Hoe gebruik je...

Hoe gebruik je... · 13. december 2022
Ik ben al een tijdje op zoek naar een nieuw bed. Het liefst één die ik kan combineren met mijn BDSM-praktijken, maar die ik ook kan gebruiken voor mijn normale nachtrust. Je hebt waanzinnig mooie (BDSM) bedden te koop. Zeer onpraktisch als er niet in wordt gespeeld. En ik betwijfel of ze lekker liggen als het om je nachtrust gaat. Dus moet het een bed worden die aan beide eisen voldoet. Wat voor bed spelen jullie in? Mijn Meester en ik eindigen altijd in de slaapkamer. Het bed is weliswaar...
Hoe gebruik je... · 18. oktober 2022
Ik hoor regelmatig dat mensen aan ´edgen´ doen; het uitstellen van een orgasme om zo de daarop volgende orgasme groter, intenser en aangenamer te maken. Niet alleen de opwinding wordt er door opgebouwd, maar ook het verlangen naar…Het gaat dus bij edgen om de controle van het orgasme. Heb jij het wel eens geprobeerd, al dan niet in opdracht, om als je er heel dicht tegenaan zat te stoppen? Dus vlak voor de climax? Je gaat dus weer terug naar af. Wacht even en begint opnieuw. Dit proces kun...
Hoe gebruik je... · 03. mei 2022
We gebruiken hem niet zo vaak, maar hebben er twee: een spreidstang. Het gaat hier om een stang, die vaak gemaakt is van een metaalsoort en er voor zorgt dat een sub in een bepaalde positie blijft (bijvoorbeeld) staan. Deze stang wordt door kenners ook wel ‘spreader bar‘ genoemd. Vaak heeft de stang ringen waardoor het mogelijk is om er bijvoorbeeld boeien of touwen aan vast te maken. Doordat je als sub je benen gespreid moet houden, heeft een Dom meer controle over zijn/haar sub. Als sub...
Hoe gebruik je... · 25. april 2022
Bij BDSM draait het niet alleen om pijn. Soms kan een Dom er voor kiezen om zijn/haar sub te plagen (teasen) met allerlei attributen waaronder de kietelveer (ook wel kietelaar) genoemd. Eigenlijk is het niet echt een sm-attribuut, maar suggestie en/of het plagen van een sub kan best leuke effecten opleveren. Ook bij dit speeltje geldt dat je het ‘plagen’ door je Dom moet ondergaan. Zeker als je bent vastgebonden en geen kant op kunt, is het lekker en heftig. Stel voor dat je vastgebonden en...
Hoe gebruik je... · 12. april 2022
Een speeltje dat er al heel lang is, is de kuisheidsgordel. Deze werd in het verleden vooral gebruikt om vrouwen te beschermen tegen onder meer seksueel misbruik. De tweede reden, volgens diverse sites, is om te voorkomen dat degene die het draagt met zichzelf gaat ´spelen´. Inmiddels heeft de kuisheidsgordel een plekje veroverd binnen de wereld van de BDSM. Een kuisheidsgordel is geschikt voor mannen en vrouwen die zich graag onderdanig (willen) opstellen. Een Dom kan bijvoorbeeld zijn Sub...
Hoe gebruik je... · 05. april 2022
Met een mooi woord heet het: ´sensorische deprivatie´, maar eerlijk is eerlijk dat wist ik ook pas toen ik het las. Het is je als Sub laten ´blinddoeken´ door je Dom waardoor je zicht tijdelijk wordt ontnomen en je andere zintuigen zoals voelen, ruiken, horen en proeven versterkt worden. Op dit gebied is er een hoop te krijgen. Denk aan blinddoeken en bondagemaskers. Ga af op wat jezelf (denkt) dat het prettigst draagt. Het moet niet alleen redelijk comfortabel zitten, maar ook niet...
Hoe gebruik je... · 29. maart 2022
Ik hou van mijn seksspeeltjes en dan met name van mijn ´roze vriendje´. Uiteraard heb ik ook anderen : vibrators. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. En hoe heerlijk; vibrators vibreren. Vibrators hebben verschillende standen. Van zacht tot hard, van constant tot pulserend. Niet iedereen denkt er meteen aan, maar ook vibrators behoren tot seksspeeltjes van Doms en Subs. Een Dom kan er mee spelen door zijn/haar Sub te ‘teasen’ of door juist genot te bezorgen. Na een...
Hoe gebruik je... · 22. maart 2022
Onlangs kreeg ik van mijn Meester ´Geisha balls´ cadeau om mijn bekkenbodem mee te trainen. Ik mocht ook kiezen voor ‘vibrerende eitjes’ omdat hij vond dat deze perfect bij mij (zouden) passen. Omdat ik mijn zinnen, alhoewel een Sub niets te willen heeft, op de Geisha balls had gezet, was ik de vibrerende eitjes alweer vergeten. De meeste Subs die ik ken, weten van het bestaan van vibrerende eitjes af. Slechts weinig hebben er ervaring mee. Dat geldt ook voor mij. Ik sta overigens altijd...
Hoe gebruik je... · 15. maart 2022
Dit keer geen speeltje, maar wel een andere ´attribuut´ die zeker niet mag ontbreken; glijmiddel. Er zijn verschillende soorten glijmiddelen, met allemaal hun voor- en nadelen. Vaseline, zeep, baby-, olijf- of andere oliën kun je beter niet als glijmiddel gebruiken. Hou wel in je achterhoofd dat glijmiddel, in sommige gevallen, een allergische reacties kan oproepen. Glijmiddel maakt ‘het spelen’ een stuk fijner (aangenamer). Vaak gebruik je tijdens het spel meerdere speeltjes. Niet...
Hoe gebruik je... · 09. maart 2022
Eén van de speeltjes waar Meester mij wel eens kennis mee laat maken, is de bondagehaak. Ook wel anaalhaak genoemd. Zoals de naam al doet vermoeden wordt deze metalen haak anaal ingebracht. Je hebt ze in twee vormen ; de U of de J vorm. Wij gebruiken de J vorm. Aan het eind van de haak zit een ring. Hieraan kan een Dom bijvoorbeeld een touw bevestigen en deze ergens aan vastbinden waardoor je als Sub (zeker) niet te veel beweegt. Aan de andere kant zit een bolletje waardoor de haak goed blijft...

Meer weergeven