Post voor sub

Post voor sub · 16. maart 2023
Hallo subje, L. had op de vooravond al het nodige aan scheerwerk verricht en had nu tijd genoeg om de laatste hand te leggen aan de schaamstreek. Voor mij begon de dag om 7:00 uur met een uitgebreide douchebeurt en het scheren. Gezicht, onderarmen, liezen, schaamstreek, borstkas(tje) en tepels werden helemaal glad geschoren, klaar voor het gevecht. Daarna snel de zolder op om de eerste spullen al gereed te leggen. De nadruk zou liggen op het spanken, dus elektrisch speelgoed bleef dit keer...
Post voor sub · 23. februari 2023
Hallo subje, Ik ben enorm geïnteresseerd in de wereld van BDSM. Op jouw site lees ik dat het voor veel subs niet makkelijk is om een (goede) Dom(me) te vinden. Ook daar loop ik tegenaan. Ik denk dat het als man nog een stapje extra moeilijker is om een Domme te vinden die bij je (wensen en gevoelens) past. Ik heb lang een vriendin gehad die het af en toe wel ‘grappig’ vond om zich voor te doen als Meesteres. Leuk, maar voor mij niet bevredigend genoeg. Het was prima als een soort...
Post voor sub · 16. februari 2023
Hallo Sub je, Op 18 oktober plaatste je een, heel herkenbaar, stukje over 'edgen'. Het is een vast onderdeel van ons SM-spel en we beleven er veel plezier aan. L. en ik zijn altijd bezig om het onlosmakelijke orgasme, dat we uiteraard ook beide willen bereiken, zo strategisch mogelijk in te plannen. Voor mij betekent dit dat L. gestimuleerd moet worden tussen de 'bestraffingen en beloningen' door, waarbij dus steeds wordt begonnen op een hoger punt van haar lust. Het is voor mij natuurlijk ook...
Post voor sub · 07. februari 2023
Hallo Subje, Op 31 januari schreef je een stuk over of een Dom(me) iets van je mag eisen? Los van je, naar mijn mening, juiste conclusies, dan toch ook het volgende: Je mag van een Dom(me) eisen dat hij/zij altijd rekening houdt met de grens van de sub. Natuurlijk mag een Dom(me) voorstellen of aangeven om een bepaalde grens over te gaan. Ik kan mij voorstellen dat, in het heetst van de strijd, de sub ineens toch wel open staat om, voorzichtig, eens iets te ondergaan. Maar als een sub 'nee'...
Post voor sub · 29. januari 2023
Hallo sub je, Op 14 januari jl, schreef je een stukje over speelgoed. L. en ik hebben een 'hele kist' vol met spullen die we gebruiken tijdens het spel. Omdat, zoals al eerder gemeld, ons spel zich afspeelt in een SM-studio, nemen we een assortiment van onze spullen mee. In het verleden kochten we regelmatig nieuw speelgoed, maar op een gegeven moment heb je 'in principe' alles voor een leuk spel wel binnen. Ik sluit mij dan ook aan bij wat de 'huismeesteres' van de studio eens tegen mij zei:...
Post voor sub · 10. januari 2023
Onlangs kreeg ik een verhaal te lezen van iemand die zeg maar een ‘harde Dom’ is. Hij vroeg mij om een reactie op zijn verhaal die ik graag met jullie deel. Dankjewel voor het delen van jouw verhaal. Het grappige is dat ik totaal het tegenovergestelde ben. Dus ik ´schrok´ een beetje van jouw ervaringen. Waarom? Het blijft voor mij een raadsel waarom beiden (Dom en sub) het fijn vinden om elkaar 'intens' pijn te doen. Het was voor mij een aanleiding om één jaar geleden een website op te...
Post voor sub · 08. januari 2023
Hallo subje, Je schrijft op 21 april 2022 een stuk over de manier waarop jij je voorbereidt op een sessie met je Dom en stelt de vraag over hoe anderen het aanpakken. Voor L. en mij spelen de sessies zich voornamelijk af in de kamers van de SM-studio. L. voelt zich hier uitermate op haar gemak, waarbij de 'no nonsens' aanpak van de eigenaresse van doorslaggevende betekenis is. Zoals mijn vrouw al zei, deze meesteres zou zomaar onze vriendin kunnen zijn. De dame straalt een natuurlijke rust uit...
Post voor sub · 08. januari 2023
Afgelopen week ontving ik een mail van Mikkie. Graag deel ik haar verhaal met jullie. De eerste keer... Terwijl ik al slingerend naar huis fiets, na een avondje kroeg met m’n beste vriendin, zie ik jou in de verte mijn kant oplopen. Een donkere schim maar ik herken je meteen! We hadden een week geleden kennisgemaakt toen we beiden achter dezelfde bar gingen werken. Ik vond je geheimzinnig, apart, gestoken in een leren broek en witte blouse. Ik voelde een aantrekkingskracht, terwijl je qua...
Post voor sub · 05. januari 2023
Hallo sub, Mijn naam is Marco en ik ben een man van 51 jaar oud. Met mijn gezin woon ik in Limburg. De liefde van mijn leven, laten we haar hier L. noemen, heb ik rond de eeuwwisseling leren kennen en inmiddels zijn we meer dan 16 jaar getrouwd. Een puberdochter maakt het gezin compleet. Ik heb diverse van je 'overpeinzingen' gelezen en die van 28 november, 'waar vind je een Dom(me)', sprak mij erg aan, want dat spreekwoordelijke 'lot uit de loterij' heb ik gevonden. Laat mij dit uitleggen. L....