Post voor sub

Post voor sub · 22. april 2024
Hallo subje, Het lukt mij maar niet om een Domme te vinden. Alsof ik tegen een muur aan loop. Daarbovenop komt nog eens het feit dat ik een man ben. Dat maakt het denk ik extra moeilijk. Ze moeten er echter zijn; dommes. Andersom kom ik ze nog wel eens tegen; de subjes. Maar ik weet van mijzelf dat ik geen Dom of switcher ben. Het klopt dat er sites voor zijn, maar hoe ik ook zoek het is het voor mij net niet. Ooit heb ik het wel eens iets geprobeerd met een betaalde Domme. Op zich super...
Post voor sub · 13. april 2024
Lief subje, Ik ben altijd erg nieuwsgierig naar hoe andere subs erin staan. Daarmee bedoel ik hoe ervaren ze hun sub-zijn. Nemen ze het serieus of is het ‘Just for fun’? Jij hebt het steeds over het hebben van één vaste Dom. Ik haal juist mijn plezier uit het hebben van meerdere Doms. Natuurlijk niet op hetzelfde moment, maar ik hou wel van afwisseling en blijf eigenlijk nooit lang bij iemand hangen. Mijn relatie met een Dom ziet er dan ook altijd anders uit. De ene keer is het erg...
Post voor sub · 23. maart 2024
Hallo subje, Ik ben (was) een Dom die al een hele lange tijd op zoek is naar een sub. Niet om een keertje mee ‘te spelen’, maar om iets op langer termijn mee op te bouwen. Ik lees vaker op je site dat mensen zoekende zijn naar... Ook ik kwam ‘mijn sub’ niet tegen. Totdat… Ik ben niet het type dat aan iedereen verteld dat ik aan BDSM doe. Sommigen van mijn vrienden weten het, maar daar houdt het eigenlijk wel mee op. In het verleden heb ik vaker een sub/vriendin gehad. Helaas hielden...
Post voor sub · 27. november 2023
Lief subje, Na een lange zoektocht kwam ik er achter dat ik wat miste in mijn leven. Ik kon er lang geen vinger op leggen. Mijn man herkende dat gevoel niet. Gelukkig zijn we wel praters en communiceren we vaak met elkaar op een normale manier. Het is niet dat we een open relatie nastreven, maar kijken wel naar elkaars behoeftes. Mijn man heeft niets met BDSM. Hij vind het spannend als ik mij sexy kleed en kan volop genieten van vanille seks. Heel lang vond ik het prima zo, maar had ook het...
Post voor sub · 20. november 2023
Hallo subje, Ik lees vaak over het hebben van een ‘vaste’ Meester (m/v). Voor mij persoonlijk zie ik dat niet zo zitten. Waarom? Misschien heeft mijn leeftijd er mee te maken en wil ik graag eerst ontdekken wat de wereld van BDSM mij allemaal te bieden heeft… Inmiddels heb ik al heel wat ervaring als sub opgedaan. Zo ‘switch’ ik soms van een vanille relatie naar een relatie met een Meester. Ondanks dat ik de vijfendertig ben gepasseerd, heb ik nog geen behoefte om mij te settelen in...
Post voor sub · 23. juli 2023
Hoe vaak koop je nieuwe speeltjes? En heb je ze ook nodig? Niet echt als ik eerlijk mag zijn. Ik heb inmiddels heel wat speeltjes uitgeprobeerd samen met mijn partner. Tevens mijn Dom. We hebben onze voorkeuren en dingen die we minder frequent gebruiken. Maar er is altijd wel een moment dat we denken: ‘het is tijd voor iets nieuws’. We halen onze ‘speeltjes’ op de gekste plaatsen vandaan. Soms liggen er meer dingen uit de keuken in de speelkast dan op het aanrecht. Het komt ook wel voor...
Post voor sub · 26. juni 2023
Hallo subje, Ik lees er wel eens over. Zo weet ik dat jij niet altijd tijd hebt om af te spreken. Dat geldt hier ook. Het is niet het niet willen, maar het zoeken naar… Tegenwoordig zien we elkaar om de drie/vier weken. Dat is natuurlijk vrij weinig. Uiteraard zou ik dat graag anders willen zien. Ik heb een Dom en ben zover ik weet zijn enig sub. Het is niet zo dat hij zijn tijd moet verdelen. We wonen redelijk dichtbij elkaar in de buurt. Ik hoef maar in de auto te springen en kan binnen het...
Post voor sub · 14. juni 2023
Dag subje, Waar vind je een Dom(me) en wat is belangrijk voor jou als sub? Hoe belangrijk is het uiterlijk van de ander? Kun je op iemands uiterlijk afknappen of kijk je verder dan dat? Dus hoe de ander er in staat (wereld van BDSM)? Ik ben zelf een vrouwelijke sub (34) en heb een Dom (44). Ik loop al enkele jaren mee. Ik ben dus niet oud, maar er lopen er zeker rond die jonger zijn. Je schrijft weleens dat er veel mensen zijn die ‘mooie’ plaatjes posten op onder meer Insta. Dat klopt. Vaak...
Post voor sub · 15. mei 2023
Hallo subje, Of ik mij meer een sub dan een slaaf voel? Jazeker... Maar of ik een echte sub ben? Voor mij is mijn sub-zijn een spel. Het is wel iets waar ik niet lacherig over doe. Ik neem het serieus. Zodra ik bij mijn Dom naar binnenstap ben ik een sub en laat het weer achter mij als ik naar buitenga. Voor mij werkt dit perfect. Of we elkaar vaak zien? Geregeld. Soms is dat wekelijks, de andere keer zit er weer wat tijd tussen. We hebben het allebei druk. Ik heb één Dom. Mijn Meester heeft...
Post voor sub · 16. maart 2023
Hallo subje, L. had op de vooravond al het nodige aan scheerwerk verricht en had nu tijd genoeg om de laatste hand te leggen aan de schaamstreek. Voor mij begon de dag om 7:00 uur met een uitgebreide douchebeurt en het scheren. Gezicht, onderarmen, liezen, schaamstreek, borstkas(tje) en tepels werden helemaal glad geschoren, klaar voor het gevecht. Daarna snel de zolder op om de eerste spullen al gereed te leggen. De nadruk zou liggen op het spanken, dus elektrisch speelgoed bleef dit keer...

Meer weergeven