Post voor sub

Post voor sub · 23. juli 2023
Hoe vaak koop je nieuwe speeltjes? En heb je ze ook nodig? Niet echt als ik eerlijk mag zijn. Ik heb inmiddels heel wat speeltjes uitgeprobeerd samen met mijn partner. Tevens mijn Dom. We hebben onze voorkeuren en dingen die we minder frequent gebruiken. Maar er is altijd wel een moment dat we denken: ‘het is tijd voor iets nieuws’. We halen onze ‘speeltjes’ op de gekste plaatsen vandaan. Soms liggen er meer dingen uit de keuken in de speelkast dan op het aanrecht. Het komt ook wel voor...
Post voor sub · 26. juni 2023
Hallo subje, Ik lees er wel eens over. Zo weet ik dat jij niet altijd tijd hebt om af te spreken. Dat geldt hier ook. Het is niet het niet willen, maar het zoeken naar… Tegenwoordig zien we elkaar om de drie/vier weken. Dat is natuurlijk vrij weinig. Uiteraard zou ik dat graag anders willen zien. Ik heb een Dom en ben zover ik weet zijn enig sub. Het is niet zo dat hij zijn tijd moet verdelen. We wonen redelijk dichtbij elkaar in de buurt. Ik hoef maar in de auto te springen en kan binnen het...
Post voor sub · 14. juni 2023
Dag subje, Waar vind je een Dom(me) en wat is belangrijk voor jou als sub? Hoe belangrijk is het uiterlijk van de ander? Kun je op iemands uiterlijk afknappen of kijk je verder dan dat? Dus hoe de ander er in staat (wereld van BDSM)? Ik ben zelf een vrouwelijke sub (34) en heb een Dom (44). Ik loop al enkele jaren mee. Ik ben dus niet oud, maar er lopen er zeker rond die jonger zijn. Je schrijft weleens dat er veel mensen zijn die ‘mooie’ plaatjes posten op onder meer Insta. Dat klopt. Vaak...
Post voor sub · 15. mei 2023
Hallo subje, Of ik mij meer een sub dan een slaaf voel? Jazeker... Maar of ik een echte sub ben? Voor mij is mijn sub-zijn een spel. Het is wel iets waar ik niet lacherig over doe. Ik neem het serieus. Zodra ik bij mijn Dom naar binnenstap ben ik een sub en laat het weer achter mij als ik naar buitenga. Voor mij werkt dit perfect. Of we elkaar vaak zien? Geregeld. Soms is dat wekelijks, de andere keer zit er weer wat tijd tussen. We hebben het allebei druk. Ik heb één Dom. Mijn Meester heeft...
Post voor sub · 16. maart 2023
Hallo subje, L. had op de vooravond al het nodige aan scheerwerk verricht en had nu tijd genoeg om de laatste hand te leggen aan de schaamstreek. Voor mij begon de dag om 7:00 uur met een uitgebreide douchebeurt en het scheren. Gezicht, onderarmen, liezen, schaamstreek, borstkas(tje) en tepels werden helemaal glad geschoren, klaar voor het gevecht. Daarna snel de zolder op om de eerste spullen al gereed te leggen. De nadruk zou liggen op het spanken, dus elektrisch speelgoed bleef dit keer...
Post voor sub · 23. februari 2023
Hallo subje, Ik ben enorm geïnteresseerd in de wereld van BDSM. Op jouw site lees ik dat het voor veel subs niet makkelijk is om een (goede) Dom(me) te vinden. Ook daar loop ik tegenaan. Ik denk dat het als man nog een stapje extra moeilijker is om een Domme te vinden die bij je (wensen en gevoelens) past. Ik heb lang een vriendin gehad die het af en toe wel ‘grappig’ vond om zich voor te doen als Meesteres. Leuk, maar voor mij niet bevredigend genoeg. Het was prima als een soort...
Post voor sub · 16. februari 2023
Hallo Sub je, Op 18 oktober plaatste je een, heel herkenbaar, stukje over 'edgen'. Het is een vast onderdeel van ons SM-spel en we beleven er veel plezier aan. L. en ik zijn altijd bezig om het onlosmakelijke orgasme, dat we uiteraard ook beide willen bereiken, zo strategisch mogelijk in te plannen. Voor mij betekent dit dat L. gestimuleerd moet worden tussen de 'bestraffingen en beloningen' door, waarbij dus steeds wordt begonnen op een hoger punt van haar lust. Het is voor mij natuurlijk ook...
Post voor sub · 07. februari 2023
Hallo Subje, Op 31 januari schreef je een stuk over of een Dom(me) iets van je mag eisen? Los van je, naar mijn mening, juiste conclusies, dan toch ook het volgende: Je mag van een Dom(me) eisen dat hij/zij altijd rekening houdt met de grens van de sub. Natuurlijk mag een Dom(me) voorstellen of aangeven om een bepaalde grens over te gaan. Ik kan mij voorstellen dat, in het heetst van de strijd, de sub ineens toch wel open staat om, voorzichtig, eens iets te ondergaan. Maar als een sub 'nee'...
Post voor sub · 29. januari 2023
Hallo sub je, Op 14 januari jl, schreef je een stukje over speelgoed. L. en ik hebben een 'hele kist' vol met spullen die we gebruiken tijdens het spel. Omdat, zoals al eerder gemeld, ons spel zich afspeelt in een SM-studio, nemen we een assortiment van onze spullen mee. In het verleden kochten we regelmatig nieuw speelgoed, maar op een gegeven moment heb je 'in principe' alles voor een leuk spel wel binnen. Ik sluit mij dan ook aan bij wat de 'huismeesteres' van de studio eens tegen mij zei:...
Post voor sub · 10. januari 2023
Onlangs kreeg ik een verhaal te lezen van iemand die zeg maar een ‘harde Dom’ is. Hij vroeg mij om een reactie op zijn verhaal die ik graag met jullie deel. Dankjewel voor het delen van jouw verhaal. Het grappige is dat ik totaal het tegenovergestelde ben. Dus ik ´schrok´ een beetje van jouw ervaringen. Waarom? Het blijft voor mij een raadsel waarom beiden (Dom en sub) het fijn vinden om elkaar 'intens' pijn te doen. Het was voor mij een aanleiding om één jaar geleden een website op te...

Meer weergeven