· 

Sterrenbeeld en BDSM....Is er een connectie?

Heeft  je sterrenbeeld iets te maken met je seksuele voorkeur? Komt een bepaald sterrenbeeld (iets) meer voor in de wereld van BDSM dan een ander sterrenbeeld? Niet dat ik echt iets aan deze informatie heb, maar het is meer nieuwsgierigheid.

 

Als ik internet moet geloven, zouden Rammen 'vurig' zijn en Vissen 'dromerig ' om maar een voorbeeld te noemen. Zelf ken ik behoorlijk wat Rammen die zeker elementen van een Dom(me) met zich mee dragen. Toeval? Ik vind het altijd wel leuk om iets met deze info te doen. Zo denk ik dat een sterrenbeeld iets over je karakter vertelt. Alhoewel ik het ook weer niet te serieus neem. Toch houd het mij bezig. Is de behoefte aan BDSM afhankelijk van in welke maand je geboren bent? Veel mensen hebben iets met astrologie. Zelf  kan ik mij in bepaalde zaken vinden, maar het is natuurlijk niet wetenschappelijk bewezen. Los van welke sterrenbeeld (qua seks) het beste bij je past, lees ik weinig over welk sterrenbeeld eruit springt als het gaat om BDSM.

 

Ik ben dus benieuwd, zonder het al te serieus te nemen, of er te ontdekken valt of Rammen bijvoorbeeld eerder Dom(mes)zijn en Vissen subs. Zo kwam ik ergens op internet een artikel tegen waarin stond dat ieder sterrenbeeld over bepaalde seksuele sterktes en zwaktes zou beschikken. Heb je hetzelfde sterrenbeeld? Dan zouden er overeenkomsten zijn. Natuurlijk zijn niet alle Rammen (om maar een voorbeeld te noemen) over één kam te scheren en zullen ze niet allemaal dezelfde behoeftes hebben. Mijn Dom is een Ram (ik ben een Boogschutter). Mijn ex was een Ram en had zeker zeer dominante eigenschappen en zou zo passen in de wereld van BDSM. Een vriendin van mij is eveneens Ram en zou een goede Domme zijn. Ik heb het er wel eens met haar over gehad. Ze zegt zelf het wel te herkennen, maar voelt zich niet geroepen.

 

En is het zo, dat net als in een vanille relatie, het ene sterrenbeeld beter bij je past dan een ander sterrenbeeld? Of vind je (is dat) het klinkklare onzin? Ik geloof dat astrologische tekens allemaal op hun eigen manier in verhouding tot seks staan. Los van je sterrenbeeld is een gezonde relatie, waarbij je allebei op seksueel vlak tevreden bent, veel belangrijker. Mijn ex was op een wel heel vervelende manier met seks bezig. Ondanks dat wij geen BDSM-relatie hadden, voelde het niet goed. Deze relatie heeft overigens wel mijn gevoelens voor BDSM aangewakkerd. Alleen niet de manier waarop het toen werd ingevuld. Want sterrenbeeld of niet, gelijkwaardigheid tussen beiden blijft het uitgangspunt.

 

Onzin of niet....ik ben heel benieuwd naar het sterrenbeeld van jullie? Hebben jullie er weleens bij stil gestaan  of jouw sterrenbeeld invloed heeft op je relatie en dan helemaal in combinatie met BDSM? Laat het mij weten door een mailtje te sturen naar subsworld555@gmail.com. Door mijn ervaring met Rammen heb ik namelijk het idee dat er wel vereenkomsten zijn. Daarom ben ik zo nieuwsgierig naar hoe jullie er over denken...