· 

Vibrators zijn heerlijke speeltjes...

Ik hou van mijn seksspeeltjes en dan met name van mijn ´roze vriendje´. Uiteraard heb ik ook anderen : vibrators. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten.  En hoe heerlijk; vibrators vibreren. Vibrators hebben verschillende standen. Van zacht tot hard, van constant tot pulserend.

 

Niet iedereen denkt er meteen aan, maar ook vibrators behoren tot seksspeeltjes van Doms en Subs. Een Dom kan er mee spelen door zijn/haar Sub te ‘teasen’ of door juist genot te bezorgen. Na een ‘sessie’ vind ik het heerlijk als mijn Meester bijvoorbeeld mijn 'roze vriendje' tevoorschijn haalt en hem op mijn klitje plaatst. Je kunt vibrators kopen in diverse maten, vormen, grootte, kleuren en materialen. Als je er één afschaft, kijk dan goed of je jouw exemplaar makkelijk kunt schoonmaken en schaf eventueel materialen hiervoor aan. Daarnaast kun je kiezen voor vibrators die werken op batterijen met oplader of die middels een stekker aangaan. Je hebt ook vibrators met een opzet stukje. Bedenk vooraf wat jij (Sub) lekker vindt voor je iets aanschaft. Een vibrator is een heerlijk apparaat voor Subs die (extra) vibrerende stimulatie nodig hebben op de gevoelige erotische gebieden van de vagina, vulva en clitoris. .

 

Hoe spannend het spel tussen een Dom en Sub ook is, niet iedere vrouw komt klaar.  Penetratie kan heerlijk zijn, maar wil niet altijd zeggen dat een Sub ook daadwerkelijk een orgasme krijgt. Een vibrator kan dan de oplossing zijn. En reken maar dat de juiste vibrator doorgaans zijn werk (goed) doet. Laat je verrassen door je Dom of ga samen op zoek naar de juiste vibrator. Voor mij hoeft een vibrator niet heel hard te trillen. Juist een iets ‘zachtere’ stand, heeft op mij meer effect. Maar dat is natuurlijk persoonlijk. Het gaat er dus om wat jij wilt ervaren. Je hebt verschillende types. Zo zijn er bijvoorbeeld: clitoris stimulators, koppels vibrators, trillende eitjes en vingervibrators. Mijn favo, zoals ik al eerder zei, is mijn roze vriendje. Mijn vibrator stimuleert door de trillingen onder meer mijn clitoris en ik kom er heerlijk door klaar. Persoonlijk ben ik minder gecharmeerd van een vibrator die er helemaal ingaat. Met uitzondering van sommige ’eitjes’. Een vibrator geeft een heel ander gevoel dan wanneer je Dom zijn vinger erin stopt. Hoewel dat laatste ook lekker kan zijn. Een vibrator stimuleert je clitoris. Als je een vinger naar binnen stopt, is het (soms) hopen dat je de G-spot kunt vinden om maar een voorbeeld te noemen.

 

Soms is het handiger om met een kleinere variant te beginnen. Heel veel Doms en Subs denken hoe groter hoe beter. Klein is juist fijn. Begin eerst te experimenten met een klein speeltje. Kijk wat het allemaal kan en stap dan eventueel over op een groter exemplaar.  Ga je een vibrator gebruiken, check even of jouw exemplaar helemaal intact is.  Dus of er geen beschadigingen zijn aan de buitenkant. Je wilt niet dat je eventueel een beschadiging oploopt. In een heel enkel geval kan een vibrator voor huidirritaties zorgen. Lees voor gebruik goed de gebruiksaanwijzing door. Zo kom je er achter of je een vibrator onder de douche kunt gebruiken of juist niet. Daarnaast vind je bijvoorbeeld ook info over anaal of vaginaal gebruik. Experimenteer en geniet samen (of alleen) met je Dom van dit heerlijke speeltje.