· 

Ontdek je gevoelige plekjes met de kietelveer

Bij BDSM draait het niet alleen om pijn. Soms kan een Dom er voor kiezen om zijn/haar sub te plagen (teasen) met allerlei attributen waaronder de kietelveer (ook wel kietelaar) genoemd. Eigenlijk is het niet echt een sm-attribuut, maar suggestie en/of het plagen van een sub kan best leuke effecten opleveren.

 

Ook bij dit speeltje geldt dat je het ‘plagen’ door je Dom moet ondergaan. Zeker als je bent vastgebonden en geen kant op kunt, is het lekker en heftig. Stel voor dat je vastgebonden en geblinddoekt bent. En je Meester(es) dit speeltje afwisselt met bijvoorbeeld een scherp voorwerp. Dan is het niet alleen kronkelen van genot, maar ook je willen wegdraaien om het scherpe gevoel te ontwijken. Je hebt geen enkel idee waar je Meester(es) met je gaat doen. En ook dat heeft zo zijn uitwerking. Want soms is kriebelen, heftiger dan pijn. Op dit punt is een kietelveer dan ook  zeker een aanrader.

 

De kietelveer is ook bekend onder andere namen, zoals: Kietelaar, Sensuele veer, Siliconen Kietelaar, Kleine Tickler, Feather Tickler en de Toe Tickler. De naam zegt eigenlijk al genoeg. Een kietelveer is een veer of bundel veren aan een stokje. Met dit speeltje kun je dus de ander plagen, maar ook verwennen. Ze zijn te koop in allerlei vormen, maten en ook kleuren. Zo heb je er met één veer of meerderen. Wat het verschil is, durf ik niet te zeggen. Ik heb alleen ervaring met één veer, maar denk dat het verschil niet heel groot is. Kriebelen is kriebelen. Wel kunnen de materialen verschillen. Zo heb je kietelveren die gemaakt zijn van siliconen(die hebben zachte strengen in plaats van veren), kietelveren met grote veren of juist heel kleine veertjes. Eén ding hebben ze gemeen: het is doorgaans een relatief klein speeltje.

 

Een Dom kan met een kietelveer ontdekken waar de gevoelige plekjes van zijn/haar Sub zitten. Voor een Meester is het vaak leuk om te zien waar zijn/haar sub van geniet of op reageert. Soms krijg ik er kippenvel van, waar mijn Meester volop van kan genieten. Dit o, zo onschuldige speeltje, heeft dus echt wel zijn uitwerking. Het voordeel is dat je dit speeltje niet hoeft te reinigen. Uitzonderingen daargelaten, maar dat kun je vast zelf invullen. Is hij toch vies geworden, dan gooi je kietelveer liever weg en koop een nieuw. De veren plakken namelijk snel aan elkaar wanneer je bijvoorbeeld met natte (schoonmaak)middelen gaat werken. Pas ook op als je vaak olie gebruikt tijdens je spel. Voor mij is spelen met de kietelveer overgeven aan….Het niets zien in combinatie met…je alleen kunnen concentreren op wat er gaat gebeuren. Elke aanraking met veer of ander voorwerp komt zo binnen. Het is totale ontspanning en het even uit het dagelijks leven te kunne stappen. Spannend dus. En nogmaals ook dit ‘spel’ hoort thuis in de wereld van BDSM ook al lijkt het op het eerste oog niet. Heb je even niets te besteden? Kijk een keertje goed rond wat je zelf nog thuis hebt liggen. Vaak kom je verrassend leuke speeltjes tegen. Enjoy.