· 

Ik krijg de kriebels van kuisheidsgordels...

Een speeltje dat er al heel lang is, is de kuisheidsgordel. Deze werd in het verleden vooral gebruikt om vrouwen te beschermen tegen onder meer seksueel misbruik. De tweede reden, volgens diverse sites, is om te voorkomen dat degene die het draagt met zichzelf gaat ´spelen´.

 

Inmiddels heeft de kuisheidsgordel een plekje veroverd binnen de wereld van de BDSM. Een kuisheidsgordel is geschikt voor mannen en vrouwen die zich graag onderdanig (willen) opstellen. Een Dom kan bijvoorbeeld zijn Sub er één laten dragen om zo te voorkomen dat ze een orgasme krijgt.  Stel je voor dat jouw Dom in bezit is van het sleuteltje waardoor jij  (Sub) totaal afhankelijk bent. De ander bepaalt dus wanneer je klaarkomt of dat  je naar het toilet mag gaan. Was het in het verleden alleen geschikt voor de vrouw, tegenwoordig dragen ook mannen kuisheidsgordels. Een Dom kan met dit speeltje eindeloos zijn/haar Sub ‘teasen’ (en gek maken). Het is namelijk onmogelijk om een hoogtepunt te krijgen. Natuurlijk bepaalt de Dom hoelang dit duurt. Als hij/zij (eindelijk) besluit jou te bevrijden, zijn je behoeftes  meestal zo groot dat je negen van de tien keer een wel heel heftig orgasme krijgt.

 

Een kuisheidsgordel  is dus een met slot beveiligd kledingstuk van (doorgaans) onbreekbaar materiaal. In de meeste gevallen draag je deze gordel direct op de huid. Er wordt wel eens gezegd dat de eerste kuisheidsgordels in de Middeleeuwen werden gedragen. Ridders die op kruistocht vertrokken, deden hun vrouwen een kuisgeidsgordel aan. Echte bewijzen zijn hier niet voor. De oudste kuisheidsgordels dateren van vele eeuwen later. Als je op zoek gaat naar een exemplaar, moet je zeker even de tijd nemen. Eén van mijn eerste speeltjes van mijn Meester was een kuisheidsgordel. Helaas past deze niet helemaal waardoor het effect verloren gaat.  Maar nog steeds vind ik het wel een heel aantrekkelijk speeltje waar je velen kanten mee op kunt. Stel je voor dat je de opdracht krijgt er één de hele dag te dragen. Dus ook naar je werk of tijdens het boodschappen doen. Alleen van het idee al, krijg ik de kriebels. 

 

Om het eenvoudig te houden, je kunt doorgaans kiezen uit exemplaren voor mannen en vrouwen. Meestal heeft een kuisheidsgordel voor een vrouw een iets bredere heupband. Hierdoor worden zowel de vagina als anus afgesloten. Zelf vind ik een nadeel dat je niet altijd zelf de maat kunt bepalen, maar deze zelf moet verstellen. Kuisheidsgordels voor mannen hebben hetzelfde idee. Ze worden qua werking wel eens vergeleken met een peniskooi. Alleen in dit geval hebben ze riempjes die je aan heup of benen kunt bevestigen. De penis wordt afgesloten met een soort van buidel dat masturbatie of penetratie tegengaat. Ook de anus afgedekt. Natuurlijk is dit slechts een summiere opsomming van wat er te krijgen is en kun je het beste zelf op onderzoek uitgaan. Het is dus een speeltje dat merkbaar aanwezig is en benadrukt dat jij iemands zijn/haar Sub bent. Als je net begint, kun je kiezen voor een exemplaar van bijvoorbeeld kunststof of siliconen. Eenmaal gewend dan ben je zo overgestapt op een RVS-exemplaar. Het voordeel is dat je kuisheidsgordels onbeperkt kunt dragen. Soms is het lastig om er mee naar de wc te gaan, maar douchen kan bij de meeste exemplaren gewoon. Wel is het handig, met toestemming van je Dom, om zo nu en dan, even alles goed schoon te maken voor je de kuisheidsgordel weer om doet.

 

(bron internet)