· 

In wat voor bed spelen jullie?

Ik ben al een tijdje op zoek naar een nieuw bed. Het liefst één die ik kan combineren met mijn BDSM-praktijken, maar die ik ook kan gebruiken voor mijn normale nachtrust. Je hebt waanzinnig mooie (BDSM) bedden te koop. Zeer onpraktisch als er niet in wordt gespeeld. En ik  betwijfel of ze lekker liggen als het om je nachtrust gaat. Dus moet het een bed worden die aan beide eisen voldoet.

 

Wat voor bed spelen jullie in?  Mijn Meester en ik eindigen altijd in de slaapkamer. Het bed is weliswaar stevig, maar niet echt aantrekkelijk. Daarbij ben ik na bijna acht jaar wel toe aan iets nieuws. Een bed met spelmogelijkheden. Want 'bedbondage' wordt nog leuker als er  mogelijkheden zijn om te worden vastgebonden. Een bed met spijlen zou uitkomst kunnen bieden. Mijn vraag is dan ook: ’Welke bedden zijn stevig genoeg?’ Het moet ook een beetje binnen mijn budget passen. En ga je dan voor spijlen aan de voor- en achterkant?  Ik weet dat er ook andere opties zijn, maar daar heb ik geen ervaring mee. Zo zijn er boeien in de handel waar lange ‘riemen’ aan bevestigd zijn. Je hebt verschillende sets. Deze sets kun je zowel onder als boven het matras plaatsen. De uiteinden, met daaraan de boeien, zijn langer dan het matras en komen er dus bovenuit. Vervolgens kun je ze vastmaken aan de sub. Het gewicht van de sub drukt op het matras, waardoor de boeien nauwelijks of niet verschuiven. Klinkt positief, maar dan alsnog zou ik het willen combineren met een nieuw (spijlen)bed.

 

Uiteraard is een speciaal bed niet nodig. Hoe aantrekkelijk ze soms zijn. Wel vind ik het een ‘opwindend’ idee als mijn slaapkamer een beetje spannende uitstraling heeft. Ik doe het dan ook voor een groot deel voor mezelf. Mijn logge bed roept niet zo gauw iets op van: ‘kom hier spelen’. Aan de andere kant ben ik gek op slapen (lees dromen) dus vind maar iets wat aan beide dingen voldoet. Uiteraard ‘Google’ ik regelmatig. Helaas moet ik toegeven dat ik daar niet veel wijzer van wordt. Mijn oog is wel al een keer gevallen op een bed van een groot Zweed warenhuis. Missiën goed om dit bed te combineren met boeien voor onder het matras. Waarom ik niet tot aanschaf ben overgegaan, is dat ik twijfel aan de stevigheid. Wat als ik een keer te ruw ben? Ik wil niet gelijk mijn bed beschadigen of kapot maken. Dus wat is het ideale bed? Wat zijn jullie ervaringen?

 

Waar bindt jouw Dom(me) je handen en/of enkels aan vast als je op bed ligt? Is het uiterlijk van je slaapkamer voor jouw belangrijk tijdens het spel? En waar moet ik zoeken voor een betaalbaar bed dat stevig is en een sexy uitstaling heeft? Dus hoe belangrijk is de slaapkamer voor jou en je Dom(me)? Een heleboel vragen waar ik al een tijdje mee rondloop. Want los van het spel, wil de omgeving ook wat. Het doet geen afbraak aan het spel, maar een beetje leuke omgeving kan een extra impuls geven. Zo werkt het voor mij. Misschien is dat wel een dingetje voor vrouwelijke subs. Mocht je ideeën of suggesties hebben. Laat het mij weten. Mailen kan naar subsworld555@yahoo.com. Dankjewel.