· 

Luv Egg; vaginaal genot en meer...

 

Onlangs kreeg ik van mijn Meester ´Geisha balls´ cadeau om mijn bekkenbodem mee te trainen. Ik mocht ook kiezen voor ‘vibrerende eitjes’ omdat hij vond dat deze perfect bij mij (zouden) passen. Omdat ik mijn zinnen, alhoewel een Sub niets te willen heeft, op de Geisha balls had gezet, was ik de vibrerende eitjes alweer vergeten.  

 

 

De meeste Subs die ik ken, weten van het bestaan van vibrerende eitjes af. Slechts weinig hebben er ervaring mee. Dat geldt ook voor mij. Ik sta overigens altijd open voor nieuwe speeltjes. Want hoe leuk is het om je assortiment uit te breiden met een nieuwe favoriet. Mijn kast ligt inmiddels aardig vol met zwepen, canes en paddles, maar minder met ‘intieme’ attributen. Tijd voor verandering. Op mijn Insta kom ik regelmatig interessante seksspeeltjes tegen. Zo zag ik op de site van onlysextoys.nl de ‘LUV EGG’ voorbij komen. Zwepen en paddles mogen van mij best zwart zijn, maar omdat het oog ook wat wil, viel mij gelijk op dat deze ´eitjes´ in meerdere, pastelachtige tinten (mint, lichtpaars en licht blauw) verkrijgbaar zijn. So cute.  

 

Ik heb al eerder gezegd dat je op veel plekken aan seksspeeltjes kunt komen. Zoek het vooral niet te ver van huis. Kijk eens op internet welke sites er allemaal zijn en wat je aanspreekt. Ik vind het fijn als ik (eventueel) iemand kan ‘spreken’. Al is het maar online. Soms zie je door de bomen het bos niet meer.  Ik raad de site (onlysextoys.nl) van harte aan.  Op vragen krijg je binnen no time (online) antwoord. Ze zijn vriendelijk, deskundig en helpen je graag in je zoektocht naar het perfecte speeltje dat past bij jou. Terug naar de LUV EGG. Wat doet een vibrerend ei? Voor mij is het een verwencadeautje.  Het heeft niet zozeer met Sub-zijn te maken, maar meer met jezelf verwennen. Je kunt de  LUV EGG vergelijken met een kleine vibrator in de vorm van een langgerekt ei. Ze wordt ook wel ‘bullet’ genoemd. Het eitje wordt vooral gebruikt voor vaginaal genot. Uiteraard is de LUV EGG ook te gebruiken als speeltje. Mijn Meester ziet het wel zitten. Hij kan mij de opdracht geven om het eitje in te brengen als ik boodschappen ga doen of tijdens het uitlaten van de hond. Natuurlijk heeft hij de controle over de afstandsbediening. Tot tien meter afstand laat hij met ‘liefde’ het eitje trillen. Er zijn maar liefst tien verschillende standen. Hoe heerlijk is dat? Net zoals mijn kleine, roze vriendje, is het mogelijk om de LUV EGG  tegen je erogene zones te houden. Genoeg leuke speelmomentjes voor mijn Meester.

 

De LUV EGG heeft verschillende standen die aanpasbaar zijn op sterkte. Wat ik zelf erg belangrijk vind, is dat het een veilig speeltje is. Doordat het omhuld is met zacht siliconen is het makkelijk in te brengen en voelt het prettig aan. Zie je er een beetje tegenop? Gebruik dan tijdens het inbrengen een glijmiddel (op waterbasis). Hou de LUV EGG in het begin zeker niet langer dan 15 tot 20 minuten in. Dit eitje heeft qua vormgeving de  perfecte afmeting en is vooral ook erg geschikt als je nog niet zoveel ervaring hebt met seksspeeltjes. Ook je Dom weet er vast wel raad mee. Hij kan het bijvoorbeeld gebruiken tijdens het voorspel, of voor het stimuleren van je clitoris, schaamlippen, tepels of het gebied rondom je anus.  Ook zo nieuwsgierig geworden? Misschien gebruiken jullie al dit soort eitjes. Wat zijn  jullie ervaringen met vibrerende eitjes? En wil je ze met mij delen?

 

(bron www.onlysextoys.nl)