· 

Verslaafd aan de haak...

Eén van de speeltjes waar Meester mij wel eens kennis mee laat maken, is de bondagehaak. Ook wel anaalhaak genoemd. Zoals de naam al doet vermoeden wordt deze metalen haak anaal ingebracht. Je hebt ze in twee vormen ; de U of de J vorm. Wij gebruiken de J vorm.

 

Aan het eind van de haak zit een ring. Hieraan kan een Dom bijvoorbeeld een touw bevestigen en deze ergens aan vastbinden waardoor je als Sub (zeker) niet te veel beweegt. Aan de andere kant zit een bolletje waardoor de haak goed blijft zitten. Door het bolletje wordt het lastiger voor de Sub om zich te bewegen want dit zal hij of zij direct voelen. Het is een best hevig speeltje en ik vind het persoonlijk niet geschikt als je voor het eerst gaat spelen of als je nauwelijks ervaring hebt. Gebruik dit speeltje alleen als je je Dom volledig vertrouwt en weet waar hij/zij mee bezig is. Mocht je een bondagehaak willen aanschaffen? Je hebt verschillende modellen met één of meerdere balletjes van diverse diameters.

 

Eigenlijk is het een ‘simpel’ speeltje mits je er niets geks mee doet. Gebruik voor het gemak glijmiddel op waterbasis om het speeltje makkelijker in te brengen. Forceer niets. Een bijkomend voordeel is dat je een anaalhaak (veilig) lang kunt dragen, maar hou wel rekening met je Sub. Het gevoel kan best intens zijn. Spreek altijd een stopwoord af en stop ook meteen als een Sub aangeeft dat het te pijnlijk of te heftig is. Ik vind de bondagehaak best groot en ‘grof’ en kan mij voorstellen als iemand (Dom) daar hard aantrekt, het pijnlijk is voor de Sub. Een goede tip kwam ik op internet tegen en is eigenlijk heel logisch. Zorg als je je Sub vastbindt met een haak dat hij of zij niet kan vallen. Want een Sub kan de val niet breken en  daardoor zichzelf beschadigen. Een Dom heeft natuurlijk meer mogelijkheden dan alleen een touw er aan bevestigen. Hij/zij kan zijn vinger door de ring plaatsen en zijn/haar Sub in een bepaalde richting laten bewegen. Zo kun je een Sub bijvoorbeeld laten kruipen terwijl jij stuurt. Naast de anale haak heb je ook de vaginale haak. Deze is alleen geschikt voor de vrouwelijke Sub en wordt vaginaal ingebracht. Net zoals de anale haak heeft de vaginale haak een ring waaraan je touwen of kettingen kunt binden. Met deze haak heb ik overigens geen ervaring.

 

Kies altijd voor een speeltje dat er speciaal voor is bedoeld. Dit om beschadigingen aan de anuswand te voorkomen. Je hebt ook anaalhaken met verwisselbare ballen. Dat klinkt best aantrekkelijk. Maar pas op dat de bal goed vast is gedraaid en niet kan losraken. De hoek van de haak kan verschillen. Welke hoek je kiest, is een beetje afhankelijk van hoe je de haak wilt gaan gebruiken. Kijk dus goed rond voor je iets aanschaft. Maak na afloop je speeltje goed schoon door ze onder heet water te houden en droog ze daarna meteen af. Hierdoor heb je langer plezier van je speeltje.

 

(bron internet)