· 

Spelen in de trein...

Ik was even vergeten dat ik geen slipje aan had. De stof van mijn broek plakt tegen mijn blote billen aan. Na een dag binnen te hebben gewerkt, valt de warmte zwaar. De overgang is groot en als ik ook nog geen plaatsje in de tein kan bemachtigen, moet ik even slikken.

 

Ik hang een beetje doelloos aan de stang en kijk om mij heen. Automatisch laat ik mijn blik over mijn medepassagiers gaan…. Ze lijken allemaal, even saai, op hun mobiel bezig te zijn als mijn blik op een man bij het raam blijft rusten. Ik moet een stukje schuiven om een iets beter beeld te krijgen. De man in kwestie kijkt naar buiten. Toch is er iets  aan hem dat anders is. Regelmatig hou ik mij bezig met de mensen om mij heen. Het afgelopen jaar heb ik geleerd ze er uit te pikken. De subs en Doms. Negen van de tien keer heb ik geen tijd uit te pluizen of mijn gevoel klopt. Ze passeren en vervolgen hun weg. De man heeft door dat hij bekeken wordt en heeft zijn blik afgewend van het raam. Hij kijkt mij onderzoekend aan, maar op zo`n manier dat ik het niet zeker weet.

 

De volgende halte moeten er mensen uit. De plaats voor hem komt vrij en als een magneet word ik naar de bank getrokken. Als ik voor hem zit, kan ik hem goed bekijken. Ik moet gek zijn als ik mij zou vergissen. Hij kijkt mij strak en doordringend aan. Automatisch recht ik mijn rug en doe mijn benen een stukje open. Net dat kleine beetje wat voor hem een teken zou kunnen zijn. De man vraagt hoe ik heet en waar ik naar toe ga. Het blijkt dat we nog wel een tijdje met elkaar zijn opgescheept. De trein stopt weer en loopt voor een groot deel leeg. Uit het niets zegt de man dat ik naar het toilet moet gaan en dat hij mij volgt. Binnen neem ik automatisch mijn positie aan en sta met de neus tegen de deur. Billen omhoog. Ik buig een stukje voor over. De man trekt mijn broek naar beneden. Dan volgt de eerste tik, gevolgd door meerderen. Het ritme is niet te hard, maar wel snel. Mijn billen beginnen heerlijk te gloeien. Als hij stopt, draai ik mij om en bedank hem. Zak door mijn knieën en begin hem te pijpen. Zijn harde, stijve pik glijdt steeds dieper naar binnen en ik voel hoe hij schokkend klaarkomt. Als hij omhoog trekt, mag ik mijn handen wassen. En weer voel ik hoe hij flinke tikken uitdeelt. Als ik mijn broek omhoog trek, voel ik mijn billen schuren.

 

Ik zit weer tegenover hem. De man vraagt mijn nummer. Als hij het heeft ingetypt, krijg ik een appje. 'Vinger jezelf en probeer klaar te komen, maar stop vlak daarvoor'. De bank naast ons is leeg. Ik maak mijn broek open en glij met mijn vingers naar binnen. Weer volgt er een appje. 'Maak je bloes open en speel met je andere hand met je tepel'. Ik voel dat ik nat word en zwaarder begin te ademen. Heel veel verder kom ik niet, want de man roept zachtjes 'stop'. 'Lik je vingers maar schoon', zegt de man bijna onhoorbaar. Ik probeer mezelf een beetje tot orde te roepen. En weer piept mijn telefoon. 'Draai je om en leun op de bank. Kont omhoog'. Het duizelt in mijn hoofd. Zo bang ben ik om betrapt te worden. De man schuift mijn broek een stuk over mijn billen. En voel hoe zijn duim naar binnen glijdt en rondjes draait. Met een ruk trekt hij de duim er uit en stopt hem anaal naar binnen. Steeds een beetje dieper. Ik ontspan en merk hoe de duim zijn werk doet. Ik heb een plug bij en wil hem graag bij je inbrengen. Zie het als souvenirtje. Het is groot exemplaar en het duurt even eer hij goed zit. ´Ga maar weer zitten´, hoor ik hem zeggen. 'De volgende halte ga ik er uit en mag jij nog even genieten van het gevoel'. Verbaasd blijf ik achter en hoop stiekem dat ik deze man ooit nog eens tegenkom…