· 

Wat fijn om zo'n adresje te hebben...

Hallo subje,

 

Hoe leuk. Afgelopen week ontving ik van iemand zijn ervaring over een bezoek aan hun SM-adresje...

De meesteres ontving ons hartelijk in haar studio. Zoals we al hadden besproken, zouden we de bondagecursus in alledaagse kleding volgen.
Meesteres droeg een sweater en een spandex broek, terwijl mijn vrouw een vest, een topje en broek droeg. Daar ik de bondage zou ondergaan, droeg ik een onderhemd, een losse sportbroek en was blootvoets. Mijn kuisheidskooi ontbrak natuurlijk niet. Gedurende een periode van 45 minuten kreeg mijn vrouw uitleg over hoe zij mij op een veilige manier vast kon leggen met een simpel touw. De meesteres gaf tips en trucs en ik merkte uit eerste hand hoe bedreven zij hierin was. Zonder een vorm van kracht werd ik immobiel gemaakt, zonder dat het onprettig werd of dat de bloedstroom werd afgekneld. Mijn vrouw mocht het een paar keer herhalen.
Na de 45 minuten uitleg verliet de meesteres de ruimte en kleedden wij ons om naar een SM-outfit. Mijn vrouw droeg heerlijke nylonkousen met naad, blokhakschoenen, een doorzichtig topje en een jarretelgordel. Zelf droeg ik een lederen harnas, een lederen halsband, een spanking broekje en de kuisheidskooi. We speelden heerlijk met elkaar. De nieuwe spanking dobbelstenen werden uitgeprobeerd en er werden hoge ogen gegooid. De spankings waren prettig en mijn vrouw vond het een heerlijk spelletje. Uiteraard bedankte ik haar op gepaste wijze. Er volgden nog vele geile momentjes en na een uur mocht ik eindelijk uit mijn kuisheidskooi.
Mijn vrouw werd naar een hoogtepunt gebeft, ook zij stond al een uur op hoogspanning. De meesteres had onze gemberwortel gereed gezet en deze werd dan ook ingebracht, gevolgd door een spanking. Daarna mocht ik een condoom omdoen en zette mijn vrouw me vast in een stoel. Frustrerend langzaam begon ze aan een teasing, die tenslotte uitmondde in een zalige 'ruined orgasm'. Ik was even helemaal van de wereld.
Het was een hele fijne tijd en we komen over een paar maanden terug. Wat fijn om zo'n adresje te hebben.