Wat zijn jullie verlangens...

Ik ben altijd nieuwsgierig naar wat anderen doen. Hoe ziet jullie spel eruit en wat zijn bijvoorbeeld jullie grenzen? Maar nog leuker vind ik het  om te weten wat er nog aan verlangens zijn. Hebben jullie een lijstje? Dingen die je bijvoorbeeld nog niet met de ander hebt gedaan, maar graag zou willen uitproberen. Dus wat staat er op je ´verlanglijst´?

 

Ik hoop dat er subjes en/of Dom(me)s zijn die dat met mij willen delen. Stuur een mailtje naar subje98@gmail.com. Ook al zijn het wensen die niet direct uitvoerbaar zijn. Wat houdt je tegen? Ik zelf ben erg duidelijk wat ik niet zou willen. Mij tot bloedens laten slaan, is daar één van. Misschien is het wel jouw ding. En zonder oordeel ben ik dan oprecht benieuwd wat het is dat je daar behoefte aan hebt en waarom het er bijvoorbeeld nog niet van is gekomen. Geen diepe analyse erachter of discussie erover. Want iedereen die aan BDSM doet, heeft  daar zijn/ haar redenen voor. Wel denk ik dat openheid veel taboes kan wegnemen. Want eerlijk is eerlijk veel mensen kijken je nog altijd met een scheef oog aan als je over BDSM praat. Maar nog leuker zijn je dromen over wat je nog allemaal zou willen (doen). Als ik geld en ruimte had, zou ik bijvoorbeeld een heerlijke speelruimte inrichten compleet met bed en andreaskruis. Misschien wel met een paar mooie buizen en haken aan het plafond waarmee je opgetakeld kunt worden. Wensen maakt het leuk, geeft je stof tot nadenken en houdt het spel levendig. Wat is voor jou realiteit en wat is fictie?

 

Een andere wens is ooit een brandmerk; een kleintje overigens. Nog steeds heftig, maar wel iets dat zeker nog een keer gaat gebeuren. Een kleinere verlangen is een keer een heel weekend met elkaar (Meester en ik) doorbrengen en zeg maar minimaal 48 uur sub zijn. Dat laatste hebben vast meerdere subs al een keer ervaren. Of is het zelfs een (dagelijkse) leefstijl. Lijkt mij een heel aparte gewaarwording. Ook dat laatste gaat zeker nog een keer plaatsvinden. Aan de andere kant kan ik mij ook voorstellen dat de ander iets wilt, wat jij niet ziet zitten. Hoe vind je hierin een middenweg. Zou je zo’n voorbeeld met mij willen delen? Wat ik doe en meemaak, kan heel ver afstaan van hoe jij tegen dingen aankijkt. Ondanks dat ik mij levendig kan voorstellen wat een ander niet wilt doen, zou ik graag horen of er bijvoorbeeld een compromis wordt gesloten. Uiteraard wil ik ook graag antwoord geven als er vragen naar mij toe zijn en hoe wij erin staan. Dus lieve subs laat van je horen en stuur mij je ervaringen, wensen, verlangens en dromen. Ik zou het enorm op prijs stellen. En hoe meer er over BDSM gepraat wordt hoe beter. Want er niets om je over te schamen.