· 

Shoppen met mijn Meester (deel 3)

 Ik merk dat ik  moe ben. Zo sta  ik niet  makkelijk op deze hakken en zijn mijn billen supergevoelig. Mijn jurkje en laarzen voelen lichtelijk, zweterig aan. Het valt nog mee dat ik niet zenuwachtig word van de medewerkers die rondlopen. Waarschijnlijk zijn ze gewend dat het er zo aan toegaat. Ik heb nog steeds mijn kap op dus dat helpt zeker mee.

 

Meester nadert. Ik hoor het aan zijn stappen. Hij aait vriendelijk over mijn billen en trekt in een beweging de plug uit. Ik voel hoe hij voorzichtig met zijn duim glijmiddel aanbrengt en anaal naar binnen dringt. Verzekerd dat het soepel is, brengt hij de eerste kralen van de ketting naar binnen. Ik haal diep adem en laat Meester zijn gang gaan. De  laatste kralen doen pijn en ik moet echt even slikken omdat mijn lijf protesteert. Als ze er allemaal inzitten, klopt Meester goedkeurend op mijn billen en trekt mij overeind aan mijn haar. Ik mag knielen. Meester maakt de kap los en vervangt het voor een gag. En voor mijn ogen een doek. Opnieuw doet hij een collar om met riem en mag ik op handen en voeten achter hem aanlopen. Ik ben inmiddels het gevoel van richting kwijt en weet niet waar we zijn

 

 

“We zijn er”, hoor ik Meester zeggen. “Recht voor uit en hangen’’. Ik bots tegen iets wat aanvoelt als een bok. Met mijn hoofd en borsten mag ik er op gaan liggen. “Benen spreiden”. Met zijn voet brengt Meester mij in de juiste positie. Wat volgt is opnieuw een spanking. De riem wordt afgewisseld met de cane en zweep. Dan weer hard dan weer zacht. Soms stopt Meester even om naar binnen te dringen. Het feit dat ik anaal gevuld ben in combinatie met de pik van mijn Meester in mijn vagina geeft mij een vol gevoel waarvan ik niet weet of het prettig is of niet. Wel weet ik dat mijn billen steeds pijnlijker aanvoelen. “Ontspan”, zegt Meester en trekt de balletjes met een ruk eruit  gevolgd door zijn pik erin. Ik probeer met de bewegingen mee te gaan en hoop dat Meester  geniet. Ik voel hoe hij met zijn hand het riempje van mijn gag losmaakt en mij op de grond duwt. Zo snel ik kan neem ik voor hem plaatst en laat zijn pik in mijn keel glijden en begin te zuigen. “Handen op je rug sub”. Meester stoten worden sneller en gaan dieper. Dan voel ik hem schokken en stroomt zijn zaad in mijn keel. Ik slik want ik weet dat Meester van netheid houdt en dat er niets verloren mag gaan. Voor de zekerheid lik ik zijn pik helemaal schoon en ga voor hem zitten.

 

 

Meester neemt mij bij de hand en begeleidt mij naar een kamer en doet mijn doek voor de ogen af. Je mag je uitkleden en ik verwacht je over een paar minuten in de badkamer. Uitkleden gaat moeizaam. Niet alleen het latex werkt mee ook mijn lijf is moe en ik tril. Toch weet ik dat een douche mij goed zal doen. Meester zit op een stoel als ik de badkamer in kom. “Ga maar lekker douchen”. Het voelt goed aan en het liefst zou ik er uren onder het warme water willen staan. Als ik er uitkom, staat Meester klaar met handdoeken.  Op de stoel naast Meester ligt een Kuisheidsgordel, twee tepelklemmen, een collar en boeien. Borstel eerst je haar en doe dan alles aan dan kunnen we wat gaan eten…

 

Einde