· 

Shoppen met mijn Meester (deel 2)

Ik stribbel een beetje tegen.  Het is altijd weer wennen als zijn vingers daar naar binnen gaan. Alhoewel ik op anaal gebied wel wat gewend ben, moet ik mij echt focussen op ontspannen. Eenmaal door dat moment zijn mijn gaatjes helemaal klaar voor gebruik. Meester trekt zijn vingers terug en duwt ze zachtjes in mijn mond. Ik lik ze af. "Handen en voeten sub", hoor ik Meester zeggen.

 

Meester roept wederom een van de verkoopsters. Ze komt gelijk aangedraafd met een kap van lak. Meester laat haar de kap aanbrengen. Het heeft alleen een gat bij de mond en zit snoeistrak. Ik  schrik ervan en merk dat ik de volgende seconden naar adem hap. Ik heb het gevoel dat bijna al mijn zintuigen zijn uitgeschakeld. Even word ik bang, maar dan voel ik de hand van mijn Meester op mijn schouder.  Na enkele minuten merk ik dat ik mijn ritme weer te pakken heb. Toch schrik ik als ik plotseling de handen van mijn Meester op mijn bil voel. Een paar ferme tikken doen mijn beseffen waar ik ben. De plug die geplaatst wordt, blijft gelukkig zitten. Het voelt strak aan. Dan word ik omhoog getrokken en middels de riem meegenomen. Ik heb geen idee waarheen. Dan stoppen we. En mag ik voelen waar we zijn. Voorzichtig strek ik mijn armen en weet meteen dat het om een andreaskruis gaat die ik al eerder had gespot. Ik mag met mijn gezicht tegen het hout aan staan.

 

Meester maakt mijn polsen vast aan de haken waarna mijn enkels volgen. Dan stroopt Meester mijn jurkje op zodat hij vrij spel heeft op mijn billen. De hakken die ik draag doen pijn en ik voel mij  er niet echt stevig op staan. Er volgt een flinke spanking. De harde slagen laten mij kreunen. Meester stopt en maakt mij het extra moeilijk met een bit in. Ik weet niet waar en wat ik voel. Alles lijkt pijnlijk, maar probeer mij er voor open te stellen. Hoe meer ik dat doe hoe meer ik mij voel wegzweven. Af en toe stopt Meester om te checken of ik er nog wel bij mee. Dan merk ik hoe hij de plug verwijderd en met een ferme stoot anaal naar binnen dringt. Ik ontspan en laat hem heerlijk zijn gang gaan. Want alles van mijn lijf behoort aan mijn Meester toe. En als hij geniet, ben ik blij. Met een beweging is hij er uit mij en stopt hem in mijn kut. De stoten zijn hard en ik voel hoe Meester klaar gaat komen.

 

Meester maakt mij los. Ik mag voor hem gaan zitten op mijn knieën. Mijn collar gaat af. Ik lik eerst zijn pik schoon en zak dan naar beneden naar zijn voeten. Met mijn lippen kus ik zo goed en kwaad als het gaat zijn voeten. Als Meester het genoeg vind, mag ik weer gaan staan. En weer doet meester het jurkje  omhoog zodat iedereen mijn rode billen kan zien. Ik word naar een muur geleid waar ik mag gaan staan. Neus naar de muur en billen omhoog. Ditmaal wordt er een plug met een staart ingebracht. En mag ik wachten op de volgende ronde.

 

Wordt vervolgd...