· 

Waar is ze?

Hallo subje,

 

Ook ik heb moeite met het vinden van een sub. Zeker als je er niet voor wilt betalen, zijn de opties schaars. Ik heb dan ook de hoop een klein beetje opgegeven en zal zeker een gat in de lucht springen als ik iemand vind die er echt voor wilt gaan.

 

Als man heb je denk ik echt een groot probleem. Voor een vrouw is het vaak net even anders. Ik heb een vriendin die ook een subje is. Ik heb haar leren kennen via een forum een sinds die tijd zijn we vrienden. Het is erg fijn om een gesprekspartner te hebben die er hetzelfde instaat. Mijn vrienden vinden mijn ‘verlangens’ maar raar en kunnen er niet zoveel mee. Dat je een keer word vastgebonden aan bed dat lijkt ze nog wel wat. Een tik op de billen geven of ontvangen tot zover, maar daar houdt het bij ze op. Mijn vriendin heeft regelmatig een speelmaatje. Vaak zijn het Doms met meerdere subs. Die vinden het prima als er eentje bijkomt. Niet dat ze in de rij staan, maar ze krijgt regelmatig verzoeken. Hahaha…daar kan ik best een beetje jaloers op zijn. Het liefst zou ze ook één speelkamaardje hebben, maar komt in ieder geval nog aan haar trekken. Ik niet. Dat klinkt trouwens wel een beetje sneu.

 

Het vinden van een leuke vriendin is het probleem niet. Dat is het nooit geweest. Helaas is het hebben van vanille seks voor mij niet voldoende. Ik wil iemand die net dat beetje meer wilt of er voor open staat. Natuurlijk heb ik wel eens gespeeld met een betaalde Domme. Al was het alleen maar weer eens om te voelen hoe het ook al weer is. Ondanks dat best fijne ervaringen waren, ontbreekt er net dat stukje aan dat ik mis als je een echte Domme zou hebben. Helaas is mijn vriendin een subje en heeft ook helemaal geen behoefte aan experimenteren als Domme. Dus het blijft bij fantaseren en hopen op ooit meer…

 

Groetjes van een sub