· 

Het leven zonder een Domme...

 Hallo subje,

 

Het lukt mij maar niet om een Domme te vinden. Alsof ik tegen een muur aan loop. Daarbovenop komt nog eens het feit dat ik een man ben. Dat maakt het denk ik extra moeilijk. Ze moeten er echter  zijn; dommes. Andersom kom ik ze nog wel eens tegen; de subjes. Maar ik weet van mijzelf dat ik geen Dom of switcher ben.

 

Het klopt dat er sites  voor zijn, maar hoe ik ook zoek het is het voor mij net niet. Ooit heb ik het wel eens iets geprobeerd met een betaalde Domme. Op zich super spannend en opwindend. Uiteindelijk vond ik het toch te gelikt. Alsof ze een spelletje speelde en een rol aannam van een persoon die ze eigenlijk niet was. Helemaal prima, maar niet voor mij. Ik wil meer. Zo wil ik de ander beter leren kennen. Wat haar bezighoudt, wat voor haar bijvoorbeeld de kick is. Ik hoef niet tot op het bot vernederd te worden. Of dat ze met haar stiletto’s over mij heen walst. Net dat tandje minder. Zeker wel intens. Daarom is het zo jammer dat er nergens een tussenweg lijkt te zijn. Iemand die het leuk vindt om met mij ( en op mij) te experimenteren. Grenzen op te zoeken en er soms overheen te gaan. Samen. Iemand waarmee je na afloop nog iets drinkt en bespreekt wat je prettig vond en minder. Een Domme die weet wat ze doet en niet in eerste instantie aan haar portemonnee denkt en op goed geluk zegt wat ze denkt dat ik wil horen.

 

Uiteraard heb ik ook met vriendinnen het één en ander gedaan. Heel spannend. Helaas waren het allemaal dames die het wel leuk leek om een keer deze rol op zich te nemen. Helaas ontbrak de ervaring en was het eerder een beetje aankloten. Niets mis mee, maar niet bevredigend genoeg als je er echt serieus iets mee wilt doen. Natuurlijk kun je ook met jezelf aan de slag gaan, maar dan mis ik iets. Een Domme op afstand heb ik geen ervaring mee, maar mis dan denk ik het stukje lijfelijke contact. Tot die tijd is het alleen maar hopen op. Dat ik iemand tegenkom met dezelfde interesse en met mij de sprong wil wagen. De hoop blijft, maar de moed zakt mij soms...

 

 

Een sub…