Kont omhoog, hoofd naar beneden (deel 3 slot)

Onbewust stribbelt mijn lijf tegen. Ik heb eerder diverse plugs anaal naar binnen gehad, maar nog niet van dit formaat. Het materiaal voelt koud aan en ondanks de dikke klodder glijmiddel gaat het moeizaam. Met een korte ruk trekt Meester hem eruit en laat mij op mijn knieën en armen bovenop de tafel plaatsnemen. Ik mag met mijn tieten en hoofd op de tafel rusten en krijg in mijn rechterhand een speeltje geduwd die ik op mijn G-spot mag zetten. Een heerlijk gevoel gaat door mijn lijf als ik meteen de juiste plek te pakken heb. Meester staat achter mij en ik voel hoe de plug naar binnenglijdt. Het doet pijn, maar in combinatie met mijn speeltje is het doen. Meester is tevreden. Nog voor ik mijn hoogtepunt heb bereikt, pakt hij mijn speeltje af. “Genoeg voor nu”. Teleurgesteld neem ik mijn positie in en wacht af wat er gaat gebeuren.

 

Meester is er nog niet helemaal zeker van wat hij allemaal met mij wilt gaan doen, maar laat mij op mijn knieën voor hem zitten voor een heerlijke blowjob. Braaf open ik mijn mond en laat zijn pik naar binnenglijden. Ik voel hoe de plug strak zit en druk geeft. Terwijl ik goed aan het zuigen ben, vertelt Meester dat hij nog twee speeltjes heeft liggen. Anaalkralen en een vibrerende buttplug. Mijn adem stokt. Ik twijfel of ik dat allemaal wel aan kan. Dan haalt Meester zijn pik uit mijn mond en mag ik weer in positie gaan staan. Ik merk dat mijn lijf moe begint te worden. Meester aait mij over mijn bol en vraagt of het gaat. Ik knik en geef aan dat ik moe ben. “Tijd voor een korte pauze dan”, zegt Meester. “Je plug mag blijven zitten en je mag bij de bank plaatsnemen. Op de grond, bij tafel. Handen op je rug.” Voordat Meester de keuken in verdwijnt, maakt hij mijn polsen vast. Zet twee knijpers op mijn tepels en gaat naar de keuken. Niet veel later komt hij aan met twee koppen koffie. Meester spreekt niet en ik hou mijn hoofd omhoog en kijk vooruit. Het is stil en ik durf  niets te zeggen. “Draai je maar een stukje om dan help ik je wel bij het drinken”, zegt Meester. De koffie doet mij goed en geeft mij net de opkikker die ik nodig heb.

 

Als we klaar zijn, mag ik terug naar de tafel. Meester verwijdert de knijpers en masseert zachtjes mijn tepels. Even trekt er een flinke pijnscheut door mijn lijf. De doorstroming komt op gang en dat voel je. Als extraatje brengt Meester een klodder tijgerbalsem op mijn tepels aan en de warme gloed doet zijn werk. Het brandt. Dan haalt Meester de plug eruit. Een gevoel dat zowel gevoelig als heerlijk is. Ik zucht en fluister: “dank u wel Meester.” "Alles voor mijn subje”, fluistert Meester terug. Opnieuw ruik ik de geur van tijgerbalsem. Ditmaal voel ik hoe het begint te prikken bij mijn lipjes en het een weg naar binnen baant. Even hoop ik dat Meester mijn anale gaatje laat rusten. Maar daar is vandaag geen sprake van. Ook daar verdwijnt een klodder naar binnen. Binnen no-time begin ik zo te trillen dat ik moeite heb met het staan op mijn handen en knieën. Meester geeft toestemming om mijn armen te laten zakken zodat ik erop kan rusten. Mijn hoofd leg ik voorzichtig neer. Tranen springen in mijn ogen en even zou ik willen dat het allemaal stopte. Ik bijt op mijn tong en laat het gevoel over mij heen komen. Golven van warmte trekken over mijn lijf en langzaam ebt het gevoel weg.   

 

Meester verzoekt mij om opnieuw mijn positie in te nemen. “Niet bewegen sub", hoor ik hem zeggen. "Benen spreiden zover je kan, kont omhoog. Ik breng nu een spuit met water aan om alles een beetje op te frissen." Meteen voel ik hoe het lauwwarme water zijn werk doet. Meester herhaalt het proces een paar keer en steekt zijn vinger naar binnen. Draait een paar rondjes en is tevreden. “Tijd voor de vibrerende plug. Je mag van de tafel af en voor mij op de grond bij mijn voeten zitten.” Nog voordat ik goed en wel zit, heeft Meester de plug al aan. Het trilt en ik kan niet aangeven of ik het pijnlijk of lekker vindt. “De volgende keer plaats ik in je andere gaatje een vibo, maar voor deze keer spaar ik je”, hoor ik Meester zeggen. Ik ril bij de gedachte. Meester zet het ding een tandje harder. Het doet pijn. “Nog een paar minuutjes subje”. Ik bijt op mijn wang en voel hoe mijn lijf weerstand begint te bieden. Dan stopt Meester en trekt de plug eruit. “Ik denk dat we ermee moeten stoppen voor vandaag”, zegt hij. "Het begin is gemaakt, maar je gaatjes hebben rust nodig. Nog een laatste ronde op je billen en dan mag je Meester je dankbaarheid tonen." Ik ben opgelucht als ik op zijn schoot lig en neem elke tik dankbaar in ontvangst.

 

En weer neem ik plaats aan zijn voeten, open mijn mond en neem met veel liefde zijn pik in mijn mond. Ditmaal neem ik de leiding en is het aan mij om te laten zien hoe dankbaar ik ben dat ik zijn sub ben. Als Meester klaarkomt, slik ik behoedzaam al zijn zaad door. Laat mijn tong voorzichtig over zijn staaf glijden. Meester is tevreden en stuurt mij naar de douche om mezelf op te frissen. Heel mijn lijf is enorm gevoelig. “Het begin is gemaakt”, zegt Meester “Maar je hebt nog een lange weg voor ik je echt op de plek heb waar ik wil zien. Je mag mijn voeten kussen en dan breng ik je naar huis. Dankbaar buig ik voorover en kus uitgebreid zijn voeten...