· 

Just for fun...

Lief subje,

 

Ik ben altijd erg nieuwsgierig naar hoe andere subs erin staan. Daarmee bedoel ik hoe ervaren ze hun sub-zijn. Nemen ze het serieus of is het ‘Just for fun’?  Jij hebt het steeds over het hebben van één vaste Dom. Ik haal juist mijn plezier uit het hebben van meerdere Doms. Natuurlijk niet op hetzelfde moment, maar ik hou wel van afwisseling en blijf eigenlijk nooit lang bij iemand hangen.

 

Mijn relatie met een Dom ziet er dan ook altijd anders uit. De ene keer is het erg serieus, de andere keer wat minder. Soms heeft de Dom niet echt veel ervaring. Samen komen we er dan wel uit en leren gaandeweg van elkaar. Natuurlijk maak ik altijd afspraken en moet er zeker een vertrouwensband (klik) tussen mij en hem zijn. Ik ben overigens een vrouw voor de duidelijkheid en speel uitsluitend met niet-betaalde mannelijke Doms. Ik heb eigenlijk nooit een nare ervaring mee gemaakt en geniet volop van al het moois dat op mijn pad komt. Of ik daarmee voor honderd procent een echte sub ben, durf ik niet te zeggen. Zeker omdat er ook wel vanille seks bij komt kijken waar ik ook intens van kan genieten. Tuurlijk hoop ik ooit mijn ‘maatje’ tegen te komen. Het liefst met iemand die, net als mij, behoefte heeft aan een BDSM-relatie. Dus die in zijn rol als Dom en echtegenoot kan switchen. Zolang dat niet het geval is, flirt ik er lustig op los en zoek mijn Doms op Insta en de diverse forums die er zijn. Juist omdat ik niet al te  hoge eisen heb, is het vinden van een Dom voor mij geen probleem. Daarom verbaas ik mij altijd als ik lees dat mensen moeite hebben met het vinden van…

 

Ik wil wel benadrukken dat ik niet wekelijks een nieuw speelmaatje heb. Meestal gaan er een paar maanden overheen voordat we beiden het er over eens zijn dat we met elkaar zijn uitgespeeld. Ik verwacht ook geen intense band met iemand op te bouwen. Het is meer het voorzien van mijn en zijn behoefte. Net zoals jij vaak schrijft, vind ik je eigen veiligheid uiterst belangrijk en zou nooit de eerste keer zomaar met iemand mee gaan. Een eerste ontmoeting is een pré. Op neutraal terrein. Meestal is dat met een kop koffie ergens in de stad. Gevolgd door contact via social media. Ik app heel wat af. Meestal nodig ik dan de desbetreffende persoon bij mij thuis uit. Een enkele keer ga ik naar zijn huis. Ik vertel het altijd  (de eerste keer dan) aan een vriendin wat ik ga doen. En als ik ergens ben en het voelt niet goed, ga ik weer. Dat heb ik één keer gedaan. Als ik eenmaal ergens ben geweest en het is oké dan maakt het mij niet meer uit of het overdag of ’s nachts is. Hoelang ik al op deze manier sub ben? Ik denk een kleine vijf jaar. Dus voor alle subs die niemand kunnen vinden? Zoek je vertier bij iemand die er wat vrijer instaat en geniet subjes.

 

Sub