· 

Kont omhoog, hoofd naar beneden (deel 2)

Ik hoor aan de geluiden dat Meester klaar is voor de volgende ronde. Met een korte ruk aan mijn collar word ik omhoog getrokken en krijg ik een blinddoek om en word er een gag in mijn mond geplaatst. Het ding zit zo strak dat ik probeer te happen naar lucht en vergeet door mijn neus te ademen. Een harde tik op mijn billen, doet mij beseffen dat ik bij de les moet blijven. Meester trekt mij aan mijn collar mee door de kamer. Een beetje onhandig volg ik zijn ritme. Als we stil staan, hoor ik stem zeggen dat ik mijn handen vooruit moet steken.

 

Ik merk hoe Meester boeien aanbrengt waarna ik mijn armen omhoog moet brengen. In één beweging  word ik een stukje omhoog getrokken. Automatisme stribbel ik een beetje tegen. “Daar zijn je eerste strafpunten”, zegt Meester. “Stil blijven staan en je kont omhoog”. Nog voordat hij uitgesproken is, heb ik de eerste klap op mijn bil te pakken gevolgd door nog twee. “Begrijp je nu wat ik bedoel?’’ Ik knik en murmel “Ja , Meester". Ik voel hoe hij met zijn hand flink mijn kin beetpakt.  “Het is allemaal aan jou he?” En, weer knik ik en probeer 'Ja, Meester uit te brengen'. Met zijn hand glijdt hij over mijn lichaam. Als hij ziet hoe ik reageer, hoor ik hem zacht zeggen dat hij mijn enkels voor de zekerheid aan de spreidstok gaat binden. Het voelt aan alsof mijn benen uit elkaar worden getrokken, maar durf niet te reageren. En dan heb ik het gevoel alsof ik geen kant op kan. Alleen mijn oren staan op scherp.

 

Een beetje kwijl loopt uit mijn mond. “Ik wil dat je omhoog kijkt. Als ik zie dat je naar beneden kijkt, ga je merken dat ik dat niet leuk vindt”, zegt Meester. Snel richt ik mijn hoofd omhoog. Meester knijpt een paar keer flink in mijn tepels om duidelijk te maken dat ik maar beter kan luisteren. Opnieuw voel ik hoe hij klemmen strak op mijn tepels aanbrengt. Dan begint de ronde met de cane. Er borrelt een angst in mijn omdat ik weet hoe hard de klappen kunnen  aankomen. Het zijn dit keer niet eens de harde slagen, maar wel de hoeveelheid. Dan opeens is het muisstil. Ik voel mijn hart kloppen en mijn lijf brand. Ik  ruik een kaars, maar wordt overvallen door de warme gloed van de vlam die langs mijn lichaam gaat. De schroeigeur van een haartje bereikt mijn neus. De eerste lading kaarsvet druipt over mijn tepels via mijn buik naar beneden. Ik trek aan de touwen. Het is meer een schrikreactie dan dat het pijn doet. Meester legt zuchtend de kaars weg, pakt een zweep op en zwiept hem een paar keer over mijn rug. “Je wilt het maar niet leren he?’. Dan volgt een nieuwe ronde kaarsvet. Ditmaal doe ik er alles aan om te voorkomen dat ik beweeg. Geen stukje slaat Meester over.

 

De kaarsvet plakt op mijn lijf. Meester draait de klemmen aan en brengt iets anaal naar binnen. Het voelt aan als 'de haak'. Middels een touw bevestigd hij het aan mijn collar. Mijn hoofd word zo nog verder omhoog getrokken waardoor ik de kans niet krijg om omlaag te kijken. De haak doet pijn en ik weet hoe stiller ik sta, hoe minder je hem voelt. Als ik iets scherps over mijn lijf voel gaan, begin ik te trillen. Het radeerwieltje. Prettig, maar ook weer niet. Ondanks dat het soms ook heel fijn kan aanvoelen, maakt mijn houding het onmogelijk om er van te genieten. Dan voel ik opnieuw geprik. Ditmaal is het warm en weet ik dat Meester met een heet mes over mijn lijf  heen gaat. Bij mijn bovenbeen laat hij het mes een keer rusten. Het brand en het liefst zo ik mijn been willen wegtrekken, maar kan geen kant op. Heel mijn lijf begint te trillen en wetende dat mijn Meester daar van houdt. Ik laat alles los en merk dat ik wegzweef. Een harde klap op mijn kont, houdt mij bij de les. Meester maakt mij los en laat mij plaatsnemen op de stoel. De komende minuten mag ik uitrusten. Ik strek mijn armen en mijn benen en voel hoe ik weer begin te aarden. Als Meester mijn gag afdoet, hap ik een paar keer goed naar adem.

 

Dan mag ik weer gaan staan. “Steek je tong eens uit”, hoor ik Meester zeggen. Gelijk voel ik hoe een knijper op mijn tong wordt geplaatst. “Ga maar weer terug naar de muur”. Op de tast volg ik weg en hoop dat ik zo goed sta. “Je begint het een beetje te leren”, vervolgt Meester goedkeurend. Ik ben blij dat het mij geen extra strafpunten oplevert. De knijper maakt het nog moeilijker om te ademen. Speeksel druipt uit mijn mond. “Ik wil eigenlijk je anaal een keer goed onderhanden nemen, subje”. Ik heb geen idee wat ik mij daarbij moet voorstellen. Als Meester mij mee trekt en over de tafel legt, duw ik automatisch mijn kont omhoog. Dan voel ik hoe Meester  anaal een klodder glijmiddel aanbrengt gevolgd door gember. Het brandt. Met zijn hand drukt Meester op mijn rug zodat ik niet omhoog kan. Vaginaal brengt hij een dildo aan. Het voelt zo raar aan om dubbel gevuld te zijn, dat ik niet weet wat ik er mee moet doen. Dan laat Meester mij los en begint mijn billen te bewerken met een zweep. De slagen zijn niet hard, maar voelen ondanks dat pijnlijk aan. Af en toe stopt Meester om de gember er uit te trekken en vervolgens opnieuw in te stoppen. Ik voel mij verdoofd. Net als ik denk aan het idee te kunnen wennen, voel ik vinger anaal naar binnen gaan. Het voelt raar. Meester heeft een rubber handschoen aangetrokken en maakt het schoon. Dan mag ik opkijken en zie ik hoe Meester een  dikke plug showt. Het ding ziet er gigantisch uit in mijn ogen, maar ik weet dat ik geen enkele keuze heb dan te slikken. Meester smeert opnieuw mij anaal in met een grote klodder crème. “Ontspan je sub, hoor meer je tegenstribbelt, hoe pijnlijker het is. Vandaag gaat deze jongen sowieso naar binnen”.

 

 

Wordt vervolgd