· 

Shoppen met mijn Meester...

Het winkeltje valt van de buitenkant niet op. Alleen de kenner weet dat het er zit. Na een korte klop op de deur worden we binnengelaten. Een smalle trap brengt ons naar de eerste verdieping. Zo op het eerste oog is er niets bijzonders te zien.

 

Als Meester de deur opent, stappen we een grote ruimte binnen. Ik kijk verbaast rond en weet eigenlijk niet waar ik met kijken moet beginnen. De zaal is verdeeld in meerdere ruimtes. In het midden staat een grote rode pluche bank. Voor ons het uitgangspunt om te beginnen. Terwijl Meester neerploft in de kussens, wenkt hij één van de medewerksters die rondlopen en vraagt om een koffie. Het meisje snelt weg. Zelf blijf ik staan en wacht ik op het seintje van mijn Meester wat van mij wordt verwacht. Uit mijn ooghoeken zie ik een vrouw, compleet gekleed in zwarte lakkleding, op mij afstappen. Haar blik is een tikkie hautain waarbij ik niet weet of het bij haar rol hoort of dat ze echt zo is. Ze kijkt langs mij heen naar mijn Meester. Hij geeft een korte knik waarop ze mij bij de arm pakt en zachtjes meetroont. We lopen gelijk door naar de achterste hoek; het lakgedeelte. De diverse paspoppen laten zien of we bij de broeken, jurkjes of schoenen zijn beland. De kleuren rood en blauw springen eruit. Voor de rest is alles zwart. Enkele paspophoofden op planken showen dat je de outfits perfect kunt combineren met maskers. Voor een paskamer blijven we staan. Er hangt een rekje met diverse jurkjes en eronder staan hoge laarzen. Voor het eerst richt de vrouw het gesprek tot mij. Haar stem is zacht en vriendelijk. In het kort legt ze uit wat de bedoeling is en hoe ze mij daarbij gaat helpen. Binnen no time heb ik een super strak jurkje aan dat net over de kont valt en loop ik op hoge laarzen tot net over de knie. Als ik in de spiegel kijk, moet ik even glimlachen en vol mij super sub.

 

Ik begin mij iets meer te ontspannen. Voor het eerste neem ik de tijd om rond te kijken. We lopen door een andere ruimte terug naar de bank waar mijn Meester zit. De ruimte is gevuld met zwepen, floggers, canes en ander speel- en slagwerk. Het meesten herken ik en vind het ergens jammer dat we zo snel doorlopen. Meester knikt goedkeurend als ik aankom en laat mij voor hem op de grond plaatsnemen. Nog niet eens zo gemakkelijke opgave. Meester aait over mijn hoofd en haalt van de tafel voor hem een collar met een lange riem eraan. De collar zit strak. Dan spreidt Meester zijn benen en mag ik hem pijpen. Ik voel al snel dat zijn pik hard wordt en diep naar binnenglijd. Ik hoor hem goedkeurend genieten en merk aan zijn schokken dat hij klaarkomt. Langzaam trekt hij mij aan mijn collar omhoog en beland ik over zijn knieën. Ergens hoop ik dat er niemand kijkt, maar  tijd om na te denken, krijg ik niet. Ondanks de latex komen de klappen hard aan en beginnen mijn billen warm aan te voelen. Dan voel ik hoe zijn vingers onder mijn jurkje een baan naar binnen weet te vinden en rondjes in mijn kutje beginnen te draaien. Langzaam trekt hij ze er uit en doet hetzelfde anaal….

 

Wordt vervolgd...