· 

Marco, ben je al uitgekleed (deel 6, slot)

 

Ik stond naast het bed toen ik mevrouw Strictland naar boven hoorde komen. Ze had een glas water, een Viagra en een pakje condooms bij zich. Deze pil neem je over een half uur, Marco', zei ze, 'daarmee komen we de nacht wel door'. ´Mevrouw Strictland, is dit wel gezond, zoveel pillen?', vroeg ik bezorgd.

 

'Zeker, lieverd. Ik heb in de studio al vaker slaafjes nachten lekker stijf gehouden. Maak je maar geen zorgen'. Ze ging op het bed zitten, schopte haar slippers uit en haalde een condoom uit de verpakking. Geoefende handen schoven het ding moeiteloos over mijn keiharde erectie en tot mijn verbazing voelde ik er nagenoeg niets van. 'Je bent nu een vleesgeworden dildo, Marco. Daarom heb ik je leeggemolken en nu is het 'Katie time'', lachte ze. Met die woorden ging mevrouw Strictland in het midden van het bed liggen, een kussen onder haar hoofd. ´Zo, kom hier en maak me klaar', sprak ze dwingend, terwijl ze haar benen opende. Met een glimlach kwam ik tussen haar in en schoof naar binnen. Ze ontving me met een zachte kreun en gaf aan op welke manier ik moest stoten. Mevrouw Strictland rolde heerlijk met haar ogen en ik kreeg opdracht om vooral door te blijven gaan. Het duurde niet zo heel lang voordat mevrouw Strictland ook ineens veel verbaler en dwingender werd, 'ga door Marco, zo ja!' Ik hield het vol en het resulteerde in een luid 'Ja!' toen mevrouw Strictland klaar kwam. Haar ademhaling kwam weer tot rust en ze keek me glimlachend aan, waarna ik meteen weer opdracht kreeg om te beginnen. 'Ah, lekker', fluisterde ze. Zelf voelde ik vrij weinig van het wippen, mijn lust hier slechts bijzaak. Mevrouw Strictland gaf aan wat ze wilde en we zijn ergens de tel kwijtgeraakt over hoe vaak ze zo is klaargekomen.
'Zo, tijd voor nieuwe pil', zei mevrouw Strictland tegen me. Ze had zich even een moment van rust gegund na een aantal orgasmen en had aangedrongen op de volgende  serie 'op zijn hondjes te doen'. ´Maar ik wil niet dat je halverwege slap wordt, dus vandaar de pil', lachte ze. Mijn erectie stond nog steeds fier overeind, maar mevrouw Strictland nam liever het zekere voor het onzekere.Ik moest aan de rand van het bed gaan staan en mevrouw Strictland schoof naar me toe. Mijn handen grepen haar grote kont. Ze gaf me weer de juiste aanwijzingen en al snel stevende mevrouw Strictland af op een nieuw orgasme.´Ja, ja, ja, ja, daar, ja, ja, hou...., hou....., ohhhh....Ja!', riep ze uit en ik voelde hoe mevrouw Strictland klaarkwam. Ze maakte aanstalten om even op adem te komen, maar ik greep haar bij haar middel en begon meteen weer met stoten. Mevrouw Strictland was heerlijk nat en haar 'nee, wacht even, Marco' werd al snel een 'Ja, toe maar!' Er volgden nog  2 orgasmen en tenslotte liet ik haar los met een lekkere pets op haar ronde kont. Mijn erectie stond nog als een paal boven water, terwijl het zweet op mijn voorhoofd stond.
'Jij, stoute jongen!', sprak ze bozig, maar het was duidelijk gespeeld, 'kom eens hier!' Ze ging weer op haar rug liggen en opende haar benen. ´Mij zomaar klaarmaken, he? Ik zal je leren', zei ze en ze sloot me stevig op met haar benen. ´En nu stoten, stoute jongen', hoorde ik haar zeggen. 'En ik laat je pas gaan als je klaar bent gekomen!' Ik richtte me een beetje op en mevrouw Strictland kreunde zachtjes. Ze begon met mijn tepels te spelen. 'Oh, dat vindt jij lekker he?', sprak ze zachtjes. Ik hoorde haar geile woorden en plots voelde ik hoe zich mijn orgasme aan begon te kondigen. Mijn stoten werden korter en sneller. Ik weet niet meer of mevrouw Strictland nogmaals klaarkwam, maar tenslotte schoot ik het condoom vol met zaad. Uitgeput zakte ik over haar heen, naar adem happend. Na een minuut schoof ik van haar af en ging tegen haar aan liggen. Het volgende dat ik merkte was dat de wekker om 8:30 uur ging. Ik was blijkbaar direct na het orgasme in slaap gevallen. ´Lieverd, ik ga ons een lekker ontbijtje maken en daarna breng ik je terug naar je meesteres', zei mevrouw Strictland. ´Maar ik reken op een spoedig weerzien', lachte ze met een knipoog.
Einde.
Met dank aan Marco