· 

Kont omhoog, hoofd naar beneden...

“Hier komen jij. Leg je handen op mijn benen, buig voorover en neem mijn pik in je mond. Nu. En als ik merk dat je je best niet doet dan zwaait er wat”, hoor ik Meester zeggen. Zo snel als ik kan, kruip ik zijn kant op. "Kniel".  Als ik voor hem zit, kijk ik omhoog. Recht in de ogen van mijn Meester. Nog voordat ik mijn mond wijd genoeg open heb, stoot Meester  al naar binnen. Hard en diep. Ook mijn mond is van hem. Zoals alles. Eén van zijn handen zakt naar beneden en reikt mijn nek. Met een ferme druk beweegt hij mee op ritme. Steeds een stukje dieper. Ik sluit mijn ogen om mij zo nog meer te kunnen concentreren en helemaal op te gaan in deze blowjob. Ik laat mijn gedachtes los en laat Meester de leiding nemen. Al snel voel ik dat Meester zijn hoogtepunt bereikt en in mijn mond klaarkomt. Ik slik en zorg ervoor dat er geen druppel verloren gaat. Tevreden laat hij mijn nek los, stapt naar achteren en gebied mij naar de hoek te kruipen en daar te gaan staan.

 

Ik buig voorover met mijn neus naar de muur en duw mijn kont omhoog. Meester is meegelopen en klikt de boeien om mijn rug  aan elkaar vast. Met zijn voet duwt hij mijn benen uit elkaar. “Verder’’, hoor ik hem zeggen. Ik moet een paar keer flink slikken want mijn keel voelt ruw aan na de blowjob. Veel tijd om bij te komen, heb ik niet want voor ik het weet, knalt de eerste slag op mijn kont. Ik schik ervan. Even had ik niet door dat Meester zijn riem uit zijn broek had gehaald. Al snel volgt de volgende. “Je hebt geluk vandaag”, zegt Meester. “Ik ben in een milde bui. Het worden er vijftien. Maar als ik je hoor, komen er drie bij en bij elke beweging twee. Daarbij mag je meetellen en mij elke keer bedanken. Doe je dat niet snel genoeg dan komen er eveneens twee bij. Begrepen?” Ik knik en zeg zachtjes:  ''Ja, meester''. Een harde slag verwarmt mijn kont en met een ruk aan mijn haar wordt mijn hoofd naar achteren getrokken. “Ik kan je niet horen’’, zegt Meester. “Ja, Meester”, zeg ik iets harder. Mijn stem klinkt iets geïrriteerder dan de bedoeling is. Ook Meester merkt het op. Opnieuw word ik hard aan mijn haar getrokken en kan niet anders doen dan zijn beweging volgen.  “Gaan we eigenwijs doen? Wie heeft het hier eigenlijk voor het zeggen?”. Nog voor ik antwoord kan geven trekt Meester mij over zijn schoot en volgt er een harde spanking. De klappen dalen hard neer. Met zijn andere hand houdt hij mijn polsen vast. Ik kan geen kant op.

 

Net als ik denk dat ik het niet meer kan hebben, stopt hij en verzoekt hij mij om terug te kruipen naar de muur. Mijn billen gloeien. Meester trekt mij aan de haren omhoog. Ik neem opnieuw mijn positie in. Ik hoor zijn adem in mijn nek als hij vraagt of ik het nu wel begrepen heb. “Ja Meester”, zeg ik hardop. “Begin maar te tellen’’. De eerste vijf slagen zijn goed te hebben. Net als ik denk dat ik het wel kan handelen, merk ik dat Meester het tempo opvoert. Bij tien begin ik moeite te krijgen en begint mijn lijf begint te trillen. Iets waar ik geen controle over heb. De elfde komt neer op mijn rug. Doordat het zo onverwacht is, beweegt mijn lijf automatisch mee. Natuurlijk merkt Meester het op. Ik hoor hen teleurgesteld zuchten. “Dat worden er drie extra. Ik zal je een beetje sparen en de riem vervangen voor de zweep. Tel maar mee…”. De zweep daalt meedogenloos neer op mijn lijf. Als ik bij de drie ben, laat Meester de zweep vallen en pakt de riem weer op. De laatste slagen volgen elkaar snel op. En als de vijftiende erop zit, laat Meester zijn hand goedkeurend over mijn billen glijden en stopt zijn duim diep in mijn kutje naar binnen. Met een ruk trekt Meester mij aan mijn collar naar achteren en fluistert in mijn oor: “Wat ben ik van je”? Uw trotse sub Meester”, fluister ik.

 

Tevreden laat Meester mij los en mag ik voor hem gaan staan. Meester maakt mijn enkels los en gebied mij op mijn handen en knieën voor hem plaats te nemen zodat hij goed mijn kont kan bekijken. “Een mooie opwarmer toch”?, hoor ik hem zeggen. Ik bevestig snel en bedank hem  daarvoor. Even aait Meester mij over mijn hoofd. Dan voel ik hoe hij een plug anaal inbrengt. Een maatje groter dan normaal en ik moet mij ontspannen zodat hij ook echt naar binnen kan.  Halverwege blijft hij steken. Meester haalt hem er uit en smeert er een extra klodder glijmiddel op en duwt verder. “Je moet meer je best doe subje’’, hoor ik Meester zeggen. “Het is strak, maar erin gaat hij. Anders kan het weleens een hele lange dag lang worden.” Als hij op zijn plek zit, haal ik opgelucht adem. “Ik wil dat je zo braaf voor mij gaat knielen, maar eerst mijn voeten kust.” Als ik voorover buig en zachtjes begin te kussen, hoor ik Meester mopperen: “iets meer passie”. Aan zijn stem hoor ik dat hij het meent en het laatste wat ik wil is dat Meester ontevreden is. Als Meester mij een klopje op mijn schouder geeft, kom ik overeind.  Mijn plug zit stevig vast. Meester zit voor mij. Zijn handen strelen mijn tepels en als hij erin knijpt, schiet ik automatisch een stukje omhoog.

 

Als ik weet zit, kijk ik Meester  geschrokken aan. Hij lacht en haalt tepelklemmen tevoorschijn. Een kleine vloek verlaat mijn lippen als hij ze plaatst, maar dat belet Meester niet ze een tikkie strakker te draaien. “Je mag je handen op je rug doen”, hoor ik Meester zeggen. “Voor de zekerheid maak ik ze vast zodat ik zeker weet dat je niet beweegt.”. Meester heeft voor touw gekozen. Het schuurt, maar ik hou wijselijk mijn mond. Om het jouw makkelijk te maken doe ik ook een bit bij je in zodat ik je niet hoef te horen.” De bit zit strak en maakt het slikken moeilijker. Dan legt Meester een zweepje en een raderwieltje op tafel. Ik kerm als de eerste slagen op borsten en buik terechtkomen. De pijn is veel harder en feller als op mijn billen. Ondanks de bit, ontsnappen er geluiden uit mijn keel. Er lijkt maar geen einde aan te komen. Als de slagen ophouden, maakt Meester de bit los en gebied mij te zuigen. Het liefst zou ik mijn handen weer op zijn benen zetten, maar Meester stuurt mij aan vooral met zijn bewegingen mee te gaan. Na een paar flinke stoten mag ik gaan staan en naar de muur lopen. Ik buig zo snel ik kan voorover. Met één snelle beweging is de plug uit en voel ik hoe Meester anaal naar binnendringt. Ik hoor aan zijn ademhaling dat het hem bevalt. Dan trekt Meester met een ruk zijn pik eruit en mag ik voor hem knielen. Ik open mijn mond en laat Meester zijn gang gaan.

 

Als Meester hem eruit trekt, hap ik even naar adem. Lange tijd om na te denken krijg ik niet want ik mag voor hem buigen en rusten op mijn armen. Kont omhoog en hoofd naar beneden. “Zo toegankelijk”, hoor ik Meester zeggen. Ik voel hoe hij de plug weer anaal inbrengt en even met zijn duim mijn kutje in gaat en harde rondjes begint te draaien “Wat ben je heerlijk nat”, fluistert Meester. “Ik merk dat je billen zijn afgekoeld en dat kan nooit de bedoeling zijn.” Dan voel ik een scherpe pijn en schiet omhoog. “Ohh nee, de rietjes denk”. “Geef je over sub, want ik ga niet stoppen. Je krijgt er zeven. Maar ook nu geldt, kom je omhoog dan  komt er één bij." De pijn is zo fel, dat ik begin te trillen, maar weet mijn hoofd op de grond te houden. Na de zevende slag, haalt Meester de plug eruit en helpt mij overeind. Als hij mijn tepelklemmen verwijdert en ik tegenstribbel, kijkt hij mij even vragend aan. Zo snel als ik kan bedank ik hem voor alles. Meester knikt goedkeurend en geeft mij even de tijd om op adem te komen.

 

Terwijl ik op mijn knieën in de hoek aan het bijkomen kom ben, zie ik hoe Meester touwen, een kaars en een cane klaarlegt. Als hij ziet hoe ik toekijk, spreekt hij mij bestraffend toe. “Je denkt toch niet dat ik met je klaar ben? We hebben een mooie start gemaakt, maar vandaag ga je merken wie je Meester is en wie je hebt te dienen. Je zult kruipen voor mij. Dat ga je voelen of je wilt of niet. En vanaf nu krijg je de kans niet meer om te kijken. Want van die nieuwsgierige blikken word ik zo moe. Ik wil je niet meer horen. Alleen als het je te veel wordt mag je dat aangeven. Daarnaast ga ik ervoor zorgen dat je nauwelijks tot niet kunt bewegen. Vanaf nu heb je niets in te brengen. Dus draai je maar om met je rug naar de muur. Is dat duidelijk sub? Als je nog vragen hebt, kun je die nu stellen. Voor elke keer als je spreekt, word je gestraft. Wat is daarop je antwoord”. “Ja, Meester ik heb geen vragen en ga vanaf nu mijn mond houden.”

 

 

Wordt vervolgd...