· 

Marco, ben je al uitgekleed? (deel 5)

'Ik ga ons lekkere koffie zetten, Marco', zei mevrouw Strictland, 'dat hebben we wel verdiend, hihi'. Met deze woorden verliet ze de slaapkamer en even later volgde ik richting de keuken. Mevrouw Strictland liep op haar zalmroze slippers rond, zonder BH en slip. Ondanks dat mevrouw Strictland toch richting of over de 60 moest zijn, zag ze er nog lekker uit. 

 

Een kilo of 15 te zwaar, volslank en centimeters op de plaatsen waar ik ze graag zag. Het zou normaliter leiden tot een erectie, maar mijn mannelijkheid liet zich niet meer verleiden door de melken van de afgelopen 3 kwartier. De Latte Macchiato stond al gereed en mevrouw Strictland zette er een paar koekjes bij. 'Je meesteres heeft me zojuist gebeld. Ze wilt je morgen al terug hebben', sprak mevrouw Strictland.
Mevrouw Strictland gaf aan het wel jammer te vinden, want ze had nog het nodige voor mij in petto. 'Maar dat komt wel goed, hoor. Anyway, als we dit op hebben, ga jij mij weer beffen, Marco', sloot ze af. 'Dat is goed, mevrouw Strictland', antwoordde ik. Beffen, dat zou nog wel lukken.
'Zie het als een opwarmertje, want daarna gaan we het bed in en verwacht ik orgasmen. Heel wat orgasmen', sprak ze achter haar koffie. Ik keek haar verschrikt aan. 'Kom, kom. Een viriele man zoals jij kan toch wel presteren, hmmm?'. 'En mocht het niet lukken, dan is er nog altijd mijn slipper!', dreigde ze.
De koffie en de koekjes verdwenen in onze monden en mevrouw Strictland stond op, pakte mij bij mijn penis en trok me  zachtjes achter haar aan naar de bank in de woonkamer. Ze ging op de bank liggen, maakte het zich gemakkelijk en ik ging op de knieën, klaar voor de befbeurt.
Mevrouw Strictland opende haar benen en gaf me toegang tot haar heerlijkheid. Het werd een lekkere befbeurt en mevrouw Strictland legde haar rechterbeen over mijn schouder, zodat haar onderbeen tegen mijn rug kon duwen. Het zachte nylon voelde heerlijk aan, glijdend over mijn schouder, tegen mijn oor. 'Toe maar, Marco', kreunde ze, 'mij aansporend. 'Bef me, lik me, maak me klaar'. Mevrouw Strictland maakte van haar lust geen geheim en na enkele minuten kwam ze met een hard 'Ja!' schokkend klaar. Voorzichtig stond ik op en haalde wat keukenrolpapier om mijn gezicht en haar vagina schoon te vegen. 'Dank je', zei ze, 'dat was lekker'. Ze keek naar mijn penis, die nog steeds slap hing. 'Nog slap? Dat was niet de afspraak, Marco!', zei ze bozig en ze ging rechtop zitten. Ze pakte een slipper van haar voet. 'Hup, over mijn knieën en vlot een beetje, verdorie'.
Ik deed wat mevrouw Strictland me vroeg en er volgde een pittige spanking. 'Zo, nu omhoog en ga daar maar in de hoek staan', wees ze en ik gehoorzaamde haar. Even later stond ze achter me met een glas water en een pilletje. 'Hier, Viagra, dan komt hij weer op', zei mevrouw Strictland en ik nam de pil in. 'Over 5 minuten roep ik je en dan hoop ik voor je dat hij stijf staat. Draai je maar weer om'. Mevrouw Strictland ging in een stoel zitten, voeten op een bankje en ik hoorde de tv aangaan. 5 minuten later riep ze mij tot zich en we concludeerden dat er van een erectie nog geen sprake was. 'Stoute jongen! Kom maar weer hier over de knie', beval ze en wederom volgde een pittige spanking. 'Ga maar weer de hoek in en we gaan hiermee door totdat je een stijve hebt', sprak ze streng. Er volgden nog 3 pittige spankingsessies, terwijl op tv Bridget Maasland en Vivienne van den Assem vrolijk keuvelden over het aanstaande programma. 'Voor slaaf Marco staan er vooral spankings op het programma, Bridget', ze mevrouw Strictland tegen de tv.
Ik stond weer in de hoek toen ik plots bemerkte dat mijn penis heel snel heel hard begon te worden. 'Mevrouw Stricland, ik ben stijf!', riep ik uit.
'Kom maar eens hier', was het antwoord. Ik deed wat ze vroeg en mevrouw Strictland was heel blij met het resultaat van de pil. Ik moest haar volgen naar de keuken, waar ik een tweede pil aangeboden kreeg. 'Dan blijft het stofje wat langer in je bloed en krijg ik wat extra orgasmen', zei ze terwijl ik de tweede pil slikte. De tv ging uit en mevrouw Strictland stuurde mij naar de slaapkamer. 'Ga maar alvast en wacht daar. Dit wordt prinsheerlijk genieten, hihi', sprak ze opgetogen.
Wordt vervolgd.