· 

Marco, ben je al uitgekleed? (deel 4)

'Ik zei dat we meteen doorgaan, Marco', zei mevrouw Strictland. Ik kon alleen maar wat kreunen en steunen. Ik keek op van het kussen en zag haar handen over mijn halfstijve penis gaan, de eikel meenemend in een lange, glijdende beweging. Vingers die over mijn scrotum heen gleden, dan weer zacht knijpend, dwingend en weer loslatend. Na enkele minuten klonk haar lachje toen de erectie weer aan kracht begon te winnen. 'Alle mannen zijn hetzelfde', sprak ze zachtjes, terwijl haar handen het werk deden.

 

'Oh, mevrouw Strictland, u maakt me helemaal gek', zei ik. Het moet na ongeveer 10 minuten zijn geweest dat ik een nieuw orgasme voelde aankomen. Mevrouw Strictland zag het wiebelen van mijn tenen dat het eraan zat te komen en wist ondertussen welke plekjes het beste resultaat opleverden. Mijn penis zwol op een gegeven moment op en gelijktijdig begon ik met 'mevrouw Strictland, oohhh, ik'. 'Ja, wat is er, Marco', vroeg mevrouw Strictland alsof ze helemaal geen idee had wat er rondging. 'Ik kom, ik kom, ik kom, ik kom, ik kom', wist ik nog haastig uit te brengen en seconden later kwam ik voor de tweede maal klaar. Mevrouw Strictland hield mijn penis wat steviger vast en het orgasme had nu wat meer 'body'. 'Oh, jongens, oh shit', zei ik uitgeput, 'dat was........pffff'. 'Nummer 2 is eruit, nummer 3 komt eraan', hoorde ik haar zeggen. Met keukenrol veegde ze mij schoon, ze veegde haar handschoenen af en gooide het papier in de afvalemmer. Mijn penis lag er nu verslagen bij, de lucht was er echt uit.

'Mevrouw Strictland, 3x gaat echt niet lukken', sprak ik. 'Nou', zei ze, 'dan ken je mijn feeën handjes nog niet, lieverd', antwoordde ze.
'Mevrouw Strictland, alstublieft, het gaat echt niet', herhaalde ik. 'Ik ga nu even naar onder om te bellen met de lingeriezaak, waar we morgen naartoe gaan, Marco. Als ik terugkom, gaan we verder'. 'Ja, mevrouw Strictland', zei ik gelaten. Ik keek toe hoe mevrouw Strictland haar handschoenen uitdeed en vervolgens de kamer uitliep. Het kletsen van de slippers paste bij het ritme van haar deinende kont. Na een paar minuten kwam ze terug. 'Morgen hebben we om 11:00 uur een afspraak bij Maison Therese in Bunde', sprak mevrouw Strictland. 'Een vriendin van mij runt die winkel en ze heeft altijd mooie, goede BH's, slips, jarretels en hele mooie nylonkousen'. 'Trouwens, mijn vriendin is helemaal jouw type, Marco', sprak ze, terwijl ze haar handen ruim voor haar eigen borsten hield en hard lachte. Ik liet mijn hoofd weer op het kussen zakken. Ze keek naar mijn mannelijkheid, dat nog steeds geen teken van leven vertoonde. 'Nog slap, hmmm? Wacht, ik zal je helpen', zei ze en met die woorden deed mevrouw Strictland haar BH en slip uit.
Mevrouw Strictland deed haar slippers uit klom over mij heen, totdat ze op mijn kruis zat, knieën naast mijn heupen. De zware borsten hingen uitnodigend boven mij, maar ik kon er alleen naar kijken. Mevrouw Strictland boog zich naar voren en haar vingers werkten zich naar mijn tepels toe.Terwijl ze ermee begon te spelen hadden we zo nu en dan oogcontact en ze had een duivels glimlachje op haar gezicht, zeker toen ik steeds gefrustreerder begon te reageren op haar teasings. 'Tepels lekker stijf', sprak ze zelfgenoegzaam, 'en volgens mij voel ik iets opkomen'. Het spelen met mijn tepels ging door totdat de erectie heel nadrukkelijk tegen haar vagina begon te duwen. Behoedzaam ging mevrouw Strictland van mij af en nam plaats op haar stoel, mijn erectie stond fier overeind. Massageolie en latex handschoenen zaten even later weer om mijn penis en mevrouw Strictland begon een dwingende massage. 'Ja, kom maar', sprak ze zo nu en dan uit en minutenlang werkte ik hard mee, op weg naar het 3e hoogtepunt. 'Kom maar lekker klaar, spuit maar heerlijk over mijn handen, Marco', zei ze, terwijl ze me aankeek. Haar heerlijke taal maakte me botergeil en opeens ging het razendsnel op weg naar de climax. 'Mevrouw Strictland, ik kom, ik kom!', riep ik. 'Ja, kom maar!', antwoordde ze en voor de derde keer duwde ze me over het randje. Mevrouw Strictland hield mijn penis lekker vast en het orgasme was een heerlijke verlossing. Er kwam nog aardig wat zaad naar buiten en het liep over haar latex handschoenen en mijn penis heen. Wederom maakte mevrouw Strictland alles goed schoon, waarna ook de handschoenen uit gingen. Tenslotte werden alle touwen en boeien losgemaakt en opzij gelegd. Mevrouw Strictland had nog stoute plannen voor de rest van de avond, zo zou ik snel merken.
Wordt vervolgd.