Leve mijn roze vriendje...

Wat doe je als zin hebt om een keer met jezelf bezig te zijn…doorgaans heb ik daar mijn roze vriendje voor. Ik heb veel andere speeltjes, maar die halen het niet bij mijn roze vriendje 2.0. Hoe spijtig is het als je er achter komt dat de batterijen op zijn. Een beetje teleurgesteld ga ik op zoek naar een lader.

 

Omdat het apparaat uit China komt, moet er een ander stekker op. Het kabeltje heb ik wel weer. Na alle kastjes te hebben doorzocht, weet ik dat er die dag niet meer gespeeld gaat worden. De dag erna ligt mijn vriendje aan de lader. Als ik een paar uur later naar boven loop, hoor ik op de trap een hard geluid uit mijn slaapkamer komen. Mijn roze vriendje is spontaan aangegaan en draait op volle toeren. Met geen mogelijkheid is het apparaat uit te krijgen. Het gevolg is dat mijn huisdieren een kijkje komen nemen waar ‘the noise’ vandaan komt. Zelfs met een handdoek er om heen gedrapeerd, hoor ik hem nog. Omdat ik niet zeker weet of hij het überhaupt nog gaat doen als ik hem laat uitrazen, bedenk ik dat het beste is als ik er het nog een keer van neem. Tenslotte is China niet naast de deur en duurt het weer wat weken voordat ik mijn roze vriendje 3.0 in huis heb. De dag erna is het stil als ik wakker word...

 

We overkomen allemaal wel eens vervelende of gênante dingen als we ‘bezig’ zijn. Soms kun je als sub in zo’n ongemakkelijke situatie staan of hangen dat er spontaan een kramp ergens optreed en Meester de desbetreffende been of arm moet losmaken. Overigens is dat laatste nooit geen probleem. Maar af en toe lijkt het op plaatjes of filmpjes er allemaal zo mooi en glad uit te zien. Ik merk wel eens dat als ik met mensen over BDSM spreek ze veelal gericht zijn op uiterlijkheden. Vooral mensen die net beginnen of zoekende zijn. Het moet er  allemaal perfect uitzien. Mooie lijven. Het wordt niet uitgesproken, maar de ander moet stiekem aan heel wat voldoen (uiterlijkheden). Daar draait het bij BDSM niet om. Het gaat meer om de band die er ontstaat tussen twee personen en die gaat dieper dan wat je aan de buitenkant ziet. Dat neemt niet weg dat ik het nog steeds ongemakkelijk vind als je opeens bijvoorbeeld  een scheetje moet laten. We hebben allemaal wel onze dingen waar we mee te maken krijgen tijdens het ‘spel’. Als je elkaar al een tijdje kent, wordt het zeker minder ongemakkelijker.

 

Als we minder kijken naar wat we niet hebben of wat er aan de ander ontbreekt…als we loslaten waar we ons eigenlijk niet over hoeven te schamen en genieten van wat we wel hebben, wordt het allemaal gelijk een stuk gezellige en spannender. Nog te vaak en te veel wordt seks gekoppeld aan BDSM. Wat mensen zoeken in een vanille relatie is namelijk heel anders dan in een BDSM relatie. Er zijn in mijn ogen overlappingen, maar je staat er wel met een andere mindset in. Uiteraard zijn er allerlei variaties mogelijk en moet je vooral doen waar je je goed bij voelt. Van mijn roze vriendje moet ik helaas afscheid nemen. Dat gaat hem niet meer worden.