Boeken en BDSM...

Boeken en…Ik hou van lezen en van BDSM. Toch kom ik weinig boeken tegen op dit gebied. Na een dag werken, kan ik het heerlijk vinden om op tijd mijn bed in te duiken met een kop thee en een boek. Het mag van mij een 'simpel' verhaal zijn als het maar gaat om wat het beloofd.

Natuurlijk zitten er heerlijke exemplaren tussen, maar vaak is het verhaal in mijn ogen zwak.

 

De boeken die ik tegenkom over dit onderwerp gaan inderdaad over onderdanigheid. Af en toe wordt er een uitstapje gemaakt naar een (harde) spanking van de sub of wordt ze vastgeklonken aan het bed. Veel verder gaat het niet. Het spannendste is misschien nog wel dat ze naakt knielt voor haar Dom. De hoofdtoon is echter dat ze met regelmaat keihard wordt genomen en ze dat als prettig ervaart. Vaak en veel. Soms wordt ze uitgeleend aan een ander. De hoofdpersonen komen minimaal vier tot vijf keer per dag klaar. Daar is uiteraard niets mis mee, maar geeft mij niet het gevoel dat het een om een BDSM-relatie gaat. Ik herken mij er niet in of heb er weinig raakvlakken mee. Elke keer begin ik hoofdvol aan een nieuw boek, maar word vervolgens toch enigszins teleurgesteld door het vele neuken erin.

 

Het boek ‘Het verhaal van O’ heb ik bewust nog niet gelezen omdat ik bang ben dat ik erna niets meer te verlangen heb. Soms google ik wel eens op het onderwerp (BDSM). Helaas heeft de bibliotheek weinig in haar bestand. Wordt er dan zo weinig gelezen over BDSM? Is er geen vraag naar? Ook boekenmarkten en kringloopwinkels leveren weinig tot niets op. Misschien kunnen jullie uitkomst bieden. Welk boek heeft jullie verrast en is een echte aanrader. Liefst een beetje realistisch waar ook echt BDSM-achtige dingen aan bod komen. Daarbij denk ik aan bondage, boeien, touwen, spanking, kaarsen enz…Zijn die er? Dus een aantrekkelijk verhaal waar het draait om BDSM.

 

Hetzelfde geldt voor met films. Wat zijn goede films? En nee, geen ‘Fifty shades’….Inmiddels heb ik een paar films gezien die best nog wel aardig waren, maar ook niet meer dan dat. Ligt het aan mij? Zoek ik verkeerd. En, ja ik ken de filmpjes op onder meer Pornhub. Maar als er zoveel mensen geïnteresseerd zijn in BDSM waarom zijn er dan zo weinig boeken en films die er daadwerkelijk overgaan? Gewoon voor versnippering en lekker om te lezen of om naar te kijken. Want als ik het moet geloven, fantaseren er behoorlijk wat mensen over BDSM. We hebben daar allemaal een idee bij of fantasie in ons hoofd. En ik snap ook wel dat mijn fantasie niet altijd overeen komt met die van de ander. Toch moet er meer zijn. Wie wil zijn/haar favoriete lijstje voor mij opsturen met boeken en of films? Want hoe lekker is het om met een heerlijke gedachte in slaap te vallen en zo ontspannend de nacht in te glijden. Reacties kun je sturen naar subsworld555@gmail.com.