Sub gezocht...

Ik krijg best wel vaak de vraag of ik weet waar Doms een goede sub kunnen vinden. Niet zomaar iemand om een keer mee te `spelen´, maar waar ze serieus een band mee kunnen opbouwen. Goede Doms die weten waarover ze praten en waarmee ze bezig zijn. En dat is zo belangrijk als je wat dieper in deze wereld wilt duiken.

 

Ik weet dat ze er zijn: subs. Misschien zijn ze door slechte ervaringen moeilijker te vinden of hebben ze nog niet ontdekt dat ze een sub zijn. Of weten ze niet waar ze een Dom kunnen vinden. Het is natuurlijk heel jammer dat er subs rondlopen die het vertrouwen hebben verloren of niet weten waar ze moeten zoeken. Ik wil heel graag beide partijen tot elkaar brengen. Ik heb op mijn site het al eerder geprobeerd, maar de reacties zijn tot nu toe minimaal. Hebben  jullie suggesties? Hoe kan ik het beter aanpakken? Ik zou graag horen wat jullie anders zien want de behoefte is er.

 

Wie wil nou niet in zee gaan met iemand die op langere termijn iets solides wilt opbouwen? Hoe fijn kan het zijn als je iemand vindt die je wel kunt vertrouwen? Die serieus is en weet wat wel en niet kan en de ander respecteert. Natuurlijk garandeert het niets. Daar ben ik mij heel bewust van, maar ik weet zeker dat het altijd vele malen beter is dan blindelings op het verzoek van iemand in te gaan die roept een Dom te zijn. En dat laatste gebeurt regelmatig op social media. Dus wat houdt subs tegen? Is er wel of geen behoefte aan een plek waar je makkelijker in contact kan komen met een Dom?

 

Ik wil dus heel graag een brug vormen en kan dat natuurlijk alleen maar doen als er serieus behoefte aan is. Dus reageer aub. Ook al ben je zelf niet op zoek, maar heb je bijvoorbeeld suggesties. Het gaat mij om pure, eerlijke oproepjes. Geen platte seks want dat heeft niets met BDSM te maken. Mensen die echt op zoek zijn om heel bewust, samen met een ander, de wereld van BDSM te ontdekken. Niet voor eenmalig. Daar geloof ik zelf niet helemaal in omdat je dan moeilijk iets kunt opbouwen en er gemakkelijk over grenzen wordt heengestapt.  Natuurlijk hoef je niet meteen een doorgewinterde Dom te zijn, maar wees daar dan duidelijk in. Daarnaast is het aan mij de taak om de desbetreffende sub te voorzien van de nodige informatie voordat het tot een afspraak komt.

 

Ik wil vermijden dat het uitdraait op een spelletje tussen ego’s en laten we het maar even voor het gemak een ‘onderdanige’ noemen. Het moeten eerlijke en open oproepjes zijn waarbij in dit geval de sub wordt gerespecteerd om wie ze is. Natuurlijk mogen ook subs van zich laten horen. Of ´switchers´. Ook dat is een groep waarover je niet veel hoort. Dus heb je behoefte aan of tips hoe het beter kan, stuur een mailtje naar subsworld555@gmail.com.