· 

'Marco, ben je al uitgekleed?' (deel 2)

Ik voelde hoe mevrouw Strictland langzaam mijn haren weer losliet. Haar ademhaling werd rustiger en ik legde mijn hoofd tegen de binnenkant van haar dij, kijkend naar haar geschoren vagina. Zelf was ik wel blij met de gegunde rust.

 

Mevrouw Strictland had mij opgedragen haar te beffen, als een begin van boetedoening vanwege haar vervuilde nylonkousen. Ik was rustig begonnen met likjes en zuigen aan haar schaamlippen, langzaam en incidenteel naar haar lekkerste plekje toewerkend. Mevr. Strictland begon het al snel lekker te vinden, want haar vagina bloeide op en werd alsmaar natter. Ze probeerde contact te houden met mijn tong, mee bewegend als ik een ander stukje van haar heerlijkheid opzocht. Haar ademhaling stokte zo nu en dan en er ontsnapte een 'oh, ja' uit haar mond, gevolgd door een zucht. Mijn penis stond toen allang weer stijf, paraat en willend, mevrouw Strictlands lust werkte aanstekelijk. Haar vagina was heerlijk warm en mijn tong rolde over haar clitoris, mijn mond zacht zuigend en dan weer likkend met mijn tong. Deze dadendrang begon ergens vruchten af te werpen voor mevrouw Strictland, want het kreunen werd luider en het 'ja' werd alsmaar dwingender.

Anders gezegd, het werd van een 'ja', steeds meer een 'Ja!'  Ik herkende de signalen vanwege de talloze befpartijen van mevrouw Lindsay. Het moment was gekomen om mevrouw Strictland lekker te teasen. Ik probeerde haar net niet te geven wat ze wilde en ik vond het heerlijk om haar 'Ja!' te horen omslaan naar een gefrustreerde kreun en omgekeerd. Mevrouw Strictland was overduidelijk een vrouw die niet stilletjes tot een orgasme zou komen. Aansporingen als 'Ja!', 'Ja, daar!', 'Ahhhh', 'Ohhh', 'Oh god!', 'Lik me!' en luide kreunen kwamen uit haar mond en
haar ademhaling werd steeds korter. Opeens voelde ik hoe ze mijn hoofd vastpakte en ik had geen mogelijkheid om iets anders te likken dan haar clitoris. Een harde kreun kwam uit haar mond en ik voelde hoe haar hele lichaam zich inspande om het orgasme in ontvangst te nemen.
Een luide 'Oohhh' en trillende vagina, haar orgasme was gekomen. Mevrouw Strictland liet mijn haren los en ik was zonder meer trots op mijzelf. Mevrouw Strictland was de 3e vrouw die ik ooit tot een orgasme had gebracht, naast mijn vrouw Lindsay en een vrouw in een vluchtige ontmoeting.
Hoe lang het beffen had geduurd was niet duidelijk. 'Nog eens', hoorde ik mevrouw Strictland zeggen. 'Mevrouw Strictland?', vroeg ik. 'Kom op, je bent nog niet klaar. Ga door!, zei ze. Ik deed wat ze mij zei en ik plaatste mijn mond op haar natte vagina. Ditmaal duurde het niet heel lang voordat mevrouw Strictland aanstalten begon te maken van een nieuw orgasme. Bepaalde plekjes rond haar vagina waren bijzonder gevoelig en aanraking ervan resulteerden in een schokkend lichaam, kreunen en verbale aanmoedigingen. Ook nu begon ik met een ronde van plagen, afstand nemen van de lekkerste gebiedjes en dan toch weer er naartoe. Mevrouw Stricland had me echter door en opnieuw werden mijn haren vastgepakt en drukte ze mij tegen haar vagina aan. Onder mijn likken en zuigen kwam ze met een luid 'Ahhh' tot een orgasme. Ik was blij dat het huis vrijstaand was, met enige afstand tot de openbare weg. Deze geluiden konden weleens ver komen, dacht ik. Mevrouw Strictland liet mijn hoofd niet los.
'Nog eens! Precies daar!, sprak ze, nog nahijgend van het orgasme. Ik deed wat ze zei en ging direct voor de hoofdprijs. Mevrouw Strictland vond het allemaal prima en binnen afzienbare tijd kreunde ze luidkeels het 3e orgasme in. 'Dat was heerlijk', pufte ze, terwijl ze nog op haar rug lag. 'Ik kan nog wel een keer, mevrouw Strictland, als u wilt', antwoordde ik. Mevrouw Strictland begon te lachen en bedankte voor de aanbieding, 'maar straks moet je weer, Marco'. Ze hief haar hoofd op en ik moest haar aan haar handen rechtop trekken. Ze zette haar bril op en keek me nog enigszins beduusd aan. Ze glimlachte bij het zien van mijn erectie. 'Marco, wil je mijn slippers uit de keuken halen, alsjeblieft?' 'Doe maar de roze, ze staan naast de afvalbak'. Ik deed wat ze zei en zag dat mevrouw Strictland 3 paar slippers had staan. Roze, zwarte en blauwe. Allemaal badstoffen, met open neus. Toen ik weer de slaapkamer in kwam, was mevrouw Strictland bezig om een zwarte jarretelgordel om te doen.
Ze droeg inmiddels een zwarte beugel bh. Een tweede exemplaar lag op de grond.
'De beugel is door de stof heen gedrukt', zei ze boos. '85 euro naar de klote. Maar goed, morgen gaan we naar Bunde, een nieuwe bh kopen'.
Ze pakte haar zwarte nylonkousen op en begon ze voorzichtig aan te doen. Met geoefende vingers plaatste ze iedere kous aan 3 clipjes. De kousen hadden een verstevigd teen- en hielstuk. Daarna deed ze een zwarte, glanzende slip aan. Het stof spande zich om haar grote kont. Ze draaide zich om en nu pas zag ik dat het om nylonkousen met naad ging. Ze liepen perfect over haar benen naar boven. Heerlijk! Mevrouw Strictland zag mijn blik en vroeg, 'lekker? Ze zijn van 'What Katie Did'.  'U moest eens weten, mevrouw Strictland', antwoordde ik met een zucht. Ze gaf een aai over mijn erectie, liep naar haar kaptafel en pakte haar zwarte, doorzichtige peignoir en deed hem aan.
"Mijn slippers, Marco', sprak ze en snel ging ik door de knieën om ze haar aan te doen. Het contrast van de zalmroze, badstoffen slippers en de zwarte nylonkousen, met verstevigd teen- en hielstuk, het was heerlijk om te zien. 'En, opwindend, hmmm?', vroeg ze? 'Ik vind het supergeil om te zien, mevrouw Strictland', zei ik en boog voorover, kuste haar enkels en werkte mij langzaam naar boven. "Goed zo, Marco', sprak mevrouw Strictland, 'heel goed'. 'Kom, we gaan naar de keuken en ik zal ons daar wat te eten koken. Heb je ook dorst?', vroeg ze. Ik knikte. 'Sta maar op en volg me', ging ze verder. 'Pas op dat je niks omstoot met dat ding van je', lachte ze. Ik liep achter haar aan, de trap af en richting de keuken, terwijl ik enkel oog had voor de deinende billenpartij en heerlijke naadkousen van mevrouw Strictland. Met iedere stap was er de lichte flap van de slipper die tegen haar voetjes klapte. Heerlijk.
Wordt vervolgd...