· 

Bondage, knijpers, poetsen en wachten op...

Ik hou wel van de winter. Zeker als er een dik pak sneeuw ligt. Hoe heerlijk is het om de dag te beginnen door op je blote voeten in de sneeuw te staan en de kou door je lichaam te voelen trekken. Mijn lijf reageert gelijk. Kippenvel en stijve tepels.

 

Een beetje rillerig loop ik weer naar binnen waar mijn thee nog staat te dampen. Wat een traktatie. Mijn mobieltje geeft aan dat ik een app van mijn Meester heb. Hij is eveneens opwekt met de sneeuw en wil zeker vandaag afspreken. Gelukkig geeft mijn agenda genoeg ruimte aan om aan zijn vraag te kunnen voldoen dus app ik terug: `Graag Meester´. Als ik een slokje van mijn thee neem, zie ik achter mijn berichtje het blauwe vinkje en krijg al snel een berichtje terug. Eén uur en zorg dat je gepast gekleed bent. Dat betekent geen BH en onderbroek en slechts alleen mijn luchtige ochtendjas. Om alvast in de stemming te komen, mag ik buiten in mijn nakie mediteren. Knietjes in de sneeuw en zeker een paar minuten lang mijn mantra hardop op zeggen. Altijd nog best een dingetje om niet betrapt te worden door de buren. Gelukkig weet ik inmiddels een beschut plekje. Ondanks dat het enorm koud is, trek ik weer de tuin in en concentreer mij op mijn mantra. Als ik klaar ben, kruip ik naar de deur.

 

Tot mijn Meester komt, heb ik diverse opdrachten uit te voeren. Het eerste is het dragen van mijn plug. Anaal uiteraard. Inhouden terwijl ik mijn keuken doe, is niet gemakkelijk. Je bilspieren aantrekken tijdens bukken en buigen is namelijk een hele opgave. Tijdens mijn koffiebreak mag ik de buttplug vervangen door knijpers op mijn tepels. En verder met de woonkamer. Uiteraard is ondergoed verboden. Het moment van aanbrengen, is even vervelend, maar als ze eenmaal zitten, gaat het wel. Om te bewijzen dat ik een goede sub ben en alles naar behoren uitvoer, stuur ik een foto. Meester tevreden en subje happy.

 

Natuurlijk duurt het niet lang voor ik een volgend berichtje ontvang. Het aanbrengen van een kleine bondage die ik zelf mijn `kutbondage´ noem. Eenvoudig, maar zeker effectief. De knijpers mogen af. Naast mijn bondage mag ik ook twee elastieken om mijn bovenbenen doen. Om de tien minuten, mag ik eerst rechts het elastiek uitrekken en laten schieten. Dat maal tien. Na tien minuten is het andere been aan de beurt. Idem. Het komend uur mag ik deze handeling herhalen. Als het uur voorbij is, haal ik opgelucht adem. Het touw schuurt tussen mijn lipjes en op mijn bovenbenen zijn diverse rode striemen te zien.

 

Inmiddels is het alweer twaalf uur. Snel sprint ik naar boven voor een uitgebreide douche. Ik scheer mijn kutje nog een keer extra glad en smeer mij goed in met massageolie zodat mijn velletje superzacht aanvoelt. Zo ziet Meester mij het liefst. Dan trek ik mijn hoge hakken en peignoir aan en loop naar beneden. De deur staat op een kier en is het wachten op...