Nare ervaringen.... Wat doet dat met je?

Het is altijd 'prettig’ als je Meester op bezoek komt. Niet alleen het spel is belangrijk, maar ook alles wat erbij komt kijken. Van een luchtig gesprek over alledaagse dingen tot aan BDSM-gerelateerde zaken. Zo had ik Meester eigenlijk vandaag willen verrassen met een tattoo die mijn onderdanigheid naar hem toe benadrukt. Helaas vond ik het uiteindelijk ontwerp, dat ik in gedachte had, niet toepasselijk genoeg. Dus was daar uitstel.

 

Op veel vlakken ben ik met mijn sub-zijn bezig. Zo ben ik met periodes regelmatig op Insta te vinden. Soms lees ik boeken die direct of zijdelings met BDSM te maken hebben. Mijn laatste boek was ‘De Meesteres’. Of het verhaal supersterk is, doet lang niet altijd ter zake. Soms vind ik het gewoon boeiend om er achter te komen hoe anderen er tegen aan kijken, over praten of schrijven. Over BDSM dus... Ook met mijn Meester hebben we wel gesprekken over BDSM. Uiteraard geeft iedereen daar zijn/ haar eigen invulling aan. Wel denk ik dat het (hoe je BDSM ervaart) valt of staat met wie je de relatie aangaat. Want hoe goed ken je de ander? En hoe weet je dat je hem/haar kunt vertrouwen? Zo weet ik dat er evenementen worden georganiseerd waarbij subs Doms ontmoeten en er amper regels zijn. Waar een Dom ‘losgaat’ op een sub en daarbij over grenzen heengaat. Ik vraag mij altijd af of zo’n sub wel zijn/haar grenzen durft aan te geven. Of is het de Dom(me) die niet kan of wilt zien (lezen) dat hij/zij te ver gaat. En is hier wel sprake van BDSM of gaat het eerder over machtsvertoon of machtsverhoudingen?

 

Er is een flinterdunne lijn tussen spel en daarin te ver gaan. Want laat je als sub je zomaar in met de eerste de beste Dom?  Waar ga je op af? Van een paar keer mailen en gesprek vooraf?  Wil je wel een band opbouwen of gaat het je meer om de ervaring? Welke bagage neem je mee en wat is je achtergrond van jou en je Meester? Soms kom je er gaandeweg achter. Ik blijf benadrukken dat er sprake moet zijn van een ‘klik’ en nog meer van een vertrouwensband. Dat is er niet meteen, maar moet groeien. Ik denk dat er veel subs rondlopen die graag ervaring willen opdoen, maar iemand voor zich hebben die dat niet heeft of daar niet op zit te wachten. Daarmee wil ik zeggen die zich niet inleeft of echt kijkt naar wat een sub kan hebben. Mijn ex is een verknipt persoon die vaak sprak over seks die zeker raakvlakken hebben met BDSM. Hij zou zomaar zo’n iemand kunnen zijn die totaal ‘losgaat’ en daarmee de ander niet respecteert. Ik weet dat ik erg tevreden ben met mijn Meester en we samen BDSM een invulling geven waarbij ik hem volledig vertrouw.

 

Ik ben heel nieuwsgierig naar ervaringen van subs die het minder hebben getroffen en wat dat met hen doet. Hoe ze er mee omgaan en hoe ze nu naar BDSM kijken. Of het ze beschadigd heeft en vooral of dat ze daardoor eruit zijn  gestapt en niets meer met BDSM te maken willen hebben. Kortom wat het met je  heeft gedaan. Laat het mij weten door een mailtje te sturen naar subsworld555@gmail.com. Jouw ervaring kan een nader enorm helpen.