· 

'Marco, ben je al uitgekleed?'

Hoe leuk is het als je verhalen via de mail binnenkrijgt....

 

Marco, ben je al uitgekleed?' 'Ja, mevrouw Strictland'. 'Nou, dan kom maar snel naar de slaapkamer'. Ik liep de ruime, warme slaapkamer in en zag mevrouw Strictland naast de stoel bij haar kaptafel staan. Ze stond met haar rug naar haar spiegels gekeerd en had een zwarte, doorzichtige satijnen peignoir aan. Ze droeg champagnekleurige, zelf ophoudende nylonkousen en haar kleine voeten zaten in zwarte slippers, met pluimpjes getooid, met een open neus. Haar armen over elkaar, onder haar zware borsten en in haar rechterhand een platte, ivoren haarborstel, een been iets voor de ander gezet.
'Kom binnen en sluit de deur', zei ze. Ik deed wat ze zei en wachtte bij de deur, mijn ogen schoten over al die heerlijkheid voor mij heen. Mijn hart klopte als een razende in mijn keel en ik trilde van geilheid, wachtend op wat ging komen. Vanachter haar bril keek mevrouw Strictland me licht spottend aan, ze wist precies wat er door mij heen ging op dat moment. Ze ging op haar stoel zitten, benen over elkaar geslagen en een slipper bungelde losjes van haar voet heen en weer. 'Wat is dat?', vroeg ze quasi streng, terwijl ze met haar borstel naar mijn erectie wees. 'Mijn erectie, mevrouw Strictland', antwoordde ik. 'Oh, en heb ik daarom gevraagd?' 'Nee, mevrouw Strictland'. 'En waarom heb je nu een erectie, Marco?' 'Omdat u zo opwindend bent, mevrouw Strictland. Met die kousen, slippers en uw mooie borsten', zei ik. 'Hmmm, en toch kan ik dit ongestraft voorbij laten gaan, Marco. Dat begrijp je toch wel, he?' 'Ja, mevrouw Strictland'. 'Mooi, dan kom maar eens hier', sprak ze, terwijl ze haar benen naast elkaar zette en met haar linkerhand op haar schoot tikte. Ik ging naast haar staan en ze spreidde haar armen, uitnodigend om over haar schoot te gaan liggen. Met een handige beweging zette ze mijn erectie klem tussen haar ronde, romige bovenbenen. Het voelde heerlijk warm aan tussen haar nylons. 'Zie jij die handdoek, Marco?', vroeg ze. Links van haar lag een handdoek en ik moest deze onder haar benen leggen.
'Goed zo, en nu graag je linkerarm naar je rug', sprak ze. Ik deed wat ze zei en voelde hoe ze mijn linker pols stevig vastgreep. Met mijn rechterhand steunde ik op de vloerbedekking, mijn tenen deden hetzelfde
aan de andere kant.
'Zo, nu gaan we beginnen', sprak ze geamuseerd. 'Tel maar mee en eens kijken of je de 50 haalt'. In de slaapkamer klonken plots de heerlijke, vette kletsen van de haarborstel op mijn kont. Ik telde iedere slag hardop mee. Eerst ging het nog makkelijk, maar na een slag of 15 begon ik het te voelen. 'Lekker, Marco?', vroeg mevrouw Strictland. 'Ja, mevrouw Strictland', sprak ik haastig, snel nog een pets erbij tellend, '21'. 'Goed zo. Nu mag je een beetje omhoog gaan met je kontje, toe maar'. Ik duwde me een beetje omhoog en voelde de wrijving van haar bovenbenen, gehuld in die zalige nylons, tegen mijn erectie. Een ferme klap duwde me weer omlaag. '22', riep ik haastig.'Toe maar', zei ze weer en op deze manier ging de spanking verder. Mevrouw Strictland begon iets minder hard te slaan nu en stopte soms even om liefkozend over mijn billen te wrijven, terwijl ik een pompende beweging bleef maken tussen haar dijbenen. Het slaan op mijn billen nam enkel in hardheid toe als mevrouw Strictland dacht dat het wel eens te lekker dreigde te worden, luisterend naar mijn zacht, kreunend tellen. 'Oh, 45', kreunde ik, nadat de ivoren haarborstel weer doel had getroffen.
Mijn kontje ging nu steeds sneller op en neer, mijn erectie steeds zoekend naar het heerlijke schuren tegen mevrouw Strictlands kousen. 'Het is niet de bedoeling dat je hier klaarkomt, Marco', hoorde ik haar lachend zeggen, waarop meteen een harde  slag op mijn kont volgde. 'Nee, mevrouw Strictland. Au! 47!', kreunde ik, wetend dat het onmogelijk zou zijn om geen orgasme te krijgen.'Goed zo, Marco', sprak ze, 'want zomaar even afspuiten hier, daar hou ik helemaal niet van, begrijp je?'
'Ja, mevrouw Strictland', zei ik. Pats! '48, mevrouw Strictland!'.
Mevrouw Strictland drukte haar knieën iets meer tegen elkaar aan, waardoor mijn erectie nog wat harder tegen haar 
nylonkousen kon glijden. Mijn pompende bewegingen werden iets korter, het orgasme kondigde zich al langzaam aan.
'Je hebt nog 2 slagen op je kontje tegoed, Marco', zei mevrouw Strictland. 'Wil je ze krijgen met de haarborstel of mijn vlakke hand?'
'Met uw vlakke hand, mevrouw Strictland', sprak ik haastig en ik hoorde hoe de haarborstel op de grond viel.
'Oh shit, ik ga zo komen', dacht ik, 'nee, niet komen, niet komen!' 'Okay, dan gaan we dat zo doen, Marco', lachte ze. 'Zeg, ik hoop toch niet dat jij nu op het punt staat om over mijn mooie, zijdezachte, champagnekleurige, fully fashioned Glamory nylonkousen heen te spuiten, hmmm?' Het waren juist die woorden, gecombineerd met een beetje extra frictie, die mij over het punt heen brachten. 'Ah, ik kom, mevrouw Strictland, ik kom!', kreunde ik en vrijwel direct schoten een paar warme stralen zaad tussen haar benen door. Mijn zaad sijpelde op de handdoek onder haar benen, terwijl ik nog na lag te trillen over haar schoot.Ineens voelde ik 2 keiharde slagen op mijn kont, begeleid door mevrouw Strictlands stem, '49! 50!'. 'Zo, die had je nog verdiend, stoute jongen!'
Ik hapte naar adem en kon nog snel 'sorry, mevrouw Strictland' uitbrengen. Mevrouw Strictland liet mijn arm nu los en sprak boos, 'sta maar een snel op en kijk eens wat je gedaan hebt met mijn kousen!'. Schuldbewust keek ik naar haar nylonkousen. 
Het was een flinke ontlading geweest en haar kousen zaten inderdaad vol onder mijn zaad. Mijn meesteres had mij van tevoren een aantal dagen geteased, maar verboden om klaar te komen en al dat spul was er nu ineens uitgekomen. Ik ging door mijn knieën en wreef voorzichtig met de handdoek mijn zaad van haar benen. 'Dankjewel', sprak ze zachtjes. Ik hielp haar vervolgens uit haar slippers en rolde de kousen naar beneden. 'In de badkamer liggen washandjes en schone handdoeken, Marco', hoorde ik haar zeggen. Ik deed wat ze vroeg en even later waren haar benen schoon. 'Leg alles maar in de wasmand en dan wil ik dat je meteen hier terugkomt!', zei mevrouw Strictland beslist. Haar strenge stem zorgde ervoor dat mijn penis zich langzaam weer begon te melden.
Snel deed ik wat mevrouw Strictland had gevraagd en toen ik terugkwam, zat ze naakt op de rand van haar grote bed.
Ze opende haar benen en gaf mij het bevel om door de knieën te gaan. Haar rechterhand ging onder mijn kin en ze liftte mijn hoofd op, zodat we elkaar in de ogen keken. Twee van mijn mooie nylons zijn nu vies, Marco. Je hebt tot zondagavond om het weer goed te maken met mij'. 'Ja, mevrouw Strictland', antwoordde ik. Mevrouw Strictland verschoof haar blik en moest even glimlachen toen ze mijn halve erectie zag. 'Mevrouw Lindsay had gelijk, zie ik. 'Hij is er weer', sprak ze. 'Ja, mevrouw Strictland', zei ik met enige trots, 'dat komt ook door u'. 'Maak je maar niet bang, Marco. Dit weekend blijf je lekker stijf. En als het niet gewoon kan, dan heb ik nog een scheepslading aan Viagra liggen', zei ze, terwijl ze mij diep in de ogen keek. 'Maar voor nu is eerst jouw tong aan de beurt', zei mevrouw Strictland toen ze mijn hoofd tegen haar vagina drukte. 'Eet smakelijk'.