Juk als speeltje...

Nieuwe speeltjes uitproberen…Hoe leuk is dat. Alweer best lang geleden had ik van een vriend een biechtstoel en een juk gekregen. Super gaaf. Hij is één van de weinige personen in mijn directe omgeving die ook in de wereld van de BDSM zit. Ik wist al dat hij een biechtstoel voor mij had staan, maar de juk was echt een verrassing.

 

Een prachtig exemplaar dat dus al een tijd in de kast lag en klaar was voor gebruik. Maar zoals het spreekwoord zo mooi zegt: ‘wie bewaart die heeft wat’. En vandaag was het zover. Als je een tijdje niet hebt gespeeld, lijkt het haast alsof je alles opnieuw (voor de eerste keer) beleefd. Je lijf moet weer een beetje wennen aan bijvoorbeeld de slagen van de zweep. En alhoewel ik niet weet hoe een andere sub dat beleefd, is het voor mij elke keer weer super spannend. Dat heeft zijn na- en voordelen. Ik reageer veel heftiger op alles. Vandaag hadden we genoeg tijd om uitgebreider te spelen. Dat is zeker een pré. We hebben onder meer mijn evenwicht getraind en ook heb ik weer in de meest ongemakkelijkste en oncomfortabelste houdingen gezeten/gehangen. Op het moment zelf is dat soms best heftig. Maar als het erop zit, ben ik meestal erg voldaan en voel mij heerlijk.

 

Nieuw onderdeel was dus de juk. Daarmee kun je alle kanten op. Het juk rust op je schouders waarbij je polsen bijvoorbeeld vastgemaakt kunnen worden. Meester kon beslissen of ik meer voorover gebogen stond of juist recht op. Met mijn enkels vast aan een stuk hout op de grond met ‘oogjes’, kon ik geen kant meer op. Daardoor had mijn Meester vrij spel. Ergens had ik verwacht dat het heel zwaar zou zijn om de juk een tijd op je schouders te laten rusten. Dat viel erg mee. Het is zeker een speeltje dat we vaker gaan gebruiken. Nieuw was ook het hardop uitspreken van mijn mantra. Niet een paar keer, maar naar mijn gevoel wel driekwartier lang. Het ging mij goed af. Grappig is wel dat je na verloop van tijd je af en toe verspreekt en er heel wat gevoel bij komt kijken. Van irritaties (hoe lang nog) tot trots zijn. Een mantra is voor veel subs belangrijk. Ik heb die van mij regelmatig aangepast. Op één of andere manier loopt het stroef. Soms moet ik van Meester mijn mantra voor mezelf opzeggen. Dan merk je pas echt of het bij je past. Ik heb voor nu mijn oude mantra terug gebracht naar een regel. Het blijft een krachtige zin die zowel hard op als in mijn hoofd wel lekker loopt.

 

We eindigen altijd op de slaapkamer. Dit keer met de biechtstoel. Deze stoel kun je op oneindig veel manieren gebruiken waarbij je je fantasie de vrije loop kunt laten gaan. Ik heb geknield en er overheen gehangen en hem heerlijk ingewijd met onder meer een spanking. Het was weer een spannend samenzijn. Soms pijnlijk, maar zeker ook met genot. De nieuwe speeltjes zijn top. En omdat ik het meeste van het spel niets zag, leverde het mij veel trillingen (shakes) op. Aan het eind kon ik niet meer stoppen en duurde het even eer ik weer geland was. Er zit zoveel in een spel. Hoe blij je bent als het stopt, hoe groot je verlangen daarna is om …