· 

Een glimlach van de Meester...

Alles, maar dan ook echt alles doet pijn. Elk plekje op haar lijf voelt ze. Bij elke beweging die ze maakt, merkt ze dat gisteren een heel zware dag voor haar is geweest. Als ze inademt, voelt ze een zwaar gevoel door haar lichaam trekken en toch moest ze op staan.

 

Met tegenzin laat ze het dekbed van zich afglijden. Op weg naar de douche werpt ze een korte blik in de spiegel. De sporen zijn misschien nauwelijks zichtbaar, maar het gevoel is er nog steeds. Op de rug zijn  lichte striemen te zien. Rode, korte lijnen die lopen over haar lijf. Bij de aanraking ervan, voelt ze weer hoor Meester haar rug gisteren flink onder handen heeft genomen door haar armen boven haar hoofd  aan de balk vast te binden. Daarbij stond ze en op een kratje en op haar tenen. Dat was nog wel een dingetje geweest. Haar evenwicht bewaren is niet haar sterkste punt. Daarbij balanceren op de bal van haar voeten had het er niet makkelijker  op gemaakt. Meester was super trots geweest dat ze het er zo goed van af had gebracht.

 

Het warme water is een warm welkom. Opnieuw voelt ze hoe het water de gevoelige plekken op haar lichaam raakt. Het schuurt. Haar billen voelen aan of het net gebeurd is. Warm en rood. Haar anale gaatje is zo goed gevuld geweest dat ze zeker weet dat ze komende dagen tijdens werk moeite heeft met zitten. Helaas staan er te veel belangrijke afspraken op het programma om vandaag te verzaken. Terwijl ze de bodylotion rijkelijk laat vloeien, gaat er een pijnscheut door het lijf bij het aanraken van haar tepels. De gevoeligste plek van haar lijf. De klemmen waren hard en wreed. En hadden zeker, ook al was het niet zichtbaar, hun sporen achter gelaten. Alleen om die reden al pakt ze automatisch haar push up bh. De vulling zou vandaag als een soort van kussentje moeten dienen om de dag door te komen. Met een wijd truitje en een colbert moet het goed komen.

 

Het aankleden loopt moeizamer dan anders. Ze merkt hoeveel spierpijn ze eigenlijk heeft. De stevige bondages in de meest ongemakkelijke posities zorgen vandaag voor ongemak. Eigenlijk zou ze hakken willen dragen, maar prijst de dag dat ze nog glitter flatjes heeft liggen die , thank god, in de mode zijn. Een stuk later dan gebruikelijk verlaat ze het huis. De komende dagen zal ze zeker heel vaak aan haar Meester denken. Wat hem vast een brede glimlach zal opleveren. En daar doet ze het dan weer voor.