· 

Tien extra slagen...

Ik adem diep in en uit. Een kringeltje rook ontsnapt uit mijn mond en dwarrelt de lucht in. Mijn knieën beginnen pijn te doen en de kou kruipt omhoog. Met alleen een jas, weliswaar een heel dikke, is het bijna niet uit te houden in de vrieskou.

 

Niet alleen begin ik lichtjes te bibberen, ook mijn knieën worden met de minuut gevoeliger. Mijn billen gloeien nog steeds na van de spanking die ik kort ervoor heb gehad. Het enige warme plekje op mijn lijf op dit moment. Mijn tepels zijn hard en drukken tegen de jas aan. Mijn collar zit zo strak dat het ademhalen moeizaam gaat. En de plug met staart zwiept af en toe heen en weer. Dan hoor ik eindelijk de stem dat ik op handen en voeten mag kruipen richting de schuur. Op mijn knieën schuif ik richting de deur. Elke beweging die ik maak, doet pijn. Meester loopt achter mij en geeft tikken weg. Het gaat hem allemaal net iets te langzaam. In de schuur is het niet veel warmer. Wel mag ik gaan staan met mijn neus naar de muur, benen gespreid en kont omhoog. Ik voel hoe mijn Meester mijn plug verwijderd en met zijn vingers eerst anaal en dan vaginaal naar binnen glijdt en langzaam rondjes draait. Aan zijn bewegingen merk ik dat hij een stukje achteruit loopt. Ik hoor hoe hij de riem uit zijn broek haalt en voel hoe de slagen op mijn billen neerkomen. Harde afgewisseld met zachtere slagen. Ik probeer in het ritme mee te gaan door mij over te geven aan...

 

Meester doet mijn jas uit en speelt met mijn tepels door er ruw in te knijpen en rondjes te draaien. Zijn handen voelen koud aan op mijn huid. Ik kreun van binnen en buig wat dieper. Voor Meester het teken om diep bij mij naar binnen te dringen. Eerst vaginaal en dan anaal. Ik voel zijn  stoten in heel mijn lijf. Het zoveelste opwarmertje voor vandaag. En weer mag ik op mijn knieën zitten. Ik open meteen mijn mond zo wijd mogelijk. Het voelt altijd als een eer om zijn pik steeds dieper naar binnen te mogen laten glijden zodat Meester klaar kan komen in mijn keel. Om als laatste zijn sperma door te slikken. Als hij tevreden is ben ik dat ook. Meester laat mij staan midden in de ruimte. Op elke tepel plaats hij een knijper. De kou is intens. Samen met de spanning kan ik niet stoppen met trillen. Van Meester moet ik mijn armen naar voren strekken. Om elke pols doet hij een boei. Daarna maakt hij de boeien vast aan een en touw vast en trekt mijn omhoog. Als ik op de puntjes van mijn tenen sta, stopt hij. En weer volgen er slagen. Geen plekje blijft gespaard. Ik mag tot twintig tellen. Niet te snel. Als ik mij vergis, komen er elke keer 10 slagen bij. Als we bij de 18 zijn, verspreek ik mij. Na de twintig gaat Meester dan ook verder. Ik probeer mij te concentreren, maar raak wederom de tel kwijt. En weer volgen er tien extra slagen. Dan vindt Meester het genoeg en maakt hij mij los. Opgewarmd ben ik zeker. Ik mag weer op de grond in kruiphouding zitten. Meester maakt een lijn aan mijn collar vast en samen lopen we naar huis. Af en toe krijg ik een flinke tik. De kou slaat toe en ik moet enorm plassen. Bij een boom stoppen we en laat ik mijn plas de vrije loop. Als we het warme huis binnenkomen, brengt Meester mij naar de badkamer en mag ik mij opfrissen voor de volgende ronde...