· 

Beste van twee werelden...

Lief subje,

 

 

Na een lange zoektocht kwam ik er achter dat ik wat miste in mijn leven. Ik kon er lang geen vinger op leggen. Mijn man herkende dat gevoel niet. Gelukkig zijn we wel praters en communiceren we vaak met elkaar op een normale manier. Het is niet dat we een open relatie nastreven, maar kijken wel naar elkaars behoeftes.

 

Mijn man  heeft niets met BDSM. Hij vind het spannend als ik mij sexy kleed en kan volop genieten van vanille seks. Heel lang vond ik het prima zo, maar had ook het gevoel iets te missen. Ik heb een geweldige partner. Zou hem voor niemand willen inruilen. Toch was daar een kleine maar. Zo heb ik bijvoorbeeld altijd gevoelens gehad bij vastgebonden worden. Dat iemand voor jou bepaalt wat ik moet doen enz. Eigenlijk was het niet meer dan een fantasie. Door de jaren heen, kwam ik elke keer weer bij terug. Soms door een film, boek, of uitsprak die ik las. Ooit heb ik 'het' op een avondje aangekaart bij vriendinnen. Ik merkte dat zij het maar een raar idee vonden. Ik heb het daar ook maar bij gelaten.

 

Drie jaar geleden zag ik bij toeval ergens een oproep zag staan dat een Dom een subje zocht. Vanaf dat moment bleef het malen in mijn hoofd ‘hoe het zou zijn om..’ . Zijn oproep sprak mij aan omdat hij duidelijk erin liet merken alleen een speelmaatje te zoeken waar hij wel de diepte mee in wilde gaan, maar geen relatie (in de zin van) wilde opbouwen. Ik heb het een paar weken laten sudderen en toen de stoute schoenen aangetrokken en mijn man erover verteld. Dat waren geen gemakkelijke gesprekken, maar elke stap heb ik hem er bij betrokken. Elk mailtje dat ik stuurde, heb ik hem laten lezen zoals ook het antwoord erop. Hoewel hij er soms nog wel moeite mee heeft, laat hij mij vrij.

 

Ik zie mijn Dom sinds 2,5 jaar zo’n beetje één keer in de drie weken. Meestal overdag. Ik ga altijd naar hem toe omdat ik vind dat ik ons ‘huis’ moet respecteren. Hij geeft mij wat ik nodig heb en laat mij voor een paar uur voelen wat het is om sub te zijn. Natuurlijk zijn we vrij hecht, maar hebben geen romantische gevoelens naar elkaar toe. In het begin wilde ik nog wel eens vertellen wat wij deden. Inmiddels vraagt mijn man er niet naar. Hij merkt dat ik erdoor erg positief in het leven sta waar ook hij de vruchten van proeft. Het gaat ook tijdens ons spel niet zozeer om het hebben van seks. Ik weet dat ik mezelf erg gelukkig mag prijzen dat we er zo open in staan. Ik denk dat het niet iets vanzelfsprekends is en ben mijn man daar dankbaar voor. Wel denk ik dat het goed is om je gevoelens te uiten en te bekijken wat je kunt doen om je dromen waar te maken. Zelf ben ik een zeer tevreden vrouw en sub van…Eigenlijk heb ik het beste van twee werelden.

 

 

 

Sub M