· 

BDSM heeft mij heel wat gebracht...

Hallo subje,

 

 

Ik lees vaak over het hebben van een ‘vaste’ Meester (m/v). Voor mij persoonlijk zie ik dat niet zo zitten. Waarom? Misschien heeft mijn leeftijd er mee te maken en wil ik graag eerst ontdekken wat de wereld van BDSM mij allemaal te bieden heeft…

 

Inmiddels heb ik al heel wat ervaring als sub  opgedaan. Zo ‘switch’ ik soms van een vanille relatie naar een relatie met een Meester. Ondanks dat ik de vijfendertig ben gepasseerd, heb ik nog geen behoefte om mij te settelen in wat voor vorm van relatie dan ook. Dit werkt voor mij overigens perfect. Na twee pittig relaties, met twee heel verschillende Doms, ben ik rustiger vaarwater gekomen voor dit moment. Ik heb enorm veel mooie en fijne momenten met hen gehad en ben weer een hele ervaring rijker. Elke keer kom ik er een stukje sterker uit. En als ik in de spiegel kijk, zie ik een super zelfverzekerde vrouw die met ruime blik de wereld inkijkt. BDSM heeft mij heel wat gebracht.

 

Hoewel, tot nu toe, mijn relaties (vanille en BDSM) voornamelijk met mannen waren, ben ik heel nieuwsgierig hoe het zou zijn om een Meesteres te hebben. Ik ben niet Bi, waar niets mis mee is, maar ik denk dat ik van een vrouw nog heel wat kan leren. Ik ben een sub, maar dat wil niet zeggen dat ik altijd in een proces van persoonlijke ontwikkeling zit. Ik ben blij met wie ik ben en draag dat ook graag uit. In ‘gewone’ relaties zou ik niet zo snel op zoek gaan naar een vrouwelijke partner, maar in een BDSM-relatie voelt dat toch anders. Zo ben ik heel benieuwd  naar hoe het voelt om een vrouw als Meesters te hebben. Wat doen zij anders dan de mannen waarmee ik tot nu toe  heb gespeeld? Ze zullen ongetwijfeld een andere aanpak hebben en andere dingen met je doen. Een vrouw ziet haar lichaam toch anders dan een dat man doet. Hoe gaan zij te werk? Zijn zij juist harder of hebben ze softere kanten?

 

Natuurlijk zou ik in kunnen gaan op het aanbod van betaalde Meesteressen. Dat hou ik voor nu wel ergens in mijn achterhoofd. Het is niet zo dat ik zoekende ben. Ik hou meer van een stukje spontaniteit. Als je een beetje in dit wereldje zit, kom je vanzelf wel iemand tegen waarmee je een klik krijgt. Zo ben ik tot nu toe elke keer aan een Meester gekomen. Ik ben het zeker met je eens dat je een beetje voorzichtig moet zijn met wie inlaat. Ik ga niet op elk verzoek in. Ook bij mij gaat er een periode aan vooraf voor ik met iemand afspreek. Dat is heilig voor mij. Daarbij ben ik ook niet van eenmalige ontmoetingen. Er moeten zeker meerdere speelmomenten zijn als je wat meer de diepte in wilt gaan. Maar zoals ik al zei, ik hoef voor nu niet perse iemand te hebben in mijn leven. Ik kijk wel wat er gaat gebeuren…

 

 

sub  C.