Geen ander speeltje voor daaronder...

Wat is jouw favoriete seksspeeltje? Ik heb mijn roze vriendje waar ik super ‘blij’ van word. Natuurlijk ben ik altijd benieuwd naar andere ervaringen. Soms laat ik mij daardoor verleiden en schaf mezelf een nieuw speeltje aan. Zo kocht ik, denk ik een klein jaartje geleden, de Satisfyer. Het werkt en doet zijn ding, maar of ik echt sta te springen… Nee.

 

Waar letten jullie op?  Er zijn genoeg sites te vinden waarop je speeltjes kunt vinden die geselecteerd zijn op ervaringen, maar ook die lijstjes hebben samengesteld aan de hand van bijvoorbeeld prijs en kwaliteit. Hoe weet je welk speeltje het beste bij jou past? Natuurlijk is het meest voor de hand liggend antwoord…uitproberen.

 

Voor mijn gevoel kocht ik eeuwen geleden mijn eerste dildo. In de gruwelijke kleur donkerblauw waar twee (grote) batterijen in moesten. De hoop was groot, de teleurstelling nog groter. Ik baalde enorm, maar voelde er niets bij. Daarna volgde geishaballen. Misschien dat ik te  veel verwachtingen had. Ze inbrengen en dan boodschappen gaan doen enz… Voor een tijdje heb ik de moed opgegeven. Maar zoals altijd bleef het kriebelen. Inmiddels zijn er heel wat speeltjes gekomen en gegaan. De één was meer de moeite waard dan de ander. Mijn laatste twee aanwinsten, een piepklein apparaatje dat je op je G-spot zet en de Satisfyer, zijn dus niet echt aan mij besteed. Ik blijf terugkomen bij mijn roze vriendje die zijn werk feilloos doet. Niet te vinden op de gewone sites maar  wel op Ali. Toen mijn eerste variant kapot ging, was ik er echt rouwig om. Omdat ik in eerste instantie geen replica kon vinden, werd het een look-a-like. Maar niet met het gewenste resultaat. Na een lange, tweede zoektocht vond ik er toch weer één. En dan is het wachten op… Lucky me…Sindsdien ben ik weer happy en hoef eigenlijk geen ander speeltje meer voor daaronder.

 

Maar het blijft ‘leuk’ (lekker) om te zien wat ze allemaal bedenken en uitvinden. Zo was daar bijvoorbeeld opeens de ‘Tompouce voor je flamoes’. En natuurlijk blijf ik nieuwsgierig naar wat er allemaal op de markt te krijgen is. Want je weet maar nooit. Stel je voor dat je iets mist. Jezelf bevredigen met een speeltje is voor veel mensen een onderwerp waar een beetje lacherig over wordt gedaan. Misschien zelfs wel een taboe. Jammer, want het hoeft echt niet alleen een moment te zijn met je partner. Ook jezelf een intens genot bezorgen, kan heel bevrijdend zijn.  Er bestaan orgasmes in allerlei vormen en maten. En hoe heerlijk is het om je eigen lichaam te ontdekken en te kijken hoe het reageert. Mezelf bevredigen (met mijn vingers) heeft veel meer effect als ik er een speeltje bij gebruik. Dus waarom niet?  Pak dat moment op een dag en ga vooral niet nadenken of je speeltje werkt of niet. En al helemaal niet wat anderen er van denken. Dus ga op zoek naar wat bij jou past en…werkt. Ik zou heel graag willen horen waar jij blij van wordt en waarom? Wil je jouw belevenissen met mij delen? Stuur een mailtje naar subsworld555@gmail.com. En verras mij.