De diepte in...

Soms loopt het leven van een sub anders dan gepland. Teleurstellingen horen daar ook bij. Afgelopen vrijdag kwam mijn Dom onverwachts bij mij eten. Super leuk natuurlijk. Na een week werken, ben ik altijd moe, maar vond het erg leuk om voor hem te mogen koken en zo het (bijna) weekend te beginnen.

 

In een BDSM-relatie draait het niet alleen om het spel(en). Een goede verstandhouding kan het spel juist meer verdieping geven. Het eten was dan ook aangenaam en een lekkere spanking op de billen, als toetje, was een mooie afronding van de vrijdag. Zaterdag waren de rollen omgedraaid. Nog een dagje werken en dan een etentje bij Meester. Hoe heerlijk is het om aan te kunnen schuiven en dat er voor je wordt gezorgd. Voor mij was het de eerste keer dat ik naakt aan tafel at. Super spannend, maar eigenlijk zeer relaxed. Op een gegeven moment was ik vergeten dat ik geen kleren aan had en voelde het totaal niet ongemakkelijk. Na een smakelijk maal hebben we nog even gespeeld. Denk aan gloeiende billen, bondage en veel kaarsvet. Alle drie waar subje van houdt. Kaarsvet kan voor beginners een ‘leuk’ onderdeel van het spel zijn. Mijn Dom doet het graag en vindt het leuk om te zien hoe ik (mijn lijf) erop reageer.  Het is de afwisseling van de warmte en daarna de afkoeling dat het prettig maakt. Soms combineren we het met gebruik van een ijsklontje wat bij mij direct kippenvel oplevert.

 

Een BDSM-relatie is voor mij dan ook (onder meer) een bevrijding om even uit de dagelijkse sleur te kunnen stappen. Ik ben op dat moment zo niet bezig met waar ik mij normaal druk over maak. Daarbij draait het lang niet altijd om het hebben van seks, maar meer om het spel. En alles wat erbij komt kijken. Seks kan daar een onderdeel van zijn. Voor mij is het hebben van een BDSM-relatie genieten van…als we een tijdje niet hebben gespeeld, kan ik wel veel minder hebben. Dan doet alles meer ‘pijn’. Soms kan het ook zijn dat ik er met mijn hoofd niet helemaal bij ben. En wordt het meer een rol. Overigens wil dat niet zeggen dat ik dan geen sub meer ben. Want ik ben in alles een sub.

 

Afgelopen zaterdag ben ik als een blok in slaap gevallen. Het komt niet vaak voor dat ik mijn Dom meerdere dagen achter elkaar zie. Dat is wel eens jammer omdat het betekent dat er soms een tijd tussen zit en je niet altijd kunt werken aan verdieping. Ik vertrouw mijn Meester en ben zeer op mijn gemak bij hem. Ik heb een vrij gesloten karakter en veel muren om mij heen. Omdat te doorbreken, is tijd nodig bij de juiste persoon. Zo hadden we een weekendje weg gepland, maar door omstandigheden gaat dat niet door. Dat is teleurstellend. Vooral omdat het mooie aangelegenheid was om weer eens de diepte in te gaan. Maar zoals ik al eerder schreef: teleurstellingen horen bij het leven en is het wachten op betere tijden.