Succes met je zoektocht...

Hallo sub,

 

Ik las op je site dat je een soort van ´zoekmachine´ wilt starten voor subs die op zoek zijn naar of omgekeerd. Ik denk dat er  wel behoefte aan is. Eigenlijk weet ik dat wel zeker. Een zoektocht naar de juiste Dom (m/v) is namelijk niet eenvoudig. Dus een beetje hulp daarbij is altijd welkom.

 

Gelukkig heb ik een paar jaar geleden mijn Dom gevonden. Daar ben ik nog steeds blij om. Misschien is het voor een vrouw overigens makkelijker om iemand te vinden dan een man, maar dan nog moet de klik er zijn. Voor ik zijn ‘subje’ werd, heb ik een tijd gezocht en kwam inderdaad iemand tegen. Dit contact verliep overigens ook via een zoeksite op één of andere vage zoekmachine. Ik was vrij naïef. We hebben een tijdje gemaild en vervolgens bij hem thuis afgesproken. Dat raad ik niemand aan. Ik heb geluk gehad dat ik bij de juiste persoon terechtkwam die nooit misbruik van mijn kwetsbaarheid heeft gemaakt. In principe was er niets mis met hem. Ik kwam bij hem op een afgesproken tijd, kreeg mijn collar om en het spel begon. Hij had een soort van speelkamer waar we dan een tijdje doorbrachten. Zodra ik de kamer uitliep, was ik weer gewoon Yvon. Na afloop dronken we wat, kletsen we bij en gingen ieder ons eigen weg. Toch was het niet wat ik zocht. Ik wilde verdieping en iets meer met mijn Dom opbouwen. De periode erop gebeurde er weinig tot niets. Heel af en toe zocht ik nog wel eens op de site of er iets tussen zat, maar eigenlijk was het allemaal net niet. Bij veel Doms kreeg ik het gevoel dat ik één van de vele subjes zou zijn, was de Dom in kwestie te jong of bijvoorbeeld te arrogant. Zo werd al tijdens het mailen mij duidelijk gemaakt hoe ik hem diende aan te spreken. Kijk ik heb geen moeite om mijn Meester ‘Meester’ te noemen, maar niet voordat hij mijn Dom is en ik zijn sub.

 

Ik snap dat sommige subs enorm blij zijn als ze denken iemand te hebben gevonden. Het is natuurlijk ook een beetje waar je naar op zoek bent. Toch wil ik waarschuwen: of je nu op zoek bent naar eenmalige ervaring, een vluchtig spelmoment of wat dan ook.. ben voorzichtig met wie je inlaat. Bij mij heeft het meer dan een jaar geduurd eer ik het gevoel had bij de juiste persoon te zijn beland. Dus mailen, afspreken (buitenshuis), communiceren enz.. Gun jezelf als sub een Dom waar je, naast veel plezier, ook daadwerkelijk iets aanhebt. Ik denk dat een zoekmachine een prima opstapje kan zijn. Zeker omdat je via een derde persoon zelf kan bepalen of je met hem/haar contact wilt hebben. Zelfs als je eenmalig iets zou willen uitproberen, ben alert. Juist deze ervaring kan belangrijk zijn of je de wereld van BDSM verder wilt ontdekken. Succes met jullie zoektocht.

 

 

sub