· 

Let's eat...

Ik draai een rondje en bekijk mezelf in de spiegel. Mijn nieuwe kleren zitten als gegoten. Het zwarte jurkje is kort, maar niet te. Het sluit feilloos aan en volgt de contouren van mijn lijf. Het hakje is super elegant. Niet te hoog. Wel doen ze mijn benen net dat extra stukje lengte geven. Mijn haar is uit mijn gezicht en zit vast in een los knotje. Stevig genoeg om mij bij mijn haar te pakken en ook weer zo dat we tijdens het spel geen last van mijn haren hebben.

 

Meester is dan wel geen fan van panty’s, maar deze met een naad geven mij een vrouwelijk gevoel. Om mijn nek draag ik een dunnen collar. Onopvallend voor de niet-kenner, maar mensen die de wereld van BDSM kennen, zullen zeker weten waar het voor staat. Als de bel gaat, snel ik naar beneden. Een zoete geur vergezelt mij bij elke stap ik zet. Meester knikt goedkeurend en samen vertrekken we met de auto naar een voor mij onbekende bestemming; een restaurant. Als we er zijn en ik heb plaatsgenomen, spreid ik automatisch mijn benen. Ik voel de hand van mijn Meester even over mijn dijbeen glijden en snel inspecteert hij of ik een string draag. Zoals gevraagd. Ik ben benieuwd hoe ons avondje eruit gaat zien. We hebben een tafeltje achteraf. Meester laat mij plaatsnemen in de hoek. Omdat we helemaal achterin zitten, hebben we een hoop privacy en zitten voor een deel uit het zicht.

 

We beginnen met een wijntje. Een kort proost waarmee we klinken op een mooie avond. Een ‘tingeltje’ laat weten dat ik een appje heb. De opdracht is duidelijk: 'lever je string in'. Rustig loop ik naar het toilet en doe mijn onderbroek uit. Ik maak er een balletje van en als ik terugloop, geef ik het zo onopvallend mogelijk aan mijn Meester. Tijdens ons voorgerecht praten we weinig. Ik geniet van een heerlijk, lichte salade. Wel ben ik gespitst op mijn mobiel, maar Meester laat mij verder met rust tijdens het op eten van mijn voorgerecht. Dan overhandigt hij mij een klein pakje. Door het papier heen voel ik dat het kleine magneetjes zijn. Balletjes. Die je bijvoorbeeld op je tepel plaatst en door de magneet blijven zitten. En weer verdwijn ik naar het toilet. Omdat ik ze al eens eerder uitgeprobeerd heb, weet ik hoe het werkt. Dat scheelt tijd. Het is zeker geen pijnloos gevoel. Ik bijt op mijn lip, verman mezelf en ga terug naar binnen. Ik slik, want het gevoel leidt mij af waarvoor ik gekomen ben.

 

Het hoofdgerecht laat niet lang op zich wachten. Meester schenkt een nieuw glas wijn in. Ik geniet van een simpel, maar overheerlijk biefstukje en laat het wegsmelten met een slok overheerlijke wijn. Even vergeet ik de klemmen. Dan is er weer een ping met de mededeling dat ik aan tafel mijn plug moet inbrengen. Ik kijk geschrokken om mij heen. Iedereen is druk in gesprek met zijn /haar eigen gezelschap. Ik haal diep adem en stop in een keer de plug  anaal naar binnen. Net op tijd want de ober staat aan tafel om de borden op te halen. Een toetje hoef ik niet, maar een cappuccino gaat er zeker in met een likeurtje. En weer is er een kleine opdracht. Mijn roze vriendje. De opdracht is duidelijk: ‘Speel met jezelf’. ’Ik probeer wat onderuit te zakken en zet mijn vriendje aan. Het puntje belandt meteen op mijn G-spot. Er gaat een huivering door mij heen. De kunst is om niet klaar te komen, maar ik voel mij nat worden….