· 

Spanking en squirten...

Ik voel een rilling door mij heen gaan als ik hoor dat de voordeur opengaat. Ik zit geknield op de grond. Uiteraard met alleen een string aan, boeien en collar om en in mijn mond een zweep. Meester klakt goedkeurend, trekt mij overeind en laat mij een rondje draaien waarbij hij een ferme tik op mijn billen geeft.

 

Dan neemt hij mij mee naar de bank waar hij plaatsneemt. Ik zit aan zijn knieën. Meester neemt de zweep over en zakt iets onderuit. Dan pak ik voorzichtig zijn pik en beweeg hem op en neer. Ik voel hij zijn pik harder begint te worden en laat hem in mijn keel glijden. Hoe harder hij wordt, hoe dieper hij gaat. Gelukkig ben ik inmiddels goed getraind om door mijn neus te ademen. Ik hoor Meester vredig zuchten en focus mij extra om hem te verwennen en zo tot een hoogtepunt te brengen. Ik laat mijn vingers speels over zijn ballen gaan. Dan voel ik Meester schudden en vult zijn zaad mijn mond, slik het door en ben ik tevreden. Dan nodigt Meester mij uit om over zijn knieën plaats te nemen. En volgt er een heerlijke lange spanking.  Precies waar ik van hou. Ik voel hoe mijn billen beginnen te gloeien. Meester wisselt zijn handen af met zijn riem. Heftige tikken met een iets wat zachtere tik. Wat een heerlijke combinatie. Het liefst zou ik mijn Meester bedanken met een nieuwe blowjob, maar dat is nog te snel.

 

We gaan naar boven waar al een hoop touw klaarligt. De touwen snijden in mijn lijf. De eerste minuten is dat erg ongemakkelijk. Maar ik weet dat het went.  Ik sta super ongemakkelijk en het kost veel energie om mij te concerteren op het vinden van een goede, juiste positie. Meester is tevreden met het resultaat. Om mij heen staan diverse kaarsen die zorgen dat ik in de juiste positie blijf staan. Dan haalt Meester een plug tevoorschijn en smeert die in met een flinke lik tijgerbalsem. Tegenstribbelen heeft geen zin want voor ik het weet zit hij al anaal binnen. Ik voel het branden in mijn gaatje en merk hoe een warme gloed door mijn lijf trekt. Dan showt Meester mij de zwepen die hij gaat gebruiken, het mes, radeerwieltje en de kaars. Om het mij moeilijker te maken, word ik geblinddoekt en krijg een gag in.

 

De volgende minuten volgen zweepslagen af met het warme lemmet van het mes. Ik bijt op de gag om de slagen op te vangen. Het lemmet schroeit op mijn been. Net als ik denk dat ik het niet meer trek, voel ik hoe het radeerwieltje over mijn huid glijdt en het puntje van het mes in mijn been prikt. Het genot en de pijn staat zo in contrast met elkaar dat ik niet weet waar ik het moet zoeken. Dan hoor ik elastiek knallen. Deze ´pijn´ is fel en veel langer voelbaar en daardoor voor mij moeilijk op te vangen. Ik begin te trillen. Meester plaatst mijn roze vriendje op mijn klit en binnen no-time kom ik squirtend  klaar…en wezijn nog niet eens echt begonnen.