· 

Sekspop die lijkt op je vriendin...

Niet iedereen heeft altijd zin in…Wat als je een vriendin hebt, die er prachtig uitziet, maar niet altijd tijd voor je heeft of in ‘the mood’ is om...

 

Op de site van FHM.nl valt te lezen dat het wel eens kan gebeuren dat je vriendin (vrouw) niet in dezelfde mood is als jij. Je doet het er maar mee. Zo probeer je extra lief voor haar zijn en dan komt het vast weer goed. Maar mocht je nu zo’n extreem hoog libido hebben en staat je ‘zakkie’ op knallen? Dan koop je blijkbaar een sekspop die exact op je wederhelft lijkt. Natuurlijk. Dit is overigens geen grapje. Zo is er een stel dat een look-a-like sekspop heeft laten maken voor het geval mevrouw geen zin in hem heeft. Volgens de site is het lichtelijk ziek als het libido van je man boven het dak uitstijgt dat hij zelfs een sekspop aanschaft om even zijn zaad in te lozen, toch?

 

FHM: "Char en Callum zijn een flinke mismatch qua seksdrive, dat mag duidelijk zijn. Op zich niet heel gek dat je dan naar oplossingen gaat zoeken om toe te geven aan dit geval het hoge libido van Callum. Of het nu echt een goed idee is om een sekspop aan te schaffen die verdacht veel lijkt op je vrouw, hm, we weten het niet. Maar ja, wat werkt dat werkt. Kun je zo nu en dan ook een triootje doen zonder dat er een derde (levende) partij betrokken bij hoeft te worden. Scheelt ook gelijk een hoop jaloezie."

 

Het eerste idee van het stel was om groepsseks te verkennen, maar Char werd ongerust over het feit dat ze wellicht jaloers zou worden als ze Callum met een andere vrouw zou zien. Toch maar op zoek naar een andere manier om hun seksleven op te spicen, dus daar was Dee de sekspop van 1.500 pond. Dan denk je: veel geld. Maar ze heeft zich al bewezen. Ondertussen zijn de twee namelijk een gezamenlijke carrière op OnlyFans begonnen en hebben ze binnen een maand een clan van 2.000 abonnees om zich heen verzameld en verdienen ze ruim 70.000 pond per maand met als uitschieter 10K binnen één dag. Wat vind jij van seksdolls? Heb jij er ervaringen mee?