· 

Hoe vaak koop jij nieuwe speeltjes?

Hoe vaak koop je nieuwe speeltjes? En heb je ze ook nodig? Niet echt als ik eerlijk mag zijn. Ik heb inmiddels heel wat speeltjes uitgeprobeerd samen met mijn partner. Tevens mijn Dom. We hebben onze voorkeuren en dingen die we minder frequent gebruiken. Maar er is altijd wel een moment dat we denken: ‘het is tijd voor iets nieuws’.

 

We halen onze ‘speeltjes’ op de gekste plaatsen vandaan. Soms liggen er meer dingen uit de keuken in de speelkast dan op het aanrecht. Het komt ook wel voor dat ik op Facebook iets aparts tegenkom op ‘afhaalsites’. Dat zijn dan overigens niet gelijk seksspeeltjes, maar roepen bij mij spannende associaties op. Deze aanschaffen inspireren ook mijn Dom enorm en kunnen heel stimulerend werken. Daarnaast heb je rommelmarkten. Als ik ergens in de buurt ben waar een rommelmarkt is, of een kringloopwinkel en ik heb tijd, wip ik zeker even naar binnen. Soms kom je er fantastische dingen tegen of spannende outfits om mijn Dom in de stemming te krijgen.

 

Ook mijn Meester loopt nog wel eens ergens tegenaan. Dan verrast hij mij met iets waar ik soms nog nooit van heb gehoord en laat mij kennismaken met wat hij noemt ‘zijn nieuwe aanwinst’. Maar misschien het allerleukste is als we samen iets gaan uitzoeken. Meestal zijn we op dat moment niet ‘in the mood’ en zitten we bijvoorbeeld in onze ‘huispakken’ op de bank met koffie. We struinen dan echt alle verkoopsites met seksartikelen af of ze nieuwe dingen hebben of dat er speeltjes tussen zitten die onze aandacht trekken. We hebben een scala aan zwepen, touwen, boeien en allerhande dildo’s en vibrators, maar het blijft leuk om te zien wat er allemaal te koop is. De speeltjes die we dan toch bestellen zijn doorgaans niet heel spannend, maar eerder een variant op… Het ritueel is wel heel leuk. Deze voorpret bezorgt ons kriebels en vaak belanden we dan in onze speelkamer en hebben enorm veel pret.

 

Mocht je over minder geld beschikken, kijk dan eens een rond wat je allemaal in je huis hebt liggen. Schaf een standaardset aan met een paar goede spullen als boeien, zwepen en touw. Bouw het op en laat het je niet weerhouden om lekker met elkaar aan de slag te gaan.

 

 

Sub W